С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 915
  • 703
  •   1
Отговори
# 480
Цвете честит син!! Нека расте здрав и силен мъж. Дръж ни в течение какво става с вас. Теб изписаха ли те?

Перу честит рожден ден, с пожелание за леко раждане, прекрасно бебенце, много здраве, много щастие! Wink

Лейди и аз съм така с оплакванията. В същото време усещам че не съм зле и всичко което ми се случва е съвсем нормално, дори не го споделям с лекаря честно казано, притеснявам се да не ме помисли за лигла. Новото и при мен е че се задушавам, имам чувството че дишам с половината капацитет на дробовете. Отделно стандартните - болка в опашната кост, болки с тазобедрените стави, бедрата, киселини понякога, умора, отпадналост....  Не ми се лежи, не ми се седи, не ни се разхожда  ooooh!

# 481
Цвете, честит син! Нека да расте здрав и силен и бързо да се прибирате вкъщи  Hug

Относно течението и аз имам доста обилно, до сега 2 пъти ми излиза чиста микробиология, но на следващата ЖК, мисля пак да си пусна, за всеки случай. Задух и аз имам все по-често, понякога едвам си поемам дъх, ужасно е  ooooh! Но най-големият ми ужас са болките в тазобедрените стави. През нощта в зависимост от това на коя страна съм легнала, ме боли съответната става...и за това постоянно се въртя. Когато стана продължават да ме болят ставите, добре че към обяд ми минава, че иначе едвам ходя.

# 482
Цвете, честит да е Божидар!
Много смях да внесе в дома ви, да расте жив и здрав!

# 483
Честито бебенце още едно в групата!Да е живо и здраво  newsm51 smile3504   аз не влизам често тук ,но вече проверявам от време на време за бебенца,след месец някъде ще чета постоянно такива хубави новини!

# 484
Flower, да ти е жива и здрава рожбата, много да ви радва, да расте силен, усмихнат и щастлив!

Перу, ЧРД! Много здраве, късмет и най-сладкото бебче през май! Весел празник!

Честита Баба Марта на всички! Много здраве и късмет за всички майчета  Simple Smile

Аз също нямам много с какво да се похваля, много ходим по разходки тези дни и не остава време, но е много приятно.

За шофирането - аз не слизам от колата, и предния път бях така, само дето не се закарах сама да раждам  Joy  Много добре се чвствам като седна да карам, по-тежко ми е да вървя и да се возя.

# 485
Здравейте майчета вървим с пълна пара на пред от утре съм 31 седмица и вече +9.5 като за седмица качих само 2,5  baby_neutral baby_neutral.Бебка рита упорито и яко . Crazy днес я раздрусах малко от разходка.
Перуника ЧРД да си жива и здрава и  след няколко месеца да гушкаш най-хубавия подарък Simple Smile
Цвете още веднъж честито мила др си ти го пишах ,чакаме новини :*   bouquet  bouquet

# 486
Цвети, честито! Всички сме с вас, стискаме палци всичко да е наред и ви мислим. Бъдете здрави и силни! Всичко ще бъде наред...изпращам ви много положителна енергия.

# 487
Мило Цвете, честит ви син! Стискаме палци скоро да се приберете вкъщи и да се гледате с любов и нежност. Изпращам ти много положителни мисли и стиснати палчета  Peace Вярвам, че малкият Божидар е борбен поне колкото мама беше през цялото време  Hug

Перу, ЧРД с пожелание за много здраве, щастие и едно пухкаво, усмихнато бебче май месец!

Момичета и аз съм с увеличено течение през цялата бременност. АГ ми каза, че е нормално. Ползвам ежедневни превръзки, което преди Б не ми е било необходимо, но няма как...нагаждаме се към обстоятелствата  Joy
Утре ще ходя да ми определят дата за секцио. Не ми се вярва направо, че ще започне обратно отброяване....

Лека вечер от мен!

# 488
  • В градината...
Цвете, честит ви син - Божидар, да расте и да наддава бързо, много радост да ви носи  Hug

И аз съм през цялото време с ежедневни превръзки - в началото заради утрогестана, после заради нормалното течение. След гиназола спира за няколко дни, но после е пак същата работа.

# 489
  • Монтана
Flower  Честита рожба,да ви е жив и здрав,много да ви радва и скоро да се приберете в къщи   bouquet Hug

Perunika Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава,много късмет,щастие,сбъдване на всички мечти,само хубави моменти от тук нататък и едно пухкаво бебе май месец,да гушкаш в обятията си.   bouquet newsm51

По въпроса за течението и аз имам,засили се когато забременях,питах АГ и тя каза,че е нормално да не се притеснявам,каза че мога вечер да ползвам ето тези ГИНО - ПЕВАРИЛ ваг. глобули 150 мг,и ще бъде по-малко.Мисля сега на 5-ти като  ида на ЖК да я попитам да ми вземе секрет,за всеки случай,че някакси ме е страх.

Jess777
За витамините ми изпизаха АБОФАРМА ВИТАМАМ табл. * 30 още отначало когато ми се потвърди бременноста и каза да ги пия до края.

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 21:48 от sabityy

# 490
Flower, честито бебче! Дано да е живо и здраво и скоро да си го приберете и да му се радвате!
Perunika, честит рожден ден! Много здраве и щастливи моменти!

# 491
Flower, честито мила! Нека малкият юнак бъде все така борбен и бързо да стане готов да се прибере вкъщи! Толкова е хубаво, че всички тревоги и трудности вече минаха, единственото нещо, което ще правиш сега е да му даваш цялата си любов! Безброй прегръдки и усмивки от нас!  Hug Hug Hug
Perunika Честит Рожден Ден! Желая ти здраве и безкрайно много любов! Още само 2 месеца и ще получиш най- хубавият подарък за всички минали и бъдещи  рождени дни!  newsm51
Уф, и аз се включвам в групата на "течащите" Sad При мен, нещата се пооправиха, след като си слагах Sylvergin, даже се зарадвах, че сме закрепили положението, но след антибиотика стана още по зле и не се и оправя... Наскоро гледах някъде, как една докторка обясняваше, че към края на Б започваме да се "поразширяваме" отдолу, оттам идва и това неприятно чувство за мокрота... Поне се успокоявам, че донякъде е нормално щом се случва на всички ни...макар, че никак не е приятно Sad

# 492
  • Бургас
Перу, Честит Рожден Ден! Бъди здрава!

Цветенце, да е жив и здрав малкия Божидар! Дано всичко с храненето и дишането бъде наред и да започне да надава младежа.  Heart Eyes

Момичета, имам ужасно течение, пускахме микробиология, уж е чисто, но е силно и понякога направо се ошашквам, че водите ми изтичат? Слагах си някакви глобули, но разлика няма, направо голяма трагедия. Други луди има ли като мен? Дайте съвет!

И аз имам течение, не бих казала, че е много силно, но напоследък е с ужасна миризма. Изследвахме го и уж няма нищо, но аз полудявам  #Crazy по цял ден съм в банята....

Напоследък не пиша често, защото нямам никакво настроение  Cry Чувствам се огромна... Днес приготвяйки се за една разходка направо се разплаках, нито мога да се облека, нито да се обуя, ходя като пингвин, а и нямам нищо кой знае какво за споделяне, само за мрънкане  #Cussing out
Баткото ми кашля, а уж се беше оправил. Нощем изобщо не мога да спя. Не, защото не ми е удобно, просто съня не идва. Заспивам към 2 и после се почва едно ставане през час. Дълбоко се одремвам чак призори и сутрин съм като парцал. У нас само се карам и мрънкотя и не знам колко още ще ме търпи мъж ми.  Embarassed

# 493
  • Варна
Един ден да не вляза само в темата и колко новини съм изпуснала doh

Перу, честит празник! Да си щастлива, обичана и винаги усмихната! nbirthday

Цвете, честит син! Желая ви скоро да се приберете заедно вкъщи, да си се радвате, слушате, обичате... Heart Eyes

Ние днес си спретнахме ден в МОЛа, излязохме в 13 часа и се прибрахме в 20. Не мога да ви опиша колко точно съм изморена, на всичкото отгоре и нищо за бебето не купих. Не съм доволна Crossing Arms

# 494
  • София
Честита баба марта и от мен!

Перуника, честит празник, да си жива и здрава, а най-хубавия подарък скоро предстои Simple Smile

Цвети, честито  Hug Да е жив и здрав малкия Божидар и бързо да наддава, за да можете да си се приберете вкъщи скоро.

Общи условия

Активация на акаунт