С мартенички да се украсим, здрави МАЙски рожби да родим! - Тема 12

• 36 916
  • 703
  •   1
Отговори
# 465
Перуника, ЧРД   bouquet Да си здрава и всичко да ти се нареди, както си го мечтаеш Simple Smile

Момичета, имам ужасно течение, пускахме микробиология, уж е чисто, но е силно и понякога направо се ошашквам, че водите ми изтичат? Слагах си някакви глобули, но разлика няма, направо голяма трагедия. Други луди има ли като мен? Дайте съвет!

# 466
Перуника ЧРД  да си жива и здрава !
Dudinki  в Бг не съм ходила  на видеозон. Само тук. Незнам до колко да им се вярва. Лекаря беше убеден, че виждал момче:)

# 467
Перуника, ЧРД   bouquet Да си здрава и всичко да ти се нареди, както си го мечтаеш Simple Smile

Момичета, имам ужасно течение, пускахме микробиология, уж е чисто, но е силно и понякога направо се ошашквам, че водите ми изтичат? Слагах си някакви глобули, но разлика няма, направо голяма трагедия. Други луди има ли като мен? Дайте съвет!

И аз имам такова течение. Лекаря каза, че било нормално и няма място за притеснение. Дано наистина да е така  Praynig

# 468
perunika Честит рожден ден! Бъди живa, здрaвa, щaстливa и обичaнa!
 bdbaloni

# 469
  • сф
аз от няколко дни също имам зловещо обилно течение. скоро съм на лекар и ще го проверят.

има ли група във фейсбук и как да се присъединя?

# 470
perunika Честит Рожден Ден! Пожелавам ти най- вече здраве и май месец да гушкаш най- прекрасния подарък  newsm51 newsm51 newsm51

# 471
Честит рожден ден, Перуника! Бъди много здрава и щастлива!

Момичета, и аз имам ужасно бяло течение. Много е неприятно, но микробиологията е чиста. За разлика от първите три месеца, сега няма сърбеж, но постоянно съм с ежедневни превръзки.
В началото на бременността ползвах гиназол и спря, но сега на нова сметка се появи.

Майка ми ми каза, че може да си сложа отвара от лайка на ежедневната превръзка и да спя така с нея, но още не съм го правила.

Иначе от миналата седмица се усещам супер тежка и мудна.. smile3507 спи ми се, губя тонус, а има още 3 м..

# 472

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 12:59 от Sweety ஜ

# 473
Perunika, Честит Рожден Ден! Здраве, щастие и много късмет!   bouquet
Честита Баба Марта на патерица! Румени, засмени, от щастие и радост бъдете окрилени!  Hug
За шофирането-аз също съм активен шофьор и продължавам да си карам! Е не всеки ден, както като бях на работа де.. Миналата Б карах и след преносването, защото ходех всеки ден на запис на тоновете! Смятам, че е много важно и след раждането да не се престава, защото първоначално изпитвах страх да возя каката. Усетих, че поддам ли се съм до там с шофирането.. На втората седмица от секциото си закарах колата на преглед. Малко се надцених, че ми стана леко лошо, но не съжалявам. И аз претърпях лек инцидент с един идиот към 5-6 мес. и от тогава карам без колан обаче, защото бях с него и ме дръпна доста неприятно.
Течение имам и аз засилено, ще правим изследвания следващия път. Мисля, че пишеше, че се случвало, но е неприятно.
Иначе и аз съм много тромава, почти вече спя полулегнала, защото дори възглавниците под корема не помагат. Тежи, киселини, болки в ребрата. ..  Нашата бебка е от 6 мес. надолу с главата, телцето е в ляво, краката и ръцете в дясно. Явно от тогава и е тясно и не се е обръщала, но си подскача и бута за да се намества. Междудругото четох, че вече не били мърдали толкова силно заради намалялото пространство. Освен това не ми стига въздуха напоследък, което било нормално за 8 мес. И уж слезнах на ниски обувки за по-удобно, а започнаха да ми се подуват краката в глезените.

# 474
Честита Баба Марта!
Включвам се в темата относно течението, аз също имам. На моменти е доста обилно, на моменти по-слабо, но на ЖК ми казаха, че било нормално, да не се притеснявам.
С бебка се чувстваме добре, от няколко седмици насам забелязвам силно подуване и отичане на краката вечер особено. Когато имам възможност гледам да си правя повече разходки, но не винаги има кога и как.
Какви витамини са ви препоръчали да пиете? Simple Smile

# 475
Честита Баба Марта!
Здравейте мами! И така.. първо искам да благодаря на момичетата за стиснатите палци. Hug
При мен нещата се извъртяха на 360* градуса, родих неочаквано на 24,02 в 08:30ч. името ни е Божидар и тежим 1100гр. и 36см, спаднахме на 950гр. До вчера бяхме само на венозно хранене, а от днес включихме и адаптираното мляко. Тези дни ще спрат апаратната вентилация и ще се опитаме да дишаме сами с подаване на кислород. Общо взето казват, че няма страшно, но си имам едно на ум. Когато мога ще се включвам пак!  Hug Hug

# 476
Живи и здрави,Цвети! Ще стискаме палци всичко да е наред! Всички сме с вас! Hug

# 477
  • Пловдив
Цвети, много се радвам, че за сега всичко върви добре! Стискам силно палци и ще чакаме да ни пишеш пак. Много прегръдки  Hug Hug Hug
И честита Баба Марта на всички!!!

# 478
Цвети, дано бързо да се оправите и да си ходите в къщи да се гушкате. Божидар е много хубаво име и със сигурност му подхожда.  Hug  Hug  Hug

# 479
  • Варна
Честита Баба Марта на всички!!! Да сме здрави и усмихнати!

ЧРД на Перуника! Сладко малко вързопче през Май!

Цвете, стискам палци скоро да сте вкъщи!!!

При мен нищо интересно, затова не съм писала. Търсим си апартамент, обикаляме по огледи, уж гледам да не се натоварвам, ама се случва май. Последните дни подновихме социалните контакти, защото първите месеци все бях в тоалетната и приятелите останаха на заден план. Ама трябва малко повече да внимавам, че ..... Иначе за течението и аз имам, в сряда ще пускам микробиология, да видим. Ама в последно време наистина е по-обилно...

Общи условия

Активация на акаунт