„Завръщане”/ Sila /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 7

• 116 238
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Момичета ,никъде ли го няма с бг субтитри целия сериал?
никъде

# 211
tara_lezhka Hug много хубави коментари за героите, съгласна съм с голяма част от тях. Единствено само за Нарин не съм съгласна - да, тя не каза нищо, но така беше инструктирана чинно, да си мълчи. Тя обаче е положителен герой, поне за мен. Тя е нещо като връзка между брат й и Съла, защото казва това, което Боран премълчава за себе си и така го доближава донякъде към Съла. Опитва се по свой начин да обясни традициите.

# 212
Жал ми е за сестрата на агата ... Какво му е харесала на този Азад?! Нито е красив, нито умен, нито богат... Типичен паразит.
Абсолютно и аз се чудя на акъла й, но нали любовта е сляпа, пък и като няма кой знае ккакъв избор там. Иначе Нарин е много красива и нежна жена, сладка е.
Джоли Hug аз също съм поддръжница на Бедар, не мога да я обвинявам за това, което се е случило, та и тя е майка с разбито сърце, раздвоена между децата си.
Относно Лусин, сестрата на Абай - на мен също ми е леко неприятна, защото е все намръщена, някак студена и лишена от емоции. Много тъга има в нея, но пък и не прави нищо, което да я покаже в друга светлина, нито веднъж не се усмихна. Странна ми е и не за това, че е християнка, просто е различна от брат си.

# 213
Привет!
Жал ми е за сестрата на агата ... Какво му е харесала на този Азад?! Нито е красив, нито умен, нито богат... Типичен паразит.
Според мен Азад е красив,само че има някак женски тип красота, нещо мекушаво, да не кажа лигаво във визията. И Нарин е такава. Лика прилика са си. А че е паразит, паразит е. Ами болнав е бил като малък, вероятно глезен, първороден син... Така го е научил баща му.  Rolling Eyes Все пак той предпази сестра си от куршума, и това за мен е плюс.

# 214
Здравейте момичета!С огромно удоволствие довърших маратона и тази нощ приключих със 158 серия с руски аудио превод.Благодаря на Ваня за темата ,ние се знаем и от други теми в БГ мама ,но смело мога да кажа ,че този сериал ме грабна за гърлото и ме разтърси из основи,започвам от начало и пак и пак,всичко ми хареса и природа и музика а за главните герои както и за всички останали думи нямам,толкова динамичен,толкова обсебващ е този сериал,че една нощ си усъмнах без да мигна за миг.Прочетох в по горен пост ,че близост между тях ще има  на по късен етап и това наистина е така но времето лети ,сякаш не е избягала дори от пленничеството си ,нашия красавец следи всяка нейна стъпка а и момичето ни вече потъна в тези въглени които я изпиват,влюби се милата до уши и няма сила която да ги раздели .Да тя вярва и се доверява на Емре но дотук, за нея той наистина остава само приятел жалко ,че той трудно ще преглътне това ама и нашия красавец Боран не се задоволява с малко,вижда и чете като отворена книга в очите на любимата,знае ,че тя няма очи за Емре но няма да се примири дори и с приятелски или братски взаимоотношения между тях,той иска всичко ,с никого няма да подели своя нешлифован диамант дори това да е Емре приятеля от детството...  с това безгрижно детство е приключено завинаги и сега на никого няма да позволи Боран нито да гледа ,нито да се любува а за обожание в друг поглед освен неговия абсурд ,той ще опази жена си,любимата си майката на своето дете на всяка цена .Такава любов всяка жена очаква в своя живот .

# 215
Емре е типичното градско момче, което се отличава със светско възпитание. И той като Съла е разглезен и свикнал да получава всичко. Той е влюбен в Съла и пробва чрез отговорностите към фирмата да я отдалечи от Мардин. На мен Емре ми е малко безразличен, по-скоро безличен, но не ми харесва това, че с постъпките си навлича неприятности на Съла, въпреки, че той много добре знае това. Ако толкова много я обича, щеше ли да я кара да прави неща, с които ще й навлече проблеми след това? Егоистично постъпва.

# 216
Някой беше споменал, че
Скрит текст:
във въпросната сцена на плажа тя му казвала "изнасилвачите нямат деца" - защо го прави, има ли някаква предистория, според мен тя, още в първите серии забрави за въпросното изнасилване и се влюби в него, въпреки това...да не говорим, че аз лично смятам, че тя го предизвикваше по един или друг начин  Blush Но интересно ми е, защо след като е минало толкова време и тя очевидно страда, поне в тази серия когато бяга така изглежда, защо му говори отново така? Само за да го нарани или нещо се случва в тези серии до 20та?

# 217
Някой беше споменал, че
Скрит текст:
във въпросната сцена на плажа тя му казвала "изнасилвачите нямат деца" - защо го прави, има ли някаква предистория, според мен тя, още в първите серии забрави за въпросното изнасилване и се влюби в него, въпреки това...да не говорим, че аз лично смятам, че тя го предизвикваше по един или друг начин  Blush Но интересно ми е, защо след като е минало толкова време и тя очевидно страда, поне в тази серия когато бяга така изглежда, защо му говори отново така? Само за да го нарани или нещо се случва в тези серии до 20та?

Скрит текст:
искаше за го нарани само, защото преди това той и спасява живота като се хвърля пред пистолета скато искаха да я застрелят и тя му благодари веднъж ,но той и каза че го е направил заради детето си а не заради нея и тя се вбеси преследва го с колата и така се стигна до тези думи в 20еп. но да не те притеснява това на мига се сдобряват след тези думи и следват страхотни емоции за тях

# 218
Г-жа Нервакова , благодаря много   bouquet , успокои ме, тъкмо вече започвахда търся сериите напред  Laughing , но ще се спра Simple Smile)))) Моля ви момичета, кажете ми някой друг сериал,който да ме грабен и с който да мога да се успокоявам докато чакам Боран, че не издържам - децата не са на градина и аз съм вкъщи с тях и цял ден Боран и Съла са ми в главата.......е, Боран повече де  Laughing
Г-жа Нервакова ,
Скрит текст:
Боран чак в тази 20та серия ли разбира, че и Съла го обича?смисъл, тя чак тогава ли му казва в прав текст  Embarassed, аз просто не издържаааааам

# 219
Момичета Азад е красив по своему и най вече за Нарин и майка му, но според мен не е паразит не дават наистина да ходи на полето и редом с баща си да се труди но си мисля ,че е и много млад колко да е по голям от Съла най много 1 или 2 години ,и да бащата от нищетата с която се е борил цял живот сега вижда възможност да си поотдъхне но това са си негови миражи и на Азад.Той усеща с пълна сила на гърба си пренебрежението на Кефсер и това много го мъчи и изведнъж несметно наследство на Съла ,с кого тя ще го сподели?, според баща и син естествено с тях, те са семейство но ми е странно защо не помислиха ,че тя вече е в друго семейство и само ако пожелае тя ще подели нещо с тях .То се разбра ,че Боран не желае парите на жена си , а Нарин каза на Азад ,че Съла е   богата и от мъжа си всичко което е на агата е и на жена му, ами то и обратното е същото защо си мечтаят баща и син за нещо което нито е тяхно ,нито са заработили и защо тогава да им се полага?Явно няма закон който да им дава право пари и боатство на дъщеря да се полага на роднините и ,но нищетата им не е била малка и може би за това не помислиха и за минута ,че с постъпките си до сега ,с лъжа и заплахи няма как да се докопат до това несметно богатство .Съла се страхува за жвота им, да ,но те трябва да спечелят сърцето и, доверието и ,а после като отворят тази врата тогава ще почувстват и обичтта и всичко което има тя дадено от осиновителите и тя самата ще им дари.

# 220
Цитат
Г-жа Нервакова , благодаря много  bouquet , успокои ме, тъкмо вече започвахда търся сериите напред  Laughing , но ще се спра Smile)))) Моля ви момичета, кажете ми някой друг сериал,който да ме грабен и с който да мога да се успокоявам докато чакам Боран, че не издържам - децата не са на градина и аз съм вкъщи с тях и цял ден Боран и Съла са ми в главата.......е, Боран повече де  Laughing

Скрит текст:
Пробвай с Фатих Харбийе - лековат и приятен за гледане, преведен изцяло на български и с щастлив край или пък с Чучулигата, ако не си ги гледала вече....

# 221
Ами сега като се замисля кога точно той чува тези думи от устните на Съла не се сещам, но там на плажа ще видите супер сцена,опита се нашето наранено момиче да се опре на агата ама де ти това е ага и то Боран ага,а колкото до това кога е разбрал ,че е обичан то според мен и слепците го видяха та той ли но му трябва и време да и повярва ,да и се довери и точно когато успя да се пребори със своите демони и нашата хала избяга, ледения душ беше страшен.

# 222

Г-жа Нервакова ,
Скрит текст:
Боран чак в тази 20та серия ли разбира, че и Съла го обича?смисъл, тя чак тогава ли му казва в прав текст  Embarassed, аз просто не издържаааааам
Скрит текст:
на него му е пределно ясно отдавна,че тя го обича, Нарин му го казва първо, след това разбира за детето, а в 20еп. се сдобряват и тогава го чува от устата и

# 223
Относно Азад ,той си е нормален образ,
да проявява лукавство и алчност и готованство, но не вреди на никого като Джихан примерно
обича семейството си, дори и сестра си въпреки че постъпи така с нея
и най-вече обича много жена си , страшно много
Питате се Нарин какво е намерила в него, ами любовта това малко ли е в оня край където жените се дават ей така защото родата решила, дори не дават да се видят преди това, пък да се влюбиш е мираж, който дръзне да го направи често му запържват халвата след това /демек убиват/
та Нарин се счита за късметлийка,че се е омъжила за човека когото обича и той също я обича, не я бие ,тормози и счита за собственост над която да се разпорежда как му скимне, вслушва се в нея, угажда и обича я повече от живота си.

# 224
  • ... да усещаш мириса на море ...
Цитат
Бедар - жестока съдба на майка, чието дете е отнето и толкова години е живяла, оплаквайки го. Но живееща дълбоко в традицията, тя не намери причина да спаси Съла, отново я “пожертва” за да запази Азад (от смърт) и Дилян (от брак).   Crossing Arms

Не мисля ,че Бедар я пожертва.Нея никой не я пита.Тя до последно знаеше ,че Съла е мъртва
Пожертваха я отново баща и и брат и. Даже Азад даде идеята на баща си отново с користна цел-защото щяла да навърши 18 г и от Истанбул щели да спрат да им дават пари,а стане ли съпруга на агата ехе....

Ненужно е да задълбочаваме този спор, но все пак, след като научи че Съла е била жива и за какво е доведена от Истанбул, тя не направи нищо за да спре мъжа си и сина си и се включи в лъжата. Можеше да каже на Съла и Еркан (осиновителя) и те да си тръгнат. Но тя замълча, за да не убият Азад и да не омъжат Дилян. Т.е. направи избор между децата си...

Относно Лусин, сестрата на Абай [...] Странна ми е и не за това, че е християнка, просто е различна от брат си

Сестрата мисля, че се казва Гюлсюм или Гюлсин...  а и Абай е християнин. Героят по всяка вероятност е асириец. Имаже една сцена м/у Боран и Абай, в която те си говориха колко различни хора, като етнос, живеят в града Peace

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 16:01 от tara_lezhka

Общи условия

Активация на акаунт