Отговори
# 120
Зози, аз нямам горчивина в устата.

# 121
И аз нямам горчивина.
А относно зеленчуците, сега не им е сезона и ме е страх от нитрати и разни други химии. Хапвам си сезонни плодове

# 122
Проблемът с плодовете е, че обикновено имат по-малко полезни вещества от зеленчуците. Нали казват максимум 2 плода на ден, за сметка на това май беше 5 порции зеленчуци. Абе то зависи къде чете човек, де. Сложна работа. Аз си купувам само от сертифицирани производители в био магазини, но пак си ям домати без вкус, та няма голяма полза от цялата работа, освен, че уж избягвам нитратите.

На мен най-големият ми проблем е, че тук при нас като не се покаже слънцето по една седмица освен хапчета витамин Д друг избор нямам.

# 123
Момичета, аз вече не знам какво да ям, много ми се яде салата от домати и краставици, не им е сезона, но незнам вече какво, гледам да са чисти храни. Радвам се че не ми се яде сладко, а само салати. Я споделете Вие какво хапвате най-често или по точно по здравословно? newsm78  chef

# 124
е, краставици и домати не мога да ям по това време. Но хапвам китайско зеле, авокадо, цвекло, ряпа, морков, такива неща. Но пък не всеки ги обича...

# 125
  • Italia
Аз в последните няколко дни мога да ям пресни краставици с мноого оцет и ябълки. Кашкавал също. От друго ми се повдига. То е ясно,че не са 100% качество,но нямам парник.  Laughing Витамини и на мен не са ми изписали,предполагам защото е твърде рано още, но взимам протеин на прах и в него има от всички витамини и минерали по малко

# 126
Добро утро и от заледеното Чикаго, тук е -22Ц, ужасен студ, не можеш да дишаш, толкова е леден въздуха, заболяват те дробовете веднага...

Имам един въпрос, вас болят ли ви коремите, мен от няколко дни насам все ме наболява лекичко много ниско от лявата страна, та много съм се притеснила, а сега и с тоя полет до Бг съм се шашнала и хич не знам какво да мисля.

Иначе за протокола, страшно съм изморена и постоянно ми се спи, забелязах, че ми е и по-студено от попринцип, аз съм зиморничава, но не чак толкова.

Последна питанка- има ли мами, които пушат, аз пуша и пия доста кафе, сега се опитвам да ги спра, не можах отведнъж и сега ги намалявам и се надявам до края на седмицата да ги спра, обаче ми е ужасно трудно... Sad

# 127
Интересното е, че преди си умирах за сладко, а сега изобщо не ми се яде ... Но това е хубаво  Sunglasses

# 128
Аз не се ограничавам. Толкова дълго чаках да забременея, че сега съм решила да се насладя на всичко. Ям каквото ми се яде, е не прекалявам, но ако тръгна да се вглеждам ще си умрем от глад с бебока. За наше щастие имаме домашни туршийки и не им прощавам. Опитах домати, но бяха безвкусни, мисля си че самия организъм е добър регулатор.

# 129
  • Italia
Интересното е, че преди си умирах за сладко, а сега изобщо не ми се яде ... Но това е хубаво  Sunglasses
И аз бях голям фен на сладкото и интересното е, че първо него отказах. Само като видя нещо сладко и Sick

# 130
Няма витамини, които да не мога да си набавя чрез храната. Нито с предната бременност съм пила витамини, нито с тази ще пия.

# 131
Слънчоглед Simple Smile
  И мен ме боли корема от време на време долу ниско и е една тъпа болка, все едно нещо се преобръща. Иначе и на мен ми се спи много, не мога да се стопля изобщо, все ми е студено. Mr. Green Ill

# 132
  • София
И аз не пия никакви витамини, а и да искам, ще трябва всеки отделно, че в повечето комбинирани има йод, който на мен ми е забранен.
liliberta и аз като теб си хапвам всичко, без да прекалявам де, но и домати ям, и краставици, и зеле...че и ягоди ядох днес - като ги видях в магазина, не можах да се сдържа Simple Smile
Слънчоглед Simple Smile аз пушех по над кутия и пиех по 4 кафета на ден - цигарите ги спрях от раз веднага, като разбрах (дръпвала съм си общо два пъти от цигарата на приятеля ми първия ден), а кафе пия по едно на ден. Не е толкова трудно, ще се справиш  Hug

# 133
Аз си хапвам домати и краставици, понеже ми се ядат. Иначе плодове си хапвам доста. Не съм чувала, че повече от 2 не трябва и ми звучи нелепо. Колкото повече можем да изядем толкова по-добре. Много хора си правят сокове ако не им се ядат плодове, но аз за сега ги хапвам. Иначе ям месо, въпреки че хич не ми се яде  Sick Наблягам много на сирене и кисело мляко, понеже си ги обичам.
Кафе нещо не ми се пие и от няколко дни го пропускам, но като ми отмине с удоволствие ще пия по едно огромно мляко с нес на ден. Ако някой много го притеснява кафето, препоръчвам Цикория. Мноооого е полезна за какво ли не (може да прочетете) и когато е с мляко не се усеща голяма разлика във вкуса. Също като кафето има ободрителен ефект  Peace

# 134
http://www.-spam112-/portal/statii/vitamin-d-i-bremennite-178.html
Една статия за витамин Д. На мен не ми изписаха витамини казаха ми само за фолиевата киселина и витамин Д.

Общи условия

Активация на акаунт