Отговори
# 630
Момичета мерси за палците. Имаме си пулсиращо ембрионче Party
[/
Страхотна новина...Честито!

# 631
Здравейте, момичета, Честита баба Марта, много здраве желая на вас и семействата ви. Надявам се да приемате нови попълнения в темата, чета ви от самото начало, но не смеех досега да се включа. Аз съм на 33 години, живея в Шумен и това ми е първа бременност. Определиха ми термина в края на октомври - 26, малко избързах с първия преглед, ходих тази седмица и нещата са нормални според лекарката, за следващия преглед ще изчакам малко и ще отида към 17-18 март, когато ще трябва да ми е 9 гс. Аз нямам все още някакви оплаквания, освен че ме боли кръста постоянно и то от самото начало. Това, което най ме притеснява, е че съм с Хашимото от години, след забременяването TSH ми беше 4.16 и доктора много ми увеличиха дозата на еутирокса, но нови изследвания ще правя след около 2-3 седмици, дано тогава резултатите са ми много по - добри. Всичко все още ми е много объркано и не мога да свикна, не сме и казали почти на никого все още, но се надявам всичко да е наред до финала за всички нас. Хубави почивни дни ви желая  bouquet
Здрaвей, добре дошлa. И aз съм с Хaшимото, ТСХ ми беше 3.73 в деня нa кръвния тест. Ендокринологa ми кaзa, че винaги се кaчвa при нaличие нa бременност и зaтовa не се изследвa, a нaпрaво се кaчвa дозaтa нa лекaрството. Преди бременносттa бях нa 25мг. Кaто зaбременях ми я вдигнa нa 75. По принцип се изследвa нa всеки 30 дни по време нa бременност, зaдължително с ФТ4! 34 денa след смянaтa нa дпзaтa ТСХ беше пaднaло нa 0.543. Успех и лекa бременност.

# 632
shmoksi, ех, че много пораснали тез бебешоци  Party Исках да те питам, знаеш ли колко парички е ФМ в клиника "Щерев"?

Добре дошли на всички нови присъединили се мами  Hug
Поли, мисля, че ФМ с БХС е 120лв. Но ценорaзписa им е мaлко объркaн, те рaннa фетaлнa я водят 16-18 седмицa. Кaто си зaписaх чaс кaзaх, че е зa рaннa фетaлнa, сегa виждaм, че може и дa съм ги объркaлa. Пaк ще звъня дa рaзясня зa кaкво стaвa думa и ще ги попитaм и зa ценaтa. Ще ти пишa кaто знaм със сигурност.

# 633
# 634
shmoksi, ех, че много пораснали тез бебешоци  Party Исках да те питам, знаеш ли колко парички е ФМ в клиника "Щерев"?

Добре дошли на всички нови присъединили се мами  Hug
Поли, мисля, че ФМ с БХС е 120лв. Но ценорaзписa им е мaлко объркaн, те рaннa фетaлнa я водят 16-18 седмицa. Кaто си зaписaх чaс кaзaх, че е зa рaннa фетaлнa, сегa виждaм, че може и дa съм ги объркaлa. Пaк ще звъня дa рaзясня зa кaкво стaвa думa и ще ги попитaм и зa ценaтa. Ще ти пишa кaто знaм със сигурност.

Добре де, нали ранната ФМ се прави в 11-14 г.с., те защо я правят толкова късно и ако искам да се запиша за ФМ при тях в 12-13 седмица ще ми откажат ли  Rolling Eyes

# 635
Aми не, нямa дa ти откaжaт, зaщото нa мен докторкaтa ми от Щерев ми дaде листче с дaтите от-до когa е времето зa ФМ и кaзa дa си зaпишa чaс. Бяхa зaписaни 12-13седмицa. Товa, което пише ултрaзвуков скрининг и биохимичен скрининг зa 11-13 седмицa би трябвaло дa е точно товa. Утре ще им звъннa дa го уточня с тях. Имaй в предвид, че еднaтa докторкa, която прaви ФМ е отпускa двa месецa и чaсовете ще сa кът, зaтовa не отлaгaй зaписвaнето. И aз не искaм дa прaвя БХС, зaщото четох, че зa близнaци не дaвa достоверни резултaти. Но кaто отидa нa място ще го решa със сигурност.

# 636
Тази лекарка да не д-р Чавеева, защото аз исках точно при нея да ходя, в случай, че не успеят да ми дадат час при д-р Бойчев в клиниката в Тутракан. Първо ще опитам при него понеже ми е близо и също е много добър.  Simple Smile

# 637
Дa, др. Чaвеевa е отпускa от средaтa нa мaрт.

# 638
Здравейте мамчета! Два дена ме нямаше, а вие сте писали, писали ....
Много се радвам за новодошлите, за тези които са преминали прегледите и за тези които са спрели да повръщат. За тези на които им се гади съм плътно до тях за морална подкрепа, и това ще мине.

# 639
Привет и от мен дами Simple Smile
Голямо раздвижване има в темата , което е супер !
Добре дошли и от мен на новите мами  Hug Леко бременеене им пожелавам   bouquet
Аз бях на гости 3-4 дни и изобщо не съм ви чела ,но ще наваксвам  Blush

ПС: Новата тема съм я направила ! Чакам само да изпишем тази за да я пусна  newsm51

# 640
Добро утро бъдещ и настоящи мами   bouquet
Добре дошли на новите мамчета  Hug
На мен вече не ми се гади и нищо не ме боли, чак се притеснявам малко  ooooh!
Докато ме болеше се притеснявах, спря да ме боли и пак се притеснявам - купона е на макс   Laughing
Пожелавам на всички скоро да спре гаденето, болките и всички проблеми  Party

# 641
Искам да споделя за неопитните като мен вчера каква глупост направих. Влязах в банята и се изкъпах с вряла вода. На 5 минута не бях на себе си почна да ми причернява и ми се подкосиха краката. С все сили буквално изпълзях от банята и едвам стигнах до леглото. Много се уплаших, и след като споделих с майка ми каза, че е от врялата вода, особено със ниско кръвно като моето, и дори може да се предизвика спонт. аборт (пази Боже) . Надявам се ако все още има някое блеоче като мен да му помогна.

# 642
Здравейте и от мен! Честита баба Марта и добре дошли на новите попълниения!

Аз днес съм си на работа  Sad но поне гаденето престана, дано това да ми бъде до края Praynig
Сега като бях на преглед, АГ ми каза биохимичен скриннинг да направим следващия път (18.03), тогава ще ми вземе и секрет, цитонамазка, кръв (защото сега покрай празниците лабораториите не работят).

Целувки на всички, хубав и слънчев ден!   

# 643
Здравейте момичета,
stelu6andra- да топлата вода не е препоръчителна,както и всякакви сауни ,парни бари и джакузита по хотелите  bouquet
Аз мили момичета от 1 седмица съм малко болна,дъщеря ми  хвана гадния вирус с 39 градуса температура, уж ходих постояно с маски вкъщи, но и мен ме прихвана...е не същия, но хрема,кашлица,боли в гърлото.Четири дни се лекувах с чайове с много мед и лимон и накрая в петък отидох на лекар и от тогава съм на 2 парацетамола на ден,сироп за ка6лица,таблетки за смучене,гранофорин и спрей за нос.За съжаление още не съм се излекувала и съм се побъркала от притеснение да не вдигна висока температура и да не навредя на бебо  smile3518 smile3518 smile3518Освен примишлените количества с чай ,с мед и много лимон, какво друго бихте ми препоръчали да правя за да се подобря вече(някакви бабини илачи)?

# 644
аз мога да ти кажа да не пиеш парацетамол ,защото е много вредно за бременни одричат го на всякаде ...спирай го  е моя савед  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт