Отговори
# 615
  • София
Честита баба Марта, момичета!  Hug
Аз не се включвам често, тъй като доста зле се чувствам, непрекъснато ми се гади и се чувствам отпаднала, свалила съм един килограм и нямам сили за нищо.

# 616
Честита баба Марта! Да сте здравички, бели и червени, а на есен от щастие окрилени.

# 617
  • София
Честита баба  Марта да сме живи и здравие и ние и нашите точици.На мен днес ми е супер зле.Не мога да се вдигна от леглото. Гади ми се и яко ме болят гърдите място не мога да си намеря. Sick

# 618
На който му е зле да и изцеди половин лимон с вода и да пие против гадене и колкото се може повече цитросови плодове да хапва

# 619
  • Italia
Когато ми се гади хапвам ябълки,но от тези зелените.Също помело-действа ми супер на стомаха. И газирана вода,въпреки,че не е особенно полезна...Проветрявам доста често,че изпитвам силна непоносимост към почти всички миризми  Sick
Дръжте се мамчета,скоро този период ще отмине  Hug

# 620
Честитa Бaбa Мaртa и от нaс Simple Smile много здрaве нa всички мaми, точки и семействaтa им!
Не съм писaлa скоро, че имaх лични проблеми, но ви прочетох. По темите - вече съм в десетa седмицa и от 3-4 денa се чувствaм знaчително по-добре. Много по-рядко ми се гaди и зaпочнa дa ме гони aпетит. С преднaтa бременност кaчих 13кг. В болницaтa остaвих 7. След товa без диети бързо влязох във формa. Сегa съм минус двa, но тепървa зaпочвa кaчвaнето. Дaлa съм си мaксимум +20кг  Naughty
Зa фолиевaтa - aз пия обикновенa фолиевa по едно хaпче нa ден.
В петък се зaписaх нa ЖК. Дaдохa ми нaпрaвление зa кръвни изследвaния, зa микробиологиятa решихме следвaщия месец, зaщото в моментa съм нa утрогестaн вaгинaлно, a и кaто лежaх в шейново ми прaвихa тaкaвa. Видяхме бебоците - вече сме големи 2.5см и 2.7см Simple Smile Отговaрят нa 9седмицa и 2денa и 9седмицa и 5денa. Зaписaх си чaс зa ФМ зa 18ти мaрт в клиникa Щерев при др. Искилиевa. Чудя се дaли дa зaпишa и един чaс зa консултaция преди товa, че ми се струвa ужaсно дaлече...

# 621
Аз нямам още гадене...
С предната качих 22, свалих всичко за 3 месеца, да видим сега дали ще ударя 30-така Grinning имам страхотен апетит там е проблема.
Момичета как сте в интимен план - позволено ли е, не е ли... масово се пазят момичетата, но моя АГ нищо не е забранявал, поне засега...?

# 622
Ако всичко е наред интимностите не са опасни. На мен преди десет дена ми казаха малко въздържание, защото имах зацапване. Щом не е забранила значи няма защо да забранява.

# 623
Здравейте момичета Simple Smile
Честита Баба Марта на всички, да сме живи и здрави и Октомври да си гушкаме бебоците  Heart Eyes
Аз днес се чувствам по - добре, успях да хапна малко и не си го върнах  Mr. Green и корема ме боли по - малко. Ще изчакам още десетина дни да ида на лекар, ако устискам толкова Whistling Иска ми се направо и сърчице да чуя  Heart Eyes  А за интимностите за сега се въздържаме, някъде бях чела, че като се чуе пулса на бебо можело Simple Smile
Хубава вечер на всички  Hug

# 624
Здравейте, момичета, Честита баба Марта, много здраве желая на вас и семействата ви. Надявам се да приемате нови попълнения в темата, чета ви от самото начало, но не смеех досега да се включа. Аз съм на 33 години, живея в Шумен и това ми е първа бременност. Определиха ми термина в края на октомври - 26, малко избързах с първия преглед, ходих тази седмица и нещата са нормални според лекарката, за следващия преглед ще изчакам малко и ще отида към 17-18 март, когато ще трябва да ми е 9 гс. Аз нямам все още някакви оплаквания, освен че ме боли кръста постоянно и то от самото начало. Това, което най ме притеснява, е че съм с Хашимото от години, след забременяването TSH ми беше 4.16 и доктора много ми увеличиха дозата на еутирокса, но нови изследвания ще правя след около 2-3 седмици, дано тогава резултатите са ми много по - добри. Всичко все още ми е много объркано и не мога да свикна, не сме и казали почти на никого все още, но се надявам всичко да е наред до финала за всички нас. Хубави почивни дни ви желая  bouquet

# 625
Честита Баба Марта, момичета! Живи и здрави, весели, засмяни ние и нашите малки мишлета Simple Smile Как сте? На мен виенето на свят ми попремина, продължавам да приемам утрогестан. Имам едно въпросче-тъй като наближава времето за биохимичен скрийнинг, имате ли представа къде се прави, колко кръв се взема. При предишната бременност не съм правила такова изследване, но сега за мое спокойствие ще си направя. Четох,че има генетична лаборатория на 14 ет. в Майчин дом и изследването струва 40 лв, като не се поема от НЗОК.
По повод килограмите- с предишната бременност качих 16 кг. Сега стартирам от 57 кг, вече съм качила 2 кг и съм 59.Имам зверски апетит и едвам се сдържам. Нито ми се гади, нито повръщам. Притеснявам се да не кача доста килограми...

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 17:37 от Софи М.

# 626
Честита баба Марта!
Аз дори не мога да чета и пиша, токова ми е зле.  Само чакам да мине време. Всяка бременност съм така. Cry

Нищо не ми помага. А дните минават бавно ...
Нямам търпение и аз да си чуя туптящото сърце на бебенцето.

# 627
shmoksi, ех, че много пораснали тез бебешоци  Party Исках да те питам, знаеш ли колко парички е ФМ в клиника "Щерев"?

Добре дошли на всички нови присъединили се мами  Hug

# 628
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, румени и засмени!

Аз днес ходих до болницата да ми пуснат болничния. Взеха ми кръв и ми правиха ЕКГ. В петък съм на преглед на УЗ да видим как се развива бебчето и нямам търпение.
От сутринта имам светло кафеникаво зацапване и цял ден лежа, даже спах наобяд. Увеличих дозата на лекарстата и се моля да спре това зацапване  Praynig

# 629
Здравейте мили момичета, и Честита Баба Марта! Надявам се да приемате нови попълниея в групата. Аз съм на 32 години от София, първа бременност Simple Smile Научих преди една седмица за тази прекрасна новина, която беше голяма изненада за мен и таткото. На 22.02. ходих веднага на лекар, който установи бременността ми - 6 г.с. и 2 дена. Направиха ми снимка, даже чухме и сърчице. Предписаха ми Neopholic, и Biozin Mama. Следващият ми преглед трябва да стане около 12 март. Мили момичета, понеже не съм се подготвила предварително за събитието, сега трябва набързо да наваксвам със знанията къде, какво, защо. Ще се радвам да помагате. Предстои ми да избера къде да си следя бременността - насочила съм се към клиниката на Щерев, или София мед. Понеже на този етап не ми назначиха някакви изследвания, трябва ли да си правя нещо? Благодаря Ви предварително за съветите. По калкулатор от нета термина ми е на 17.10.

Общи условия

Активация на акаунт