Отговори
# 600
Здравейте момичета!Бързам да се похваля,вчера бях на преглед и чухме сърчице.Много се развълнувах.Надявам се всичко да върви все така.На 23,03 си записах час за скрининг - тогава ще и другия преглед.След празниците се записвам и на женска консултация.Много усмивки ви желая и да се похвалите с хубави новини.

# 601
Здравейте,честит празник на именниците.Аз пия folbiol турска е и по силна дозировка,защото не усвоявам добре обикновенната а и от българските ми се гади допълнително.Стискайте ми днес палци,че съм на доктор. Praynig
[/qu
Хайде и да се похвалиш с добри новини!Стискам палци!

# 602
Момичета много сте активни. Аз съм добре, нека да не чуе дявола, но наистина от 2 дни съм си предишната. Аз пия абофолик мета моя доктор каза, че няма значение каква фолииева приемам.

# 603
Violetdark,Честито!
Милена89, май от девета седмица се оправят нещата. Аз от някoлко дни съм в девета и почти не ми се гади вeче. Само се уморявам за двама и обонянието ми е много силно. Хубав уикенд на всички ви!

# 604
  • София
Момичета мерси за палците. Имаме си пулсиращо ембрионче Party

# 605
дано да е така както казваш от 9та да съм добре то като ми се гади не ми се чде нищо ,ти хапваш ли сега и моето обоняние е много силно и всяка миризма не ми допада и ме дразни и постоянно държа отворено в нас даже мм само ми вика че ще го простудя  Hug Simple Smile Grinning Laughing Heart Eyes

# 606
Здравейте, момичета! И аз да се отчета, вчера прегледа мина добре, бебчо е на 8 седмици и 6 дни и е 2.11 см голям вече ❤

Днес за първи път се чувствам доста зле, боли ме глава и ми се гади цял ден.... Дано да ми мине утре.

Иначе аз за ФК пия само огестан, другата я спрях.

Хубава вечер от мен Simple Smile

# 607
оххх малее май на никой не му е добре ,дано скоро всичкии да се похвалим че вече не ни е лошо и си хапваме нормално и времето да се оравя и да почваме разходките че само лежане не е работа,вече мчсто не мога да си намеря в нас Simple Smile

# 608
На мен само зеленчуковите пюрета ми миришат ужасно - като на водорасли  Grinning (който се е задържал по-дълго по морето ще се сети "чудесната" миризма  Crazy ) Гадене още нямам за добро или лошо...  Thinking

# 609
Радвай се, че не ти се гади! Нищо лошо няма в това. С предната бременност не ми се гадеше, но сега.... Sick

# 610
оххх малее май на никой не му е добре ,дано скоро всичкии да се похвалим че вече не ни е лошо и си хапваме нормално и времето да се оравя и да почваме разходките че само лежане не е работа,вече мчсто не мога да си намеря в нас Simple Smile

На мен не ми е лошо и си хапвам добре  Blush, готвя си каквото ми се яде и много ми е вкусно, и за сега даже свалям килограми, пу-пу  Whistling Grinning

diamond и ivkapivka1, браво на тупкащите бебешоци  Heart Eyes

# 611
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ,маминки!
Бъдете здрави ,бели и червени и винаги засмени  Hug
Радвайте се ,момичета ,на които не ви се гади .....с пъравта си бременност бях така ,но сега е съвсем друго..... Sad
Всичко ми мирише ,ям насила ,но и качвам.....дори любимите салати вече не ми се хапват Sad

# 612
Честита Баба Марта,  мами и точици! Здрави и засмени!    Hug

# 613
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ,БАБА МАРТА С УСМИВКА ПОСРЕЩНИ И МАРТЕНИЧКА СИ ВЪРЖИ.
НЕКА ТЯ СЪС ЗДРАВЕ ТЕ ДАРИ, С ЛЮБОВ И НЕЖНОСТ ОЗАРИ.
ЩАСТЛИВИ И НЕЗАБРАВИМИ ДНИ, МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ.
НА ВСЯКА РЪЧИЦА, ЩЕ ИМА МАРТЕНИЦА,
 ЩЕ КРАСИ РЪКАТА И С НАДЕЖДА ЩЕ ИЗПЪЛВА СЪРЦАТА.
ЦЪФНАЛИ ДРЪВЧЕТА, ЛЕТЯЩИ ЩЪРКЕЛЧЕТА,
НАСТЪПВА ПРОЛЕТТА, КОЛКО Е КРАСИВА ТЯ
НИЕ ЩЕ ДЕБЕЛЕЕМ,И ОТ ЩАСТИЕ ЩЕ ГРЕЕМ,
МАМИ СПОКОЕН ПОЧИВЕН ДЕН   bouquet

# 614
Честита Баба Марта, маминки. Да сте живи и здрави  и много, много засмяни.
Как са бебчовците днес.

Общи условия

Активация на акаунт