Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за прегледи и изследвания в България?
Какви са цените на прегледите и изследванията в Съединените щати?
Кои са най-добрите лекари и клиники в София и Пловдив за майчинство, въз основа на опита и препоръките на други майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за прегледи и изследвания в България?
Цените на ехографските прегледи в България варират около 50 лв за първоначален преглед и приблизително 35 лв за последващи. По-специализирани изследвания като биохимичен скрининг и фетална морфология струват около 100 лв. Раждането може да изисква допълнителни изследвания, които се доплащат. Освен това здравната каса може да покрие безплатни изследвания, ако се наблюдавате и по каса.
-
Какви са цените на прегледите и изследванията в Съединените щати?
-
Кои са най-добрите лекари и клиники в София и Пловдив за майчинство, въз основа на опита и препоръките на други майки?
-
Какви са преживяванията на други майки с лекари в Съединените щати?
-
Кои са някои от препоръчаните гинеколози в Пловдив?
На 24 години първа бременност,термин на 12.10/2015г.Сега на 04,03 пак съм на преглед и много се вълнувам.Ходих при 2ма различни гинеколога,за да си избера и единия още на 09,02 ми каза че вижда 2 точици,но не е ли прекалено рано за това?Аз пия само фолиева к. обикновенна не мета,но мисля като я свърша да я сменя.Много ми е отпаднало и спя като пор..буквално...задъхвам се от 2 етажа.За сега нямам силен апетит и пази боже като се има впредвид моите 75 кг.
Леко бременеене на всички и много се радвам ,че ви има ,за да се уча от по-опитните и да споделяме радостите си заедно
). Реших да пия само метилирана, двойно по-скъпа е, но пък са 90 табл. за 3 месеца.
-точно това исках да попитам да!!!!Много и искрено ти благодаря
.Не знаех може ли лекарят на частна ЖК, да може да издаде направление за раждане по ЗК.
Дано не кача много този път,че още не съм махнала всичко предишните и ще стане доста неприятно
чудя се