Отговори
# 75
Хахаха, Екатерина, малките са такива сладури! Брат ми едно време разказваше на продавачката на хляб всеки път ако баща ми ми се е карал за нещо. Тайните за тях не съществуват, такива са души  Heart Eyes

# 76
Да кажа, че и на мен ми е подут корема и съм си като бременна. Предишния път така бях 4-5 месец, а сега от 2 още...  Shocked Няколко човека ме разконспирираха вече, а аз исках да си мълчим до 13 седмица. Може би защото е втора бременност  newsm78 А иначе съм свалила 1 кг.

# 77
Вчера мъжът ми каза на свекървата, макар, че ако питаше мен можеше да й каже като родя. Ня такава шматка, че няма да се сети. Отделно първият път ѝ казахме веднага с уговорката да си затваря устата. После направих спонтанен аборт и чух от 100 човека колко жалко. Та стана ясно, че тя тръбила и тръбила.... И ми вика ами бях щастлива и не можах да мълча! Ама не става въпрос за теб!  С месеци й мълчах! Вчера пас с половин уста и гледаща надолу каза, че ще си мълчи и де надявам да го направи, че иначе ще я отсвиря и не ми пука кой на кого майка.

# 78
Denise - и на мен именно там ми е проблемът! Не се притеснявам да споделя със семейството си дори и ако всичко завърши неуспешно, точно тогава най-много ще имам нужда от тях. Но майчиците ни с ММ толкова да не могат да се сдържат да разказват, ама и двете, че после цял свят ще знае. Колкото и да им се обяснява и на двете да не разказват, все ги хващаме, няма надежда  Grinning Поне са в комплект, та нито аз, нито ММ можем да се разсърдим, или най-много ще трябва да се сърдим на всички  Mr. Green

# 79
jeuneli и аз съм от кърмещите, макар че маймуната е на 2 годинки. Мислиш ли да спираш кърменето, много се чудя. Нали по принцип може да причини контракции Rolling Eyes
Не мисля да спирам с кърменето, но бях чела някъде, че около 4-ти - 5-ти месец кърмата става солена, което само отказеа детето. Не знам доколко е вярно, ще попитам на прегледа, но не ми се иска да спирам да я кърмя Simple Smile

# 80
Мен пак рано-рано ме хванаха питанките за имена....  Rolling Eyes Миналият път имаше няколко скандала у нас за имена още във втори месец.  Laughing Накрая го кръстихме така, както мъжът ми си беше наумил ,че ще се казва синът му още като е бил малък. Харесвам името и тук е рядко срещано, но в България напоследък само Александровци... Преди седмица пак се появи с едни списъци с имена.  Rolling Eyes Аз ги отхвърлих почти всичките и пак почти се скарахме. Добре,че не ме тормозят баби и дядовци да е кръстено на тях,че тогава ..... newsm78

# 81
Еййй, да не ви изтърве човек за 2 дни сте изписали толкова многооо и все хубави новини! Благодаря за новата темичка, суперска е!
Добре дошли на новите мамчета и честити сърчица на чулите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Шикерче, бързо да спира това течение, почивай си повече  Hug

Зози, моята госпожица е на 2г и 2м, отбих я, когато разбрах за новата бременност, но единствената причина за това, е че имам 2 спонтанни аборта, иначе не бих я отбила. Щях да чакам природата да се намеси към 7ми-8ми месец.

За ПЛОВДИВЧАНКИТЕ: С две ръце, два крака и с каквото още имам, препоръчвам АМАЛИЕВИ, уникални специалисти, но не работят с касата. Следя бременността при тях и ще записвам ЖК при д-р Мандов, при него бях и с първата бременност, много е сърдечен, доволна съм, но сякаш не ми е достатъчен.

Изживях невероятен ужас по време на първото си раждане, имах доста проблеми и се наложи дълго лечение, тогава една позната ми каза за Амалиев и добре, че беше той, а за второто раждане от сега съм му казала , че е ангажиран  Mr. Green

# 82
  • Italia
Добро утро прекрасни мамчета. Благодаря ви за топлото посрещане   bouquet
И се включвам веднага с въпрос,защото съм  на път да полудея. Причината са гърдите ми-просто тази сутрин не ме болят така както досега. Напрегнати са,сърбят,но не са толкова болезнени..чета из нета разни ужасии и съм на прага на нервна криза... Cry

# 83
  • София
Добро утро на всички!

E_len и аз се бях шашнала много от това, но се оказа, че всичко е наред. Не се стресирай допълнително, при всеки е различно явно. Но ако ще ти е по-спокойно, се обади на лекаря си и попитай.  Hug

# 84
Не се притеснявайте, момичета, бъдете позитивни и не мислете лоши неща  Hug
С първата бременност още седмица преди закъснението започна напрежението в гърдите, по едно време беше нетърпимо болезнено. Сега с тази бременност нямам никакво напрежение, но това не ме притеснява Simple Smile

# 85
Добро утро и от мен Simple Smile

Елен Радвам се да те видя и тук  Hug Мисля , че няма място за притеснение ! Говорила съм с много бременни мами , че това с гърдите е на приливи и отливи така , че не се шашкай  Hug
За протокола ще ти кажа , че и мен не ме болят. Усещам ги натежали , напрегнати и ме сърбят на моменти , но чак болка не изпитвам.

Съжалявам , че не пиша на всички , но просто нямах време да ви изчета  Blush
Ще се поправя обещавам  Mr. Green
Аз ще ви помоля за един силен палцестис днес , понеже съм на първи преглед след ин витрото! Нямам търпение вече да видя , че всичко е наред  Praynig и най важното ... да видя дали са се хванали и двете бебчета  Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Мамчета,благодаря за топлото посрещане.С кафето бях до тази сутрин и колегите май се усетиха,че има нещо.Иначе ,е сладичко маничетата да са вестители,че мамите носят бебчета.Спомням си,моят племенник как дойде и каза,мама е глътнала бебе,и  Joy и се смях.Надявам се мъж ми да държи дума .За име не мисля.Но ще видим как ще бъде.Свеки,беше си дала заявка,че трябва да е на нея иначе ни забравя  newsm78 newsm78 загубата няма да е голяма,но се надявам ММ да постъпи като такъв и ние да си изберем именце
пиете ли кафе ,вече ми липсва,но за първи път ми се повдигна и се изплаших

# 87
Нианка - силно стиснати палци от мен!!!!  Hug

# 88
  • София
Niana стискам палци  Hug

pcelichka33 , а почнах да пия безкофеиново кафе, като разбрах, че съм бременна, но лекарката каза, че по едно нормално на ден няма да навреди. Сега пак си пия безкофеиново, но някои дни, когато много ми се спи или ми е замаяно, боли ме глава (аз съм с доста ниско кръвно) си позволявам по едно хубаво кафенце Simple Smile Но да отбележа, че на мен от кафето не ми се повдига, като цяло изобщо не ми се повдига и се чувствам добре.

# 89
  • Italia
Ниана стискам палци днес да видиш точиците. Аз лично ревнах като си видях моята  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт