Отговори
# 90
Благодаря ви момичета  Hug Страшно се вълнувам  Heart Eyes

А що се отнася до кафето... и аз си пия по едно еспресо сутрин. Даже в последно време ми се случва даже цял ден да го пия  Laughing Мисля , че едно кафе на ден не би навредило.

# 91
Нианка и много палчета от мен Hug Hug Naughty Naughty
ами аз винаги съм била с ужасно ниско кръвно,90/70 и сутрин кафе с мляко мие замаяно.Иначе,ММ ми каза ,че му харесва да съм бременна,че циците са ми по-големи-боже мъж #2gunfire

# 92
Здравейте бъдещи мамчета! С голяма радост се включвам в тази тема.   Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аз очаквам бебо на 9.10. А вчера му видях тупкащото сърчице. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 93
  • София
И аз се присъединявам  Hug
От самото начало ви чета, но изчаках да мине първия ми преглед и да видя пулсации - голямо щастие, голямо чудо.  Crazy
Предполагаем термин на 02.10.2015, на 32 съм, първа бременност.
Относно кафето - минах на мляко с малко нес и мед (сигурно от години не съм пила мляко Mr. Green), действа ми добре, а от няколко дена ми се гади по-малко и съм много щастлива!

# 94
Добре дошьи нa всички нови мaмчетa. Лекa бременност ви желaя!
Елен, и aз се рaдвaм дa те видя тук  Hug
Ниaнa, успех нa прегледa днес. С твоето високо ЧХГ ти предскaзaх две точки, стискaм пaлци дa се сбъдне днес.

# 95
Niana  newsm17 чакаме да се появиш с 2 сърчица  Heart Eyes Heart Eyes

Добре дошли, мамчета  Hug

# 96
eli_vateva, добре дошла и честито сърчице!  Kissing Heart И аз съм с термин 9.10.

Нианка, стискам ти силно палци и те мисля! Изпращам ти цялата си положителна енергия да видите две тупкащи сърчица под твоето  Two Hearts  newsm17

Относно кафето преди пиех по 2 на ден, а сега вече пия само по 1, но не чисто Нес, а с мляко или 3в1 и слагам по-малко кафенце. Но в интерес на истината не ми се пие, обаче пусти му и навик.. И без това много ми се спи по цял ден, ако не пия кафенце ще е по-зле...Спя по 11-12 часа и нямам наспиване  smile3507

# 97
Нианка, и аз стискам много палци!  Praynig Дано видиш две сърчица! btw Аз бях останала с впечатление, че си на 17ти на преглед и от тогава активно тти стискам палци!  Hug

Добре дошли и на новите ни попълнения - eli_vateva, Fenris   Hug

pcelichka33, моя приятел е на същото мнение  Embarassed много е доволен от този ефект  Crazy

Относно кафето, аз си пия по едно кафенце сутрин за събуждане. Мисля, че по едно кафе на ден не би навредило. Иначе непрекъснато съм гладна.....  Shocked Гледам да хапвам повече плодове и ядки за успокояване на глада, но непрекъснато умирам от глад  Tired

# 98
Здравейте, мамита! Поздравления за обновената тема. Аз си избрах вече лекар и утре съм на първи преглед в Правителствена болница "Лозенец" при д-р Христова. По мой изчисления съм някъде по малко от месец, но утре ще разбера с точност. И аз се чувствам все едно имам корем, аз си започнах де с коремче, много ми се спи. Не съм се теглила, надявам се да имам само коремче, и да не пълнея много. Нали това да двата типа, или пълнееш много или имаш само коремче, всички казват че е до ген. Утре ще споделя подробности.Поздрави  newsm51 Hug

# 99
Привет и от мен  Hug

Добре дошли на всички нови мами, само хубави емоции от тук нататък  Heart Eyes

Нианка, две стиснати палчета от мен за две тупкащи сърчица  fingerscrossed

За болките в гърдите и аз съм на приливи и отливи, ту понаболяват, ту не.
Снощи за пръв път бях като парцал, заспах рано и сутринта едвам станах.
От сутринта имам леки болки в корема, взех едно но-шпа и сега още едно, следобяд мисля още две да изпия.Дано всичко е наред  Praynig

Все повече и повече не ми се работи, не мога да се концентрирам.
С лекарката се  разбрахме към 05.03. да чуем сърчице и ще помислим да излизам вече в болничен.
Наистина много усилия ми коства да си изкарам работния ден. Tired

Хубав ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 100
  • София
Здравейте,
Радвам се за всички чули сърчица  Hug
Аз имам питане -болят ли ви корема или яйчниците?Аз от вчера имам някакво прерязване в десния яйчник/от него е станала овулацията/. Дали е нормално?

# 101
Здравейте и добре дошли на новите мами от мен
Стискам палци на Ниана newsm10 за две мънички сърчица!
Аринка90, и аз смятам да съм при д-р Христова, както бях миналата бременност. После разкажи как е минало Peace
За кафето - още от предната бременност го карам на по едно кафенце почти всеки ден. Нормално, но с мляко и не много силно. Безкофеитовото е по-вредно и не го пия, а обожавам миризмата на кафе. И преди и сега нямам проблем с гадене от кафе, виж от парфюми... Докато кърмех също си позволявах по едно капучино сутрин след кърменето   food010
И аз имам леки болки в яйчника, надявам се да е ок, нямам спомен преди от кой месец имах такива усещания...

# 102
Момичета ,и аз съм от гладничките,боже колко вредни неща изядях днес няма да ви казвам.Но скоро няма да влизам в полата си.сега мечтая да издържа още една лекция и за вечеря ми де яде лютиво,чесън сирене и куп вредни неща-
иначе ММ ме пита нещо ами с тея цици дето съм отпрала 9 месеца на пост и молитва ако е да ходи командировка-нали ме разбирате за намека Embarassed да не ми сложат модераторите цензура.От както видяхме чертичките и кръвният тест ние страх да правим luvbed
Нианка мила хайде чакаме сърчицата да са две ,може и три ще се радваме с теб   bouquet
стискам ти палци и хапвам солети
мами тук нали ще питаме без да се притесняваме
поздрави ,имам да чета още една лекция ,а умирам от глад
касиерката ми каза днес Георгиева ти ядеш като бременна. Twisted Evil Twisted Evilбеше ужасно но пък прекалих

# 103
Здравейте момичета Hug
Аз май съм най-голямата в групата, на 38год, трета бременност, гр. София.
Имам закъснение вече 10-тина дни, но не съм ходила още на преглед. Чудя се и аз къде, Вие къде отидохте първия път? Видях, че коментирате ЖК, и аз се чудя. Имам си доктор от последното раждане и живот и здраве искам при него пак, но той не води ЖК. И сега не знам къде, но ми се иска по ЗК да се запиша. Някоя мама от София да се е спряла на доктор и да е доволна?
Здравей! Аз съм  много доволна от доктор Шуманов. При него може да направиш ЖК и да раждаш. Ако искаш провери дали работи със ЗК. На мен първия ми преглед беше платен, а за втория ми каза да си взема талон. Друг добър лекар е доктор Чалкова. Кабинетът и е в Овча купел. За нея съм сигурна, че работи със ЗК. Успех! Simple Smile:

# 104
Здравейте, мили момичета, бъдещи  и настоящи майки! Аз днес бях на лекар. В осма седмица съм и видяхме сърчице на ехографа. Много съм щастлива и благодаря на Бог,че съм бременна! Дано есента е изобилна за всички нас и се радваме на здрави рожби. Пиша ви едно есенно стихотворение на Елин Пелин, за вдъхновение и повдигане на настриението ви, в търпеливо очакване на още далечния октомври:
Есенно слънце припича
и празник весел предрича…
Трапеза чудна, богата
сложили днеска лозята.
Кланят се вити лозини,
посрещат гости-дружини
и канят — вейки развели —
с гроздове тежки, узрели.
Връщат се дълги кервани,
с дарове пълни набрани.
И ечи песен далечна
със благодарност сърдечна.

Хубав ден и само хубави новини в тази темичка!

Общи условия

Активация на акаунт