Отговори
# 165
И аз сега гледам колички,разбирам за ползата на коша за новородено,ама чак пък толкова фатално newsm78 Сега пък друга си харесах,какво да правя,дизайна си ме влече,а и държа и на мен да ми е удобна. Кошове тип"сапунерка" и триколки просто не понасям.
Е,не е ли сега това красота:

И аз хииич не обичам да си развалям комфорта,нищо не му е хубаво на кърменето(спрямо майката) и за мене си е малък кошмар. За формата на гърдите и зърната след това.....нямам думи. Ми...

# 166
Първата ни количка беше Хаук Малибу, доволна съм, още я ползваме понякога. Тук взехме една лятна, тип чадър, много лека и удобна, дори си спеше в нея малкия.
За бебето ще трябва нова количка, както и стол за кола, понеже коша и стола за кола останаха в БГ. Тук само че не продават кошове почти, масово ги возят първите месеци в столчето за кола и след като почнат да сядат в лятната част на количката. Още съм в чуденка каква ще ми трябва, трябва да има и някаква приставка и за баткото да може да се вози, като сме пеша на дълги разстояния. Поне са доста по-евтини тук от БГ. Още не знам и пола на детето и количка по-скоро накрая ще избирам.
Чудя се и за леглото, баткото е в отделна стая, но спи на бебешкото дървено легло, бебето вероятно ще е в кош до 6 месеца при нас и после при баткото евентуално..

Гърдите са ми доста по-големи от преди първата бременност, по-отпуснати, но горе долу не е толкова зле. Имам и стрии там пак от първата б-т. Лятото тичах доста и май се постегнаха, сега наблягам на упражнения. След изцеждане 8 месеца по 5-6 пъти на ден мисля, че и зърната са си ок.

# 167
за Количката аз съм си избрала но всеки ден се опитвам да се разубедя или поне да си харесам някоя друга ама... за сега е тази Simple Smile Някой има ли наблюдения над тази марка, дали са достатъчно качествени, хареса ми и ме обнадежди че е с 2г гаранция... А от магазина ми правят комплимент като техен клиент и казаха че ако спукам гума ще ми я сменят те с нова.

хехе, не знаеш какво да си избереш... И аз много я харесах и в един магазин в Пазарджик я видях на живо. Супер е... а от познати знам, че полските колички са много добри. Цената й беше 850 лв с зимен кош, летен, стол за кола, чанта, комарник и дъждобран. Обачеееее... няма да ме огрее. Много ни е скъпа. ще търсим компромисен вариант 2в1.

# 168
Здравейте, до сега само ви четях , но събрах кураж и аз да се включа в прекрасната Ви групичка, за да  си споделяме и помагаме. От Пловдив съм със термин 23.07, първа бременност ми е на 32г съм,преди няколко дена ми казаха пола на бебето, очакваме момче stork-boy, моля добавете ме в началната страничка Simple Smile

# 169
Иначе разликата в цените е ужасяваща като гледам бутера за стрии в бг е 22лв в англия е 3,99паунда... Поръчах на приятелка 1 ама ми е неудобно да поръчвам постоянно и ако има ефект сигурно от някой сайт ще си купя следващото...
SunFlowerLady, благодаря ти! Напълно съм съгласна, че разликата в цените е ужасяваща. И то със всичко - козметика, дрешки, колички ... Много жалко, защото сме с едни от най-мизерните заплати в Европа ...

Росица Кънчева, стискам ти палци да дадат виза на майка ти! Със сигурност ти е било много трудно да си гледаш детето сама и съм убедена, че мъжа ти е липсвал много. Дано бабата дойде да помага за внуците!

Sladurka, количката е много яка!

# 170
Добро утро момичета Simple Smile
ganbg Много ме обнадежди коментара ти, че са здрави колички. Аз съм против даването на мноогоо пари за нещо което ще използвам сравнително малко време... но тази я видяхме с мм на една витрина и продавачката ни я показа с голям ентусиазъм и двамата бяхме  Heart Eyes txtloves Two Hearts и тогава той каза - това е количката!!! тук е 975лв а модела с по-малки гуми е 935лв аз се надявам до Юни да поевтинее леко Grinning Иначе в един полски сайт я намерих за 410Е но не съм сигуурна ако се случи нещо как се ползва гаранцията... дали може и в БГ да се ремонтира? Както големите марки с м/ународна гаранция...

Росица Кънчева много ми хареса начинът по който смяташ да отгледаш бебчо на вън на въздух аз не бих била толкова смела.... просто защото ми е 1во и нямам толкова опит Grinning

Желая ви хубав и усмихнат ден!   bouquet  Grinning

# 171
Всеки път като вляза сте изписали ужасно много и все не мига да ви изчета Simple Smile

Кира впечатлена съм от количките в този сайт , но и двете , които ти публикува снощи на мен ми излиза , че са изчерпани нз защо. Но и аз вече имам фаворит и мисля да отскочим до Стара Загора.
В магазина във Варна ми казаха, че без значение коя количка харесаме и в какъв цвят, могат да я доставят в рамките на 1 месец. Тук магазинчето е малко и не поддържат наличности.

За помощта смятам да сиктирдосам бабите. Сигурна съм, че ще имат желание да висят всеки ден при мен, но аз съм от типа хора, държащи на личното си пространство и не търпя никакви вмешателства. Ако видя зор ще моля за помощ, но иначе не ми трябва друг освен мъжа ми.

# 172
  • София
Добро утро и от мен, момичета   bouquet
Един ден не ви четох и сте изписали света  Grinning
Или. Много полезен списък, благодаря. И за мен ще е особено полезен, защото съм убедена, че ще купя повече неща от необходимото (за всеки случай, тъй като нямам опит).
Честито на всички мами, които са разбрали пола на бебето, аз нямам търпение да дойде 27ми, за да разбера и да видя дали всичко е наред  Rolling Eyes
За помощта съм сигурна, че освен ММ, всички баби и лели ще помагат, защото имам честта да съм първата с бебе и всички са много щастливи и развълнувани.
Количка и аз съм избрала и нямам търпение да започнем да пазаруваме всичко и да я вземем:

# 173
Добро утро момичета.
Вярвам че всяка една от нас ще гледа своето бебче по най- добрия начин, независимо кои как ще го облича или кои как ще го кърми и т.н. Живот и здраве да се родят бебоците майченския инстинкт ще ни помага. Hug
Сладурка и тази количка е много сладурска ☺👍

# 174
Добро утро и от мен, момичета   bouquet
Един ден не ви четох и сте изписали света  Grinning
Или. Много полезен списък, благодаря. И за мен ще е особено полезен, защото съм убедена, че ще купя повече неща от необходимото (за всеки случай, тъй като нямам опит).
Честито на всички мами, които са разбрали пола на бебето, аз нямам търпение да дойде 27ми, за да разбера и да видя дали всичко е наред  Rolling Eyes
За помощта съм сигурна, че освен ММ, всички баби и лели ще помагат, защото имам честта да съм първата с бебе и всички са много щастливи и развълнувани.
Количка и аз съм избрала и нямам търпение да започнем да пазаруваме всичко и да я вземем:

О и аз я харесах но от шаренките. Опитах се да сложа линк да я видиш но нещо смотания тел неще да посне линка. Ако напишеш в гугал марката ще ти излезат и шарените варянти че гледах в саита които си споделила има само кафявата и бялаата.

# 175
  • София
stefyyyy, аз май съм се спряла на кафявата, но като започна да обикалям ще разгледам и другите цветове наживо и ще избера Simple Smile
Тъй като съм изключително невежа за всякакви бебешки неща, имам въпрос ... дали според вас конкретно на този модел коша за новородено ще става да си слагаш бебчето вътре и да го носиш в него (като ходя на преглед винаги има мама с бебе, които изписват и си го носят в такъв кош) или ще ми е нужен друг?  Rolling Eyes

# 176
Ох, и аз съм в голямо чудене за коша за новородено. Миналия път минахме без такъв, а с комбинирана количка с напълно легнало положение.

Аз пък все си мислех, че кошът за новородено е точно този, изцяло легналият...

# 177
Относно другото третото кошче , което е за кола съм чувала , че новородените не било хубаво да стоят повече от 1-2 часа в него , защото не им е изправено достатъчно гръбчето. Първа бременност ми е и не съм много запозната. Това съм го чувала само.

# 178
Smurfette ако имаш предвид да го свалиш от количката и да го носиш този кош е голям и ще ти е малко неконфортно. В повечето случай слагат бебчетата в кош за кола. Те са по мънички и по удобни.

# 179
И аз така бях чувала, но пък ме светнаха, че си има подложки за тази кошничка и като се закачи за рамата на количката, си става супер за новородено. Обаче не мисля да рискувам, тъй като ще прекарваме повече време на двора именно в количката, затова ще гледам да е в легналия кош.

Ох, нямам търпение да дойде пролет вече Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт