Отговори
# 240
Момичета, искам да попитам някоя от вас дали я сърбят гърдите, нз на какво се дължи но вече 1,5 месец всеки ден изпитвам дискомфорт? Sad

# 241
Момичета, искам да попитам някоя от вас дали я сърбят гърдите, нз на какво се дължи но вече 1,5 месец всеки ден изпитвам дискомфорт? Sad

А използваш ли някакъв продукт против стрии?

# 242
Използвам само кокосово масло, всяка вечер се мажа обилно, но не мога да си обясня този събеж по гърдите.

# 243
Правиха ми серклаж преди 2 седмици в 19 седмица превантивно. След серклажа от антибиотика завъдих гъби и слагах гино певарил 10 дена и през това време утрогестана го пиех, но много киселини ми излизаха. Днес говорих с лекарката ми и ми каза че може вече вагинално.

# 244
Аз също не съм разглеждала за колички, креватчета-мисля, че имаме още време.
За спането нямам проблем, само сутрин се събуждам схваната, но като се раздвижа малко е ок.
За сърбежа- и мен ме сърбят понякога, дори от чесане кожата на едната забелязох, че съм я протрила, ама аз съм с мн чувств. кожа де.
Искам да попитам за контракциите, че нещо май см забила тотално и не разбирам- аз имам от няк дена не точно болки, ами дискомфорт- коремът ми се издува целия-от гърдите чак и опъва сякаш всеки момент ще се пръснесе, понякога го усещам сякаш ви се ходи до wc по гол.нужда(сори за образното обяснение, ама точно така го усещам ) или като тежест ниско долу, а дали е твърд не мога да преценя. Док каза, че всичко е ок, мже да е от червата и тъй като др. седмица ще пътувам до Сф ми изписа Магнерот 3х1 за дните около пътуването. Ама аз се чудя дали мога да то пия  цяла седмица и после да го спра, вие как мислте?

# 245
Използвам само кокосово масло, всяка вечер се мажа обилно, но не мога да си обясня този събеж по гърдите.

И при мен го имаше,но откакто използвам лосион против стрии отшумя...

# 246
  • София
Mishoko , при мен беше почти същото в самото начало и сега пия Магнерот 2х1 , но мисля да продължа да си го пия / е ще се посъветвам и с доки разбира се /. Чувствам се по - спокойна и по - добре. Simple Smile

# 247
Аз също не съм разглеждала за колички, креватчета-мисля, че имаме още време.
За спането нямам проблем, само сутрин се събуждам схваната, но като се раздвижа малко е ок.
За сърбежа- и мен ме сърбят понякога, дори от чесане кожата на едната забелязох, че съм я протрила, ама аз съм с мн чувств. кожа де.
Искам да попитам за контракциите, че нещо май см забила тотално и не разбирам- аз имам от няк дена не точно болки, ами дискомфорт- коремът ми се издува целия-от гърдите чак и опъва сякаш всеки момент ще се пръснесе, понякога го усещам сякаш ви се ходи до wc по гол.нужда(сори за образното обяснение, ама точно така го усещам ) или като тежест ниско долу, а дали е твърд не мога да преценя. Док каза, че всичко е ок, мже да е от червата и тъй като др. седмица ще пътувам до Сф ми изписа Магнерот 3х1 за дните около пътуването. Ама аз се чудя дали мога да то пия  цяла седмица и после да го спра, вие как мислте?

И при мен така, кожата ми е много чувствителна и се наранявам с чесане понягога

# 248
Да се разпиша с хубави новини !  Two Hearts
Преди пуснах фалшиви фойерверки, че усещам бебчето, но ...... сега вече на 100% съм сигурна, че го усещам !!! Даже усетих и ритниче с ръка върху корема  newsm57 И между другото усещането е различно от това преди. Но какво да се прави, първа бременност и всичко ми е тооолкова ново ...
Вече 5 пъти го усетих, но странното е, че винаги го усещам, когато лежа по гръб. Защо ли е така? Дали като лежа по гръб му е некомфортно и по този начин ми дава знак да се обърна?

# 249
За сърбежа по гърдите. И мен ме сърбят но аз знам че е от това че се оголемяват и кожата се разтяга защото аз не ги мажа всеки ден. Иначе варянтите са 2 или е от това с което се мажеш или просто кожата ти се разпъва. Ако е от разпуването на кожата просто се мажи по често по няколко пъти на ден. Един съвет мога да дам колкото повече се чешате толкора повече дразните кожата и я предразполагате към появата на стрии.

# 250
Да се разпиша с хубави новини !  Two Hearts
Преди пуснах фалшиви фойерверки, че усещам бебчето, но ...... сега вече на 100% съм сигурна, че го усещам !!! Даже усетих и ритниче с ръка върху корема  newsm57 И между другото усещането е различно от това преди. Но какво да се прави, първа бременност и всичко ми е тооолкова ново ...
Вече 5 пъти го усетих, но странното е, че винаги го усещам, когато лежа по гръб. Защо ли е така? Дали като лежа по гръб му е некомфортно и по този начин ми дава знак да се обърна?
Хаха голям сладур си.
 По скоро като лежиш по гръб му е по широко и си ритка на воля. Бебчето се движи постоянно сега в началото обаче усещаме най-силните им ритничета, а понякога просто си спинкат и не се усещат.

# 251
Мда, доста ме сърбят гърдите, но в долната част, не зърната. Мажа ги с мас и има подобрение. Чеша ги с една грапава гъба луфа... абе и с нокти, ама гледам да се въздържам. Embarassed

Хоуп, точно това е!  smile3521 По гръб най-много се усеща. Според мен не му е неудобно, а просто като легнеш назад коремната стена се опъва и "прилепва" надолу към бебето. Усеща се и ако си превита силно на две. Виж тогава може би му е тясно.
Ама нали ти казвах, че не прилича на другите обичайни неща - газове, чревца и т.н. Heart Eyes

# 252
Pechenyakova, уелкъм!  Hug  Laughing

# 253
Хихихихи голям смях съм Simple Smile  И гооооолям кеф! Ако не трябваше постоянно да лежа, сигурно щях да скачам ...  jump
Stefyyyу, благодаря ти за милите думи!  smile3503
Или, наистина е много различно и си права! Но в интерес на истината преди никога не си бях усещала чревцата, беше също ново усещане, такова едно като гъдел ... Отдавам го на това, че на чревцата им е станало по-тясно с растящата ми матка и затова започнах да ги усещам и тях.
Иде ми да ви разцелувам и двете!

# 254
  • София
Толкова е хубаво като риткат малките бебоци.
Моята бебка втора седмица я усещам как щурее.

А ми казаха, че по-натам дори ще ни събуждат нощем, ако са в активен период. Като позаякнат.  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт