Отговори
# 360
Дани, изпревари ме - точно щях да пиша за фейсбук групата Grinning Поздравления за добрите новини! Дано всичко да е нормално до края Simple Smile

Милки, благодаря за рецептата - ще си купя лимони и ще пробвам Simple Smile

Джули, на лекциите няма значение кога ще ходиш. Няма присъствени списъци, а темите всеки път са различни и се обявяват предварително. Т.е. ако мислиш, че не е ти е интересна или полезна темата можеш да я пропуснеш. Аз съм пропуснала една до момента, но не защото не ми беше интересно, а защото имах работа и не успях да присъствам Simple Smile По-готината част е, че се събираме много мами, после пием по някое сокче и си говорим. Simple Smile

# 361
Има ли мами от Варна? В четвърък от 10 ч ,в Мол Варна ,ще има лекция

Дишане за безболезнено раждане - Варна, 26-ти февруари +Лактация и подготовка на гърдите за кърмене.
Стволовите клетки - мода или инвестиция в здравето.
 Мислите ли да посетите или съм само аз Wink   bouquet
здравей аз съм от варна Simple Smile бих искала да отида но трябва ли дс се запиша някъде че ще ми е за първи път...пък и сега като съм в болничен и не трябва да правя нищо заради контракциите имам много свободно време Simple Smile

# 362
Danny_cat благодаря за информацията, значи е затворена група и никой от приятелите не вижда, че членувам, нали така? Радвам се, че всичко е наред при вас. Сега чакам и моята ФМ  да мине и да бъде всичко окей   Praynig

Kira като се замисля може да отида, така или иначе после ще отида на пропуснатите като пуснат следващите лекции Simple Smile

# 363
  • Пловдив
Danny_cat благодаря за информацията, значи е затворена група и никой от приятелите не вижда, че членувам, нали така?

Никой не вижда, че челнуваш в групата, както и не вижда коментарите ти. Затворена, тайна група е. Всичко се вижда само от членуващите в нея.

# 364
  • до едно тепе
Кира хомеожен или тонзилотрен също много помагат за гърло. Преди 2 седмици ме лепна грип от детето и мъжа ми. Гърлото ме болеше ужасно и звънях на личната-изписа ми по едно хапче тонзилотрен на 2 часа и едни гранулки-Фитолака Декандра 5 СХ 3х5гранулки за смучене. За 2-3 дена се оправи гърлото.  А съм ужасно податлива на гнойни ангини по принцип и заболи ли ме така рядко минавам без АБ. Мед не трябва да ям заради кр. захар та това ми свърши идеална работа Whistling

# 365
https://www.facebook.com/events/1591503737751663/?sid_reminder=6 … 66884723201802240  , на този линк можете да се запишете на лекцията ,която ще бъде сега в четвъртък.

Да си кажа и аз .Имам прекрасни майка,свекър и свекърва и не мисля ,че ще имаме проблеми с каквото и да било. Но ако някой ,толкова много държи на празненствата ,като се роди бебо същия ден или на следващия да си се съберат ,да се почерпят.А на изписването,да дойдат като искат да си направим снимки ,да видят бебчо на бързо и така.Без почерпки и без допълнителни екстри.Ще има достатъчно време след това да си се гледаме и радваме Simple Smile  bouquet

# 366
  • София
Здравейте да се похваля и тук след ФМ днес,всичко с бебчето е наред,доктора нямаше никакви забележки напълно здраво и добре развиващо се момченце,така че може да ми сложите моля едно синичко щъркелче на първа страничка,благодаря Simple Smile. Малкия е 361 гр, и си отговаря до ден за седмиците,малко си криеше личицето и не можахме да направим много снимки, но пък този път има и диск и ще го пусна довечера на таткото и той да му се порадва. Много се радвам че всичко с бебчето е наред,дори Марков каза че няма смисъл да ходя повече на ФМ,според него няма да имам проблем с тази бременност. Пожелавам на всики хубав и спокоен ден и само добри новини.

# 367
Здравейте и от мен,не бях писала от няколко дни,защото се случи нещо странно отново изпитах любов към учебниците си и пощурях от учене  Laughing Laughing Laughing Днес бях на ФМ всичко с бебока е наред тежи около 200гр (не запомних точно колко)ако знаете как се успокоих като видях ,че е добре нищо друго не исках ме да знаем освен това.Между другото може да ми добавите розов щъркел,доки каза че май е момиче ,но трябва да се потвърди.Все пак мисля да не започвам с покупките в розово  Laughing Laughing Laughing LaughingДнес имам много мамчета,които са на били на ФМ и имат хубави новини искрено се радвам за всички вас и се моля и за напред да се радваме така. Hug Hug

# 368
Момичета, откриха ми Streptococcus agalactiae на влаг. МБ #Crazy Някой сблъсквал ли се е с тях и имате ли представа дали е опасно за бебо, че съм мн. притеснена, а съм на лекар чак в петък? Проблемът е, че моя док май иска АБ, а аз имам алергия към някой от АБ, които ги повлияват, дали не може без АБ, а само с някакви свещички?

# 369
Привет момичета,

И аз да се похваля,чакаме малка дама Simple Smile. Може ли и за мен едно розово щъркелче? Бебката е супер, добре се развива, видяхме й личицето, беше си сложила ръчичките пред него, но я позавъртяхме малко и се показа Simple Smile Има си всички атрибути и се развива нормално. Вече съм почти 21 седмица, бебката е около 450 грама ( не помня точно колко, но лекарката каза,че е почти половин килограм ).

Утре сме на фетална ехокардиография при д-р Велковски, за да се уверим,че всичко със сърчицето е наред и следващата късна ФМ ще ни бъде чак между 30 и 32 седмица.

Тук е може би мястото да похваля д-р Янкова от МЦ "Света Петка", защото е много добър професионалист и ни гледа цял час, обяснява, задавахме въпроси и т.н., не остана нищо недоизказано или неясно. Струваше си парите, както при ранната, така и при тази ФМ, ще отидем и на късната пак при нея Simple Smile

Успех на всички мами, да са ни живи и здрави бебоците!

# 370
Момичета, откриха ми Streptococcus agalactiae на влаг. МБ #Crazy Някой сблъсквал ли се е с тях и имате ли представа дали е опасно за бебо, че съм мн. притеснена, а съм на лекар чак в петък? Проблемът е, че моя док май иска АБ, а аз имам алергия към някой от АБ, които ги повлияват, дали не може без АБ, а само с някакви свещички?

Здравей,

Успокой се, имало е и други случаи с разни гъби и инфекции, всичко ще е наред.

Ето виж този линк:

http://www.genicalab.com/bg/tests/56-%D0%A1%D1%82%D1%80%D0%B5%D0 … %B0%20%D0%91.html

Бактерията е опасна за бебока и е добре да се лекува. Ако можеш, иди по-рано на лекар и ако ти изпише АБ си го пий. Първо трябва да ти се направи антибиограма, за да се види кои АБ ти действат и към кои си алергична. Ако искаш, обади се в ЦИБАЛАБ и ги питай, имат дежурен лекар!

# 371
Oceanborn аз имам антибиограма, ама към по-гол. част от тях съм алергична и това ме притеснява.
И честита ти мома Hug
Имаше някъде из форума момичета, които си водят ЖК в клиника "Надежда", ама нали съм глупаво и нещо ми се губят...ако може някоя от тях да се включи, че имам въпросче относно ФМ там. Laughing

# 372
Мишоко, аз за гъбите бях на АБ на вагинални глобули, така се води локален /Полижинакс/, може и такъв да ти изпише подобен т.е. да е влагалищно поставян. Аз съм в МБАЛ Надежда и за ЖК при д-р Арабаджикова и за ФМ при д-р Михова. Питай? Simple Smile

# 373
  • София
Да се отчета и тук  Wink
 Ще си имаме 100 % госпожица  Heart Eyes  За момента всичко ни е в норма и се развиваме добре. Тежим 206 гр и сме 16 см дълги. Само трябва стриктно да си следя шийката от тук нататък и да внимавам за инфекции. Много ми олекна след прегледа, че всичко ни е наред за сега.
Моля, да ми сложите розово щъркелче на 1 стр  Hug

# 374
Честито на всички узнали пола  Hug  bouquet Тези дни май само момиченца се показват  Heart Eyes stork-girl

Общи условия

Активация на акаунт