Отговори
# 480
  • София
Или., много мило ми стана като прочетох как е минал прегледа ти. Толкова хубави са минутите, в които можем да видим малкото човече което расте в нас  Heart Eyes
Нямам търпение и аз за моята ФМ днес следобед  newsm76

# 481
Мишони, Кира, отчетите ви са приети и отбелязани. Hug

# 482
Чудя се как е възможно да обичаш някого с цялото си сърце, без дори да го познаваш и да си го видял наистина. Heart Eyes
Или, същото казах и аз на ММ последният път, когато видяхме нашето момченце! Обичам го с цялото си сърце без дори да съм го видяла! Живот и здраве, като се роди през юли, незнам каква ще е безпределна, неописуема нашата любов ... Имам една снимчица с личицето му и като му гледам нослето и устните - чист бащичко  Two Hearts Ох, колкото и да пиша не мога да изразя чувствата си. Но съм спокойна, че ме разбирате, защото и вие изпитвате същото!  Two Hearts
Много се радвам, че носиш прекрасни новини от довършената ФМ! Заинтригува ме с идеята за донорството. Аз също ще се поинтересувам. Моля те, ако имаш някаква информация във връзка с това да споделиш и на нас.

Smurfette♥◦, стискам палци и ти да донесеш същите хубави новини като Или. И също прегледа да бъде толкова емоционален като нейния!

Ержебет, аз също чакам новини от теб!

# 483
Здравейте, момичета!

Казвам се Валентина на 26 г. от Русе, бременна съм за първи път с момиче. Терминът ми е 10,07.
Моля да ме приемете във вашата приятна групичка и да ме запишете на първата страничка.

Благодаря!

Ще попрочета какво сте писали и ще се включа и аз  Simple Smile

# 484
vali_hr, добре дошла  Hug

# 485
На някоя от вас да й се е случвало да има проблем със зъбите по време на бременност?Расте ми мъдрец и от 2 дни положението е нетърпимо-отток и болка,чак в гърлото и лимфните възли  Cry

# 486
На някоя от вас да й се е случвало да има проблем със зъбите по време на бременност?Расте ми мъдрец и от 2 дни положението е нетърпимо-отток и болка,чак в гърлото и лимфните възли  Cry

Твоето си е от мъдреца не от бременноста. Може и температура да вдигнеш и хрема да имаш. Попринцип от бременноста може да ти кървят венците ако имаш недостик на калции може да те боли или да се развалят. Мен много ме боляха в 9м. Няма здрави няма болни ввсички. Попринцип бременните се радват на гъста и хубава коса моята опадаше и то в големи количества. След като родих се оправи. Затова всичко е строго индивидуално.

# 487
  • София
Здравейте момичета,

приключи моя катарзис. След ехокардиографията ми казаха, че освен хиперехогенен фокус има и аберантна дясна артерия субклавия (няма да обяснявам какво е, защото искам да го забравя), което ще сведе риска за Даун от 1/18000 до 1/620.

Днес бяхме в Национална кардиологична болница при дог. Велковски, който потвърди фокуса, но отхвърли другото.
За фокуса каза, че няма основание за притеснение, срещало се сравнително често и се израства. Не е проблемен маркер и въобще да не го мислим.

Изобщо това цялото приключение ми донесе ужасни емоции. Съжалих хиляда пъти за всичко - и морфологии и прочее. За часове света около теб се срива. Искам да изтрия всичко това от паметта си.

Иначе бебка е добре, помаха на татко си днес, който за първи път я видя на екрана. Той даже има късмета да я види не на черно-бял екран.

# 488
Ержебет едно голямо гуш  Hug
Хубаво е че доктора е отхвърлил второто предположение и че първото ще го израсте и няма място за притеснение. Горе главата и него мисли. искренно ти пожелавам юли да гушкаш живо и здраво бебче, това го пожелавам и на всички мами Hug

# 489
Ержебет едно голямо гуш  Hug
Хубаво е че доктора е отхвърлил второто предположение и че първото ще го израсте и няма място за притеснение. Горе главата и него мисли. искренно ти пожелавам юли да гушкаш живо и здраво бебче, това го пожелавам и на всички мами Hug
Ержебет, напълно подкрепям мнението на Стефи. Всичко ще е наред!

Nikinkaaa, ти ходи ли на ехокардиография? Има ли новини около теб?

# 490
Ержебет,

точно щях да ти кажа да отидете при Велковски. Той глда сърцето на нашата бебка онзи ден в Света Петка и съм много впечатлена и доволна от него. При нас беше просто рутинна проверка и се радвам,че всичко е ок и съм сигурна,че и при вас ще е ок.

Щом Велковски ви е казал това, бъдете сигурни,че е 100% така и не се натоварвайте излишно. За ваше успокоение е добре да държите контакт с него и след раждането да заведете бебонката на преглед при него за всеки случаи. Ако има кой да разбира и кой да ви помогне с такива неща, това е той със сигурност.

Всичко ще е наред!   bouquet

# 491
  • Sofia
Момичета , не съм ходила на ехокардиография. И двамата ми лекари не ме насочиха. Имам им доверие. А и след поста на Ержебет мисля да си спестя тези емоции , въпреки че притеснението си остава.

# 492
vali_hr добре дошла Simple Smile
днес и ние видяхме нашия господин, който не се спря докато ме преглеждаха, но поне се обърна за да може да го снимаме  Two Hearts
относно контракциите...много болна тема са ми ... на мен ми забраниха излишно да ставам от леглото да се натоварвам и ми увеличиха магнезия...но няма как..ще изтърпя всичко за тази малка душичка  Peace

# 493
относно контракциите...много болна тема са ми ... на мен ми забраниха излишно да ставам от леглото да се натоварвам и ми увеличиха магнезия...но няма как..ще изтърпя всичко за тази малка душичка  Peace
Vikenci28, аз съм същата съдба като теб с леглото и контракциите. Ще се подкрепяме и ще успеем. Аз пия "конски" дози магнезий и напоследък се бях притеснила да не се предозирам, защото е опасно за сърчицето на бебето. Тази седмица си пуснах за първи път изследване "Магнезий" в Бодимед, платих си го - струва 3 лв. И какво се оказа ... че с тези дози, които приемам от известно време, съм в граница - точно по средата. Явно преди съм имала магнезиев дефицит и от там контракциите.

# 494

2 дни след като видях двете чертички бях така. Тогава ми казаха, че не мога да пия нищо, защото е началото на бременността и се самолекувах. Жабурех се с ракия и с чай от лайка (само изплаквам мястото и плюя). Беше ужасно (от ракията направо ми се разрани устата), но страшното мина за един следобяд. На следващият ден беше само остатъчна болка, която почти не се усещаше. Сега можеш да пиеш до 3 парацетамола на ден, ако е много нетърпимо или температурата е по-висока. Ако искаш пък се консултирай със стоматолога си за друго решение.

Общи условия

Активация на акаунт