Отговори
# 555
Хайде да качваме нови снимчици в албумчето на коремчетата да им се радваме пак  Heart Eyes

# 556
Аз не правя разлика в окосмяването, но откакто съм забременяла имам ужасен пърхот. Някой с подобен проблем и решението му? Сама виждам, че това не е толкова сериозно в сравнение с проблемите на другите момичета, но самочувствието ми е здраво разклатено!
Аз пък съм със пърхут във веждите  Shocked Cry

# 557
Нелито, еми качи и ти де  Wink

# 558
Честита Баба Марта , момичета!
Аз пък малко да Ви се оплача от вчера съм с адската хрема , без болки в гърлото , без температура нищо друго. Кажете някакъв лек , пръскам си Мукоплант на Д-р Тайс с ехинацея и евкалипт. Нещо друго ефикасно да ми препоръчете.

Благодаря Ви предварително!   love001

# 559
  • Пловдив
Момичета относно тенджерите и стерилизаторите ... и котления камък... се замислих ако използваме минерална вода дали няма да си спасим шишетата???  newsm78

Чувала съм, че минералната вода като се загрее и увеличава минерализацията си и става вредна.  Rolling Eyes

Честита баба Марта! Живи и здрави, румени и засмени!

# 560
Честита Баба Марта , момичета!
Аз пък малко да Ви се оплача от вчера съм с адската хрема , без болки в гърлото , без температура нищо друго. Кажете някакъв лек , пръскам си Мукоплант на Д-р Тайс с ехинацея и евкалипт. Нещо друго ефикасно да ми препоръчете.

Благодаря Ви предварително!   love001

Аз ползвах този спрей, като му беше запушен носа и ми мина бързо: http://apteka.framar.bg/30016861/%D0%BA%D1%83%D0%B8%D0%BA%D1%81- … -30-%D0%BC%D0%BB-

# 561

Аз ползвах този спрей, като му беше запушен носа и ми мина бързо: http://apteka.framar.bg/30016861/%D0%BA%D1%83%D0%B8%D0%BA%D1%81- … 5%D0%B9-2-6-30-%D

Благодаря много Hope. Дано има ефект и при мен.
Спокойна вечер от мен на всички. :*

# 562
        Здравейте момичета,искам да попитам как усещате бебоците,аз имам дни в които малкия е мн активен и други, като последните 2 дни, в които направо се чудя дали всичко е наред ooooh! ...остават 3 дни до моя преглед и взех да мисля глупост след глупост вече Simple SmileИначе относно другите теми не мога да се включа активно,понеже ми е първо детенце,между другото на 31 години съм,ако трябва за първа страничка..иначе да се оплача мога колкото искате,пия желязо заради ниския хемоглобин и WC-то вече е мит  Sick...,а да и килцата нарастват бързичко 5-6кг съм напред,а съм в 21-ва гестационна седмица още  ooooh! грух-грух от мен отивам пак да хапвам  Laughing

# 563
Аз моята бебка я усещам всеки ден но много слабо  Sad таткото още неможе да я усети когато си сложи ръкката. Което ми е странно. С първото ми дете не беше така  Sad раздаваше страшни ритници направо много лудо бебе беше. В 9м.дето уж трябва да се успокоят защото им е тясно тя неспираше да прави калбо напред калбо на зад. А това сега ми се струва или мързелива или пък е още малка... Абе незнам ма не е същото

# 564
  • до едно тепе
И нашата рита по-слабо от батко си. На тези седмици той си имаше отчетливи ритници, а сега сякаш мишле ми човърка вътре Laughing Е тя върви една седмица назад та вече не и се кося толкова. Одеве мъжо успя да я усети, но се беше размърдала яко. Има дни, в които шава през целия ден, а има и такива в които я усещам само по 2-3 пъти. Мънички са още Laughing

# 565
Аз моя мъник още не съм го усещала да ритка. Единствено усещам леки движения отвътре и даже не съм на 100% сигурна че са от него Sad И аз постоянно се притеснявам дали всичко е наред, чак ММ одеве му говореше да вземе да започне да ме поритва, че и той да си почине от моето непрестанно мрънкане  Laughing

Много се надявам и почти постоянно го дебна да започне да рита  baby_neutral , ама за сега нищо. Прегледа ми е чак към 13 и ще откача до тогава.
От друга страна се успокоявам че все пак сега влезнахме в 20та седмица, първа бременност ми е и плацентата ми е предна, но все пак..

Спокойна вечер на всички!   bouquet

# 566
  • София
Добро утро,слънчева и изпълнена с усмивки седмица ви пожелавам. . Да се похваля вече нарвихме първите покупки за бебчо,две комплектчета блузка с гащеризонче и едно боди,много им се радвам ,даже едното го глася за изписване ,но ще го допълвам с времето. Този път реших да не е от готовите комплекти че имат страшно много излишни неща,а не са никак евтини,поне хубавите материи. Нещо вече много не ме свърта искам да си купувам някакви бебшки неща ,да си оправя в нас,а има още доста време,явно ми доскучава,нямам търпение да идва лятото и да се разхождаме повече навън,поне да минава времето до срещат с бебоците. Желая ви много ритничета и само хубави новини от прегледите Simple Smile

# 567
Аз тамън купих 2 шишенца и едно гащеризонче и се кротнах с покупките, а пък сега в някакъв онлайн магазин Минимод намерих големи намаления на Авент.. Помпата, която съм харесала с 20 лева намалена, стерилизаторът и той.. Направо не се удържам ви казвам!  Mr. Green

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 10:12 от dotmot

# 568
Ох, момичета и аз едвам се сдържам вече с покупките. И все си повтарям, че още е раничко....

Относно разходките не мога вече да стоя на едно място и сега се обличам и излизам, само дано не се развали времето много  Praynig

Приятен и усмихнат ден!   bouquet

# 569
Бързо пускайте БТВ - предаване ПРЕДИ ОБЕД Simple Smile Има рубрика с тренировка за бременни!
После ще се включа с отчет.

Общи условия

Активация на акаунт