Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между спинална и епидурална анестезия?
Защо да купуваме бебешки шишета за хранене?
Какво е BPA и какво трябва да се има предвид при избора на бебешки бутилки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между спинална и епидурална анестезия?
-
Защо да купуваме бебешки шишета за хранене?
-
Какво е BPA и какво трябва да се има предвид при избора на бебешки бутилки?
-
Какви са ползите от изцеждане на кърма и защо да изберете по-евтин вариант на шише за хранене?
-
Какви са предимствата и недостатъците на стъклените и пластмасовите бебешки бутилки?

Обикновено съм си ревла и много обичам да си подсмърчам на разни филмчета и книжки. Обаче сега НЕ! Онзи ден гледах една много тъжна сцена в един сериал, на която дори ММ каза, че още малко и ще ревне, пък аз нищичко. Все едно не се случва. А моето истинско Аз щеше да се скъса от рев 

В други случаи през едното влиза през другото излиза и хич не си го слагам на сърцето. 
А сутрин се събуждам със запушен нос.
Горе главата!
.
,не разбрах каква е точно тази болка ,преди не съм имала такива усещания,не беше контракция защото когато седнах и се опънах спря ,после когато реших да вляза да изкъпя детето пак ме сряза и така чаках таткото да се върне от работа и той да го изкъпе, че ме достраша да вляза в банята така
, пък стана много късно ,абе няма как ще търпя,този път е по- трудно ,а и корема ми расте с толкова застрашителни темпове че се плаша. Скилата не съм чак толкова напред само плюс 4 са но аз си тръгнах от доста повече този път така че пак ще си стигна 70 и нагоре,трудно се свалят при мен надявам се този път след раждането да не кача пак вместо да отслабна както стана преди. Хубав ден за сега и повече поводи за усмивки.