Отговори
Добър ден съфорумци Simple Smile,

тъй като скоро се нанасям в София, исках да ви помоля да ми дадете отзиви за интернет + телевизионни доставчици в града. Чувам, че Мегалан и Нет1 имат добро покритие и са сравнително ок, а от други пък, че Булсат също не са лоши. Зная, че всяко едно мнение е много субективно и зависи от региона, но да кажем какво бихте ме посъветвали за Овча купел? Знаете ли добри оферти и като цяло да ми кажете мнението си. Ще съм ви благодарен.
Мерси

Иван

# 1
Гледам че отдавна си питал,но не мога да не изкажа мнение,дано да предпазя някой.Не мога да препоръчам никой,но от изброените мога да кажа с кои да НЕ ПОДПИСВАШ ДОГОВОР-НЕТ1
Подписах 16-месечен договор.Интернетът им постоянно ми прекъсва,идваха и техници-нищо.Казаха че е така заради енергото newsm78 и ще си търпя да ми изчезва интернета.Но това не е най-големият проблем.Ще се местя на нов адрес,защото си купихме ново жилище.Оказва се че на новият адрес нямат изградена мрежа и заради това АЗ ИМ ДЪЛЖА НЕУСТОЙКА 90лв!!!А се местя в населен квартал-Люлин 10.Не е да кажеш че отивам в някое село!Та така,ако мислите да подписвате с тях се пригответе да ви изчезва интернета постоянно и ако се местите не гледайте критерии като метро,училища,магазини-гледайте да има мрежа на НЕТ1  Twisted Evil

# 2
  • Berlin
От 11 години интернетът ми е от Мегалан. Laughing

# 3
Аз съм с телевизия и интернет на НЕТ 1. Миналата година не спря нито 1 път. Тази година имаха някакви аварии и спираха 3-4 пъти но веднага отстраняват проблема.

# 4
  • София
Комнет и скайнет.бг  - мегалан са скъпи, а предните предлагат дори по-високи скорости и по-ниска цена с перфектно качество!

Общи условия

Активация на акаунт