Отговори
# 45
  • Тра-ла-ла
Сетих се за един лаф на Саманта от "Сексът и града" по повод на доста по-младото й гадже Смит:
"Смит е такова бебе! Понякога се чудя да му духам ли или да го повия."  Laughing Laughing Laughing

При някои момчета/млади мъже с влечение към зрели жени със сигурност се касае за едипов комплекс.

# 46
Смятай, покрива двете нужди на жената, за дете и за мъж. 2 в 1.  Laughing

# 47
"Вземи си кака, да те отрака!"     Laughing   
Естествено, че младоците ще предпочетат да идат на Ривиерата с някоя обиграна 40-45 годишна.
Предимства?
1.няма нужда да я учат на нищо, със сигурност знае и може повече в секса от тях
2.ще им плати почивката и глезотиите
3.няма нужда да мислят те за парите и да се охарчват по младите "принцеси"
4.няма да им се обесят на врата с желания за дом, деца и т.н.
5.една такава "връзка" е само и единствено удоволствия, без никакви грижи и ангажименти
Е, че кой би отказал подобен живот?!    Mr. Green

В тези интервюта въобще не ставаше дума за финансова изгода и плащане на сметки. Просто момчетата казваха, че изпитват привличане към такива дами. 
Е, нали не очакваш по телевизията директно да се изцепят:
"Отивам на Ривиерата с таз мамаша, щото ще ми плати готината почивка и ще си изкарам страхотно!"   Laughing

Ако е същото предаване, за което се сещам, гледах рекламата му, та зърнах две такива "красотни особи", дето обичали млади мъже......    Mr. Green  едната кльощава, руса, с проскубана перушина на главата и 1 см черни обръчи грим около очите, другата-пухкава лелка на средна възраст....та точно за тези двечките ми е трудно да повярвам, че и връстник техен би ги пожелал, пък младо гадже да иска да си легне с тях дори не мога да си го представя.

# 48
  • Тра-ла-ла
Част от риалити форматите по TLC са fake като "Съдби на кръстопът" по Нова. Преди по въпросния канал имаше друго риалити "Extreme Cougar Wives". В скрития текст слагам снимки на пумите и техните играчки Laughing
Скрит текст:
Тя - 89г., той - 46г.

Тя - 55г, той - 23г.

Тя - 54г., той - 25г.

На тези не им знам разликата...ама са като баба и внук Mr. Green

# 49
  • Tам през Атлантическия океан
Изглеждат доволни и щастливи  Grinning
какво повече от това  Peace

# 50
Ами и на 4 снимки за мен са като майка и син ,на първата баба и внук .
За мен е напълно извратено -ако е в този си вид.
 Инак мога да ви препоръчам един много свеж канадски филм на тази тема     
Les grandes chaleurs (2009) http://www.imdb.com/title/tt1359423/ 
Скрит текст:
-
Скрит текст:
Цитат
Dans Les grandes chaleurs, ils jouent un couple improbable. Lui a tout juste 20 ans et elle en a 52. Dans la vraie vie, il est un peu plus vieux, et elle, ...
Той е на 20 г ,а тя на 52  Simple Smile 
  А тема за жената "кугър" как няма или я обединете в тази  Simple Smile
 За мен трябва да се разграничават  - богати жени ,които млади мъже предпочитат да са с тях заради финансови облаги .
Милф -е добре запазена жена на средна възраст и мит за повечето младежи , за нещо като по -опитна и гуру  Laughing Но милф ,за мен не е толкова независима -тя чака да е избрана .  Красива е и пак е дивеч.
 И вече кугър е нещо друго ,на по -горно стъпало -независима жена на средна възраст ,която може да си позволи агнешко и хич не я вълнуват общоприетите норми .
 Та тази последната е може би не харесвана ,но поне будеща до известна степен  уважение в мен .
  Еманципация и равенство и измества мъжа от общоприетата му вечна роля на ловец  Joy
   В миг на висше прозрение какви  мъдри неща написах  Joy Joy

# 51
Еманципация и равенство и измества мъжа от общоприетата му вечна роля на ловец  Joy

Тая роля на ловец за мъжа я няма от няколко хиляди години. Появата на земеделието е причина затова.

И точно, когато мъжа е бил ловец, а жената събирач, тогава е имало равенство между половете. Земеделието води до патриархат.

Просто малко инфо, покрай иначе интересната тема за милфчетата.  smile3508

# 52
Имах регистрация в сайт за запознанства, не си падам по млади мъже, но съм чатила с такива. Любопитно ми беше защо млад мъж ще търси 10-15-20 години по-възрастна жена. В интерес на истината, ако човек се регистрира с женски профил с възраст между 35 и 50 години дори само за експеримента, пощата ще му бъде залята от предложения от по-млади мъже. Вярно е, че в повечето случаи  търсят неангажиращ секс за 1 или няколко вечери без обвързване Отделно от това, обаче имам две приятелки, които имат дълги връзки с 10-13 години по-млади мъже. Един братовчед е женен за жена 12 години по-възрастна. Така, че милф се търсят, както само за секс, така  и за продължителна връзка, макар, че второто е по-рядко срещано, тъй като не е приемливо в обществото, родителите на младите мъже ще гледат осъдително на такава връзка.  Ще има и проблеми с възпроизводството.

Някои от тия, с които съм чатила са споделяли, че сексът с такава жена е истинско изживяване, пълно отдаване и забрава, че им оставя хубав спомен.

# 53
Любопитно ми беше защо млад мъж ще търси 10-15-20 години по-възрастна жена.

Защото е призван да върне живеца в тези отиващи си вече от този свят женички. Мда.  yes

# 54
Любопитно ми беше защо млад мъж ще търси 10-15-20 години по-възрастна жена.

Защото е призван да върне живеца в тези отиващи си вече от този свят женички. Мда.  yes
Grinning 

# 55
Напоследък МИЛФ станаха по-желани дори от красивите студентки и модели. Масово се говори за нас и в частност и за БГ МАМИТЕ... Grinning

Не ми се вярва.

# 56
Хаха, моля ви, не се самонавивайте и не си внуишавайте несъществуващи неща  Laughing

# 57
Темата е интересна и няма изчерпване. Не знам дали е масово това увлечение сред моите връстници и тези, които са по-малки от мен, но имам не малко познати, които си падат по по-опитни жени. Аз също съм от този тип. Имал съм три подобни връзки и мога да заключа, че колкото и бурно да са започвали, толкова и бурно са завършвали. А накрая остава сладкият спомен, който не избледнява нито за миг през годините.

Мога да говоря с часове за този тип взаимоотношения, но вместо това ви препоръчвам два филма на тази тематика! И двата са добри, като първият е френски, а вторият, по-драматичният, съответно номер 1 за мен в този жанр, е френско-австралийски:
1 - 20 ans d'écart
2 - Adore

Има ги в Замунда, теглете и гледайте, стига да имате време  Simple Smile

# 58

Започни да вярваш. А ти МИЛФ ли си?  Mr. Green

# 59
 Отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт