Отговори
# 60
  • Сф
Аз също съм свидетелка на доста такива връзки и аз почнах да се чудя вече що става........ ooooh!

Предполагам, че днешните млади жени много натякват и изискват и затова Малчо бяга при мама  Simple Smile

# 61
В по-голямата си част младите българки са едни меркантилни парцали, неспособни да удовлетворят един мъж и да вдъхнат някакъв оптимизъм, че могат да бъдат добър родител. Моята жена е изключение, но за беда много мои приятели се оплетоха с такива. Конкретно за любовта и секса - бих казал, че винаги съм се наслаждавал на жените около 30-те си - такава жена вече е добила една специфична елегантност в изказа, увереност в себе си и любов към живота.

# 62
Аз също съм свидетелка на доста такива връзки и аз почнах да се чудя вече що става........ ooooh!

Предполагам, че днешните млади жени много натякват и изискват и затова Малчо бяга при мама  Simple Smile

Стига глупости... Днешните млади момичета са доста ограничени, трябва им време да се цивилизоват (особено, ако не са от София). Не знаят какво искат, или са много меркантилни.... Аз съм имал 3 връзки с 8-9 години по-големи от мен мадами, и мога да ти кажа, че с тях за всичко можеш да си говориш, да се отпуснеш и са доста по-разбрани. За секса, няма какво да коментирам, лудница е ..

Общи условия

Активация на акаунт