Отговори
Напоследък МИЛФ станаха по-желани дори от красивите студентки и модели. Масово се говори за нас и в частност и за БГ МАМИТЕ... Grinning
Наистина има една трайна тенденция мъжете да залитат по по-големи жени над 30 -те.
Забелязвате ли го и Вие това или само аз съм в грешка? Mr. Green

# 1
  • София
Не си в грешка, така и няма нищо чудно в това Simple Smile
за непросветените: MILF - Mother I'd like to F*uck!

# 2
" Масово се говори за нас и в частност и за БГ МАМИТЕ... Very Happy"

Кой и къде говори?

Иначе логично- криза е. Младата студетка ще е гладна, пък и да я облечеш трябва. А може да поиска да се зажените. Виж ако е МИЛФ, някой вече си я гледа:)

Мен лично ми се вдига самочувствието, преди си мислех, че съм "крава с теле", сега осъзнавам, че всъщност вторият ми мъж е бил по модата и си е взел МИЛФ.

# 3
" Масово се говори за нас и в частност и за БГ МАМИТЕ... Very Happy"

Кой и къде говори?

Иначе логично- криза е. Младата студетка ще е гладна, пък и да я облечеш трябва. А може да поиска да се зажените. Виж ако е МИЛФ, някой вече си я гледа:)

Мен лично ми се вдига самочувствието, преди си мислех, че съм "крава с теле", сега осъзнавам, че всъщност вторият ми мъж е бил по модата и си е взел МИЛФ.
Един колега казваше, че иска да си вземе някое запазено червенокосо бг мамче и затова го написах така... И много други цитати за млади мами се чуват често на различни места... Simple Smile Добра партия сме дето се вика...

# 4
Според градската легенда на практика всички мами използват нета, за да хващат любовници, а татковците на площадките направо свалят и правят секс по входовете, докато дечицата играят в градинката.

# 5
Някой яко се е разгонил...И какво общо има тая тема със семейните отношения та е изпляскана тук?

# 6
Средната продължителност на живота расте. Медицината, козметиката и т.н. разкрасяващи неща се подобряваят и стават все по-ефективни. Третичният сектор на икономиката заема все по-голям дял от заетите, разбирай не се трепят на полето мацетата, ами стоят по офисчета с климатици. Освен това повечко години = повече опит в това или онова отношение плюс липса на лапешки изпълнения.

Та, не е да няма логика в нещата и не, не си в грешка Мариянке.

# 7
Да не говорим, че например взимаш младичка и свежа, правиш й едно бебе, за да стане МИЛФ, а тя вземе, че мутира до глиган в анцуг.

# 8
Напоследък МИЛФ станаха по-желани дори от красивите студентки и модели. Масово се говори за нас и в частност и за БГ МАМИТЕ... Grinning

И много други цитати за млади мами се чуват често на различни места... Simple Smile Добра партия сме дето се вика...

Последно - ти като МИЛФ ли се изживяваш, или като млада мама?
Или като жабата - чудиш се как да се разчекнеш?  Laughing

Скрит текст:
ПП Семейни отношения отдавна се превърна в пиаца. Всички разгонени "мами" се чувстват длъжни да си пуснат тема с надеждата някой ги забележи и..., може би, опраши.

# 9
M в милф е мамче, ама не мисля, че е нужно да има дете една жена, че да е милф. Да не издребняваме.  Mr. Green

# 10

Ама не точно младо мамче, а по-попрезряло такова.   Mr. Green

# 11
Аха, годинките са важни, а не че е майка.

# 12
Наистина има една трайна тенденция мъжете да залитат по по-големи жени над 30 -те.
Забелязвате ли го и Вие това или само аз съм в грешка? Mr. Green

То и фолксвагени, рено-та и пежо-та май ги купуват повече от фераритата, но това не значи, че са по-желани. Красивите и млади момичета изискват повече наличен ресурс у мъжете, отколкото милфките.

# 13

Но как се дефинира по-попрезрялото мамче? Две мамчета на 36, едното с тригодишен син, другото с осемнайсетгодишен. Това с тригодишното класира ли се за МИЛФ? Или е МИЛФ само ако връстниците на сина и са във възраст да и кажат така? Laughing

# 14

Но как се дефинира по-попрезрялото мамче? Две мамчета на 36, едното с тригодишен син, другото с осемнайсетгодишен. Това с тригодишното класира ли се за МИЛФ? Или е МИЛФ само ако връстниците на сина и са във възраст да и кажат така? Laughing

И двете, дядо попе, и двете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт