Отговори
# 15
# 16
Красивите и млади момичета изискват повече наличен ресурс у мъжете, отколкото милфките.

А грозните и млади момичета изискват ли повече ресурс от милфчетата?  Laughing

Но как се дефинира по-попрезрялото мамче?

Дефиниция за милф - дърта, ама дига пърта.  tooth

# 17
Но как се дефинира по-попрезрялото мамче?

Според възрастта на мераклията. Ако разликата в годините е голяма, например той е пъпчив тийн, значи мамчето е МИЛФ за него. Пък нека да е 30-годишна още.

# 18
Това МИЛФ не идва ли от "Американски пай"? Ако да, то явно говорим за мода сред бавноразвиващи се, защото този филм беше популярен преди 15 години. MILF е майката на Стифлър и ако не изглеждате точно като нея, не сте никакви милфове, а най-обикновени лелички в заблуждение или пък момиченца, които се мислят за пораснали.

# 19
Основната идея за МИЛФ е, че мъжете искат жена, която е с поизтрито острие, така да се каже. Младата, не-майчинска цена има специфична острота, която не допада на всеки, особено на по-неуверените мъже.

Коне не сте ли яздили? Първо ти дават кротка стара кобилка, разбрано животно, с малко поувиснали хълбоци, но няма да те хвърли от гърба си, ако не яздиш добре.

Раждането на дете дава малко мекота на жената; ако не- възрастта я смекчава, така че МИЛФ може да е на 30 с дете, но ако е госпожица, трябва да мине 38 поне. И да е с големи бомби, без тях не става. Женствена, до рубенсова.

# 20
Ако разликата в годините е голяма, например той е пъпчив тийн, значи мамчето е МИЛФ за него. Пък нека да е 30-годишна още.

Да, което прави милф в диапазона 30-45/50 г., вече след горната граница евентуално стават GILF тия секси мамашки.

А има и друг термин - Cougar. Хайде потърсете в уикипедия и за него.  Mr. Green

# 21
Мамасита, примерът с кобилата ме разби. Laughing Но като се замисля си права.

# 22
 Laughing тази тема ще я приема като успокоение за близкото бъдеще, че пак ще сме на мода.  Joy
Според мен просто си има мъже които предпочитат по зрели жени т.к. едните самите те са по - зрели, а другите искат от майките си да бъдат поети от жени, които също ще се грижат за тях като майките им доскоро.
Лошото е, че наистина в поколенията под мен/нас младите мъжлета които търсят зряла, оправна жена, която да ги дондурка като мама, са все повече и повече. И това е явно е грешка във възпитанието на техните майки. Общо взето по мои наблюдения поколенията които не карат вече казарма, както и да ви звучи.  newsm78

# 23
Какво ти дондуркане, някои направо си търсят спонсориране с пари.

# 24
Не знам дали МИЛФ-ките са по-желани, но темата е поредното потвърждение на факта, че днешните  "мъже" стават все по-мързеливи и комплексирани.   Laughing
Не щат да се обвързват, не щат да се женят, не щат деца, домакинска работа е словосъчетание, което им звучи извънземно, не щат и да свалят.....да се чуди човек дали пък не искат да прекарат целия си живот на легло с надървен ....и мадамите само да се изреждат отгоре.   Mr. Green
То бива мързел и инфантилност, ама чак пък толкова .....

# 25
Охххх майко мила в какъв свят живеем. Направо се замислям какво е по-хубаво да родиш момче(ами ако заприлича на описаните тук в темата) или момиче(какъв избор ще има горкото сред т.нар мъже един ден)??? newsm78 ooooh!

# 26
целия си живот на легло с надървен ....и мадамите само да се изреждат отгоре.   Mr. Green

Те някои искат ако може мадамата и с мек да се оправи и да е доволна.

# 27
...поколенията под мен/нас младите мъжлета които търсят зряла, оправна жена, която да ги дондурка като мама, са все повече и повече.

Доказателства имаш ли или просто така си мислиш?  newsm78

# 28
Всички по-горе изброени факти са верни и точни. Аз обаче исках един по-друг поглед да отправим върху нещата.
Младите мъже някак, дали първосигнално или целенасочено определено изпитват сексуално влечение към запазената раждала жена. Тук внасям уточнението написано и по-рано в темата -  наистина поддържани жени до да речем 45-50 години. Дали е един вид фетиш или нещо друго, но е просто наистина масово. И повечето случаи въобще не става дума за дондуркане или финансова изгода, а за чисто сексуално привличане. В едно предаване свързано с темата по TLC момчетата казваха, че предпочитат да прекарат една седмица на Ривиерата с някоя дама на 45 с отличен външен вид, отколкото с красиво момиче на 25.  newsm78

# 29
  • София
Всички по-горе изброени факти са верни и точни. Аз обаче исках един по-друг поглед да отправим върху нещата.
Младите мъже някак, дали първосигнално или целенасочено определено изпитват сексуално влечение към запазената раждала жена. Тук внасям уточнението написано и по-рано в темата -  наистина поддържани жени до да речем 45-50 години. Дали е един вид фетиш или нещо друго, но е просто наистина масово. И повечето случаи въобще не става дума за дондуркане или финансова изгода, а за чисто сексуално привличане. В едно предаване свързано с темата по TLC момчетата казваха, че предпочитат да прекарат една седмица на Ривиерата с някоя дама на 45 с отличен външен вид, отколкото с красиво момиче на 25.  newsm78
А може би защото младите момчета поумняха, а младите мутрески оглупяха? Може заради това да е, а не заради "фетиш"...

Общи условия

Активация на акаунт