Веганството - да споделим опит тема 16

• 46 198
  • 679
  •   1
Отговори
# 45
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ох, замразените ми малини привършват. Имам само за още едно смути. Това ме кара да се чувсват неспокойна (все пак съм рак и за мен е важно да имам запаси).

хахахахааа, мъжът ми казва, че с моите запаси можем да оцелеем няколко месеца... Mr. Green

# 46
  • София
Фрея, Hug

Ние не отидохме в Кринг, въпреки че много ни харесваше азиатската идея. И ние не понасяме да се говори  за заместители на месо. Убива ми се апетита ако видя нещо добре заместено.

# 47
Записвам и аз в темата, защото ще постя, но искам да е доста по-здравословно. Така че ще ви следя с интерес и ще се включвам  Peace

# 48
______Freya_______ , това, което си написала е един тъжен омагьосан кръг. И на мен ми се е плакало и плача, ако задълбая в тази посока. Замисляла съм се за животните, създадени по изкуствен начин. Бройлерските методи.... далече от естествените, Божествените закони на природата. Какви са тези създания, имат ли и те души.....(Аналогично, съм се замисляла и за парниковите растения...Много от продуктите, които купувам не са израстнали по естествен начин.)
От другата тема, в която за 1 път се срещнахме,  знаеш, че много сънувам. Тук е мястото и да споделя, че когато сънувам, че ям месо, винаги за мен това е знак за нещо неприятно, тъжно, проблем или трагично. Винаги.
Не съм се осмелявала да го напиша в темата за сънищата, защото съм сигурна, че единици ще ме разберат. И че ще има дори такива, които ще кажат ' гладна кокошка - просо сънува'. Което е далеч от моята реалност и моята истина....
Казват, че който се храни непълноценно, с недостиг на протеини, не сънува или сънищата му са съвсем слаби. Съдейки по това, че съм фабрика за сънища,  явно не ми липсват протеини, въпреки, че не съм вкусвала месо от над 20 г.

Ха - ха -ха, аз на запасите им викам ' провизии'. Преди повече се запасявах, но все така се получава, че току не се налага да изхвърлям; опитвам се вече да внимавам с видовете провизии и количеството.
Дилянка , успех с начинанието!Тук по време на постите не пишем нищо специално или допълнително за тях.

# 49
Благодаря! Аз не очаквам нещо специално - по-скоро се надявам да намеря здравословни алтернативи Simple Smile

# 50
Смайл, доколкото аз съм чела, всеки сънува всяка нощ, това твърдят психолозите. Въпросът е колко е дълбок сънят и колко се помни. Ще разчовъркам тая тема за сънищата аз, не знаех, че има.   bouquet

# 51
Смайл, доколкото аз съм чела, всеки сънува всяка нощ, това твърдят психолозите. Въпросът е колко е дълбок сънят и колко се помни. Ще разчовъркам тая тема за сънищата аз, не знаех, че има.   bouquet

Имам позната която ми е казвала, че никога не сънува. Чувала съм, че цветните сънища ги  сънуват психопатите, а моите рядко са черно-бели. Mr. Green

# 52
  • на острова на мечтите
Хм,натъжихте ме с обсъжданото Confused Аз все рева,когато видя смазани животни и се питам защо? Толкова ли е трудно да се заобиколи нещо на пътя ? Гледам да не мисля.....
Днес салати и броколи.  Hug

# 53
  • София
danilu, понякога ситуацията на пътя не го позволява, всяка маневра при висока скорост би коствала живота на хората в автомобила, ако е на магистрала; ако е в населено място или междуградски път може да се предизвика ПТП с друго превозно средство; не е толкова просто, както изглежда

# 54
danilu, понякога ситуацията на пътя не го позволява, всяка маневра при висока скорост би коствала живота на хората в автомобила, ако е на магистрала; ако е в населено място или междуградски път може да се предизвика ПТП с друго превозно средство; не е толкова просто, както изглежда

Също изкачат от невиделица, на нас ни е изскачала котка и въпреки не съгласието на шофьора аз слязох да я търся, но не я намерих. Също знам за момче, което беше катастрофирало лошо, защото се е опитало да избегне сблъсък с куче. Лошо е като подминат или го правят нарочно.  Peace

# 55
Абсолютно съм сигурна , че сънувам цветно , даже много се изненадах като разбрах , че повечето хора сънуват черно-бяло Shocked Очевидно много психопати се събрахме.

Обядът ми от днес:

# 56
  • София
Ммм с авокадо или краставичка?

# 57
Ах, суши Flutter! снощи хапнахме суши, но беше готово- купешко и затова не снимах.  Беше три вида, все с ориз, варираха добавките: авокадо, кисели краставички и чушки.
Отдавна не съм правила домашно суши и се глася да направя.  
Обядът и вечерята ни днес:
крем супа: морков, корени магданоз, пащърнак, праз лук, цикория, спанак, кокосово масло, сол. Поръсена с печени слънч. семки и семена коноп.

Салата : Романа салата, рендосани моркови, лук, маринована целина на спагети, червена чушка, подправки ' пролетен микс', зехтин, ябълков оцет.

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 21:05 от take a smile

# 58
Ммм с авокадо или краставичка?
Половината са с авокадо , другата половина с краставичка  Simple Smile
И моето е купешко , но аз не се славя с готварски умения , и снимам наред  Grinning

# 59

Общи условия

Активация на акаунт