Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVI

• 94 209
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • Belgium
Дам, аз по-напред писах, че на Розамунд много и отиват такива роли  Grinning

# 616
Много, много ми хареса Pride! Peace

# 617
За феновете на военни филми, препоръчвам Generation war, има го в Замунда с дублаж.
http://www.imdb.com/title/tt1579233/

# 618
Гледах и препоръчвам St. Vincen, мил филм, напомни ми на книгата "Човек на име Уве" и има сходни прилики с героя от книгата.

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 16:48 от Сиси ♥♥

# 619
Гледах и препоръчвам St. Vincen, мил филм, напомни ми на книгата "Човек на име Уве" и има сходни прилики с героя от книгата.

Задължително ще го гледам, обожавам книгата!

# 620
 В последно време излязоха доста филми на тематика за неизлечимо болни и понякога ми идват преекспонирани,но този ме впечатли много Heute bin ich blond (2013) http://www.imdb.com/title/tt2387806/

# 621
Two Night Stand - бях настроена за бозичка, но се изненадах приятно. Моментите, когато откровено обсъждаха детайли, свързани със секса, ми напомниха подобни във Friends with Benefits.

Breakfast on Pluto - малко трудно ми вървеше, свалих го заради Лиъм Нийсън, но не съжалявам все пак, че го изгледах.

# 622
  • UK
Jurassic World (2015)  http://www.imdb.com/title/tt0369610/

Става, но не е нещо впечетляващо и изненадващо. В залата дечицата много се вълнуваха и коментираха, задаваха въпроси. Поредния филм натъпкан с индийски персонажи Tired Крис поне е хубав и динозавърчетата му са симпатични.

# 623
Frozen River (2008) http://www.imdb.com/title/tt0978759/?ref_=rvi_tt - реалистичен и човешки .
 Без суперлативи и прекален патос. Много ми хареса. Нещата от живота -такива каквито са.

# 624
  • София
И от мен интересно предложение - Relatos salvajes / Wild Tales

Скрит текст:

Всъщност, цялостен и завършен филм  тук нямаме, а просто сбор от няколко напълно несвързани истории.
Знам, че не звучи особено привлекателно, но поне аз доста се забавлявах с тях и смятам, че грабват вниманието от самото начало, та чак до последната история  Simple Smile

Луда работа, но си заслужава  Mr. Green Едиствената ми забележка е, че версията, която открих в зелката е с италианско аудио, което предполагам отнема от чара на оригиналната версия...
Ще се радвам, ако някой го гледа евентуално и сподели впечателния Simple Smile Дори само заради историята с учаситието на ултра любимия Рикардо Дарин си заслужава  Simple Smile

# 625
Хубав много. Историите ги свързваше тънъкия косъм, на който се държи търпението ни.

# 626
Доста го гледаххме и писахме добри впечатлениея назад ама ти пишем отсъствие, щото не следиш  Flutter Филмът е страотен, да.

# 627
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Aloft- един филм, който очаквах безкрайно дълго и накрая се оказа по-скоро разочарование. Не обичам твърде протяжни и съзерцателни филми без кой знае каква история, а този е нещо като малко по-недосадна и много по-замръзнала версия на последните бизонски неволи на Терънс Малик. Все пак трябва да се признае, че в сЮжета има много повече заложена драма, но за съжаление тя се дави в дълги и предълги кадри на красиви хора и красиви пространства. Какво все пак спасява филма- изумителния каст. Дженифър Конъли е невероятна! Толкова наситена женска роля не бях гледала от много, много време. Героинята и просто трепти от напрежение. Мелани Лорен е доста по-нежна, притихнала в страдание. Момченцето- прекрасно. Килиън Мърфи- на обичайното много високо ниво, но за човек, който го е гледал много и знае неизчерпаемите дълбини на таланта му, изглежда все едно леко се е пестил в този филм. От друга страна пък не се сещам за филм, който в по-пълна степен да се е възползвал от изумителната му красота- прозрачните му очи са още по-удивителни на фона на безкрайните ледени полета, а в съпоставка с лЮбимия сокол профилът на героя му изглежда удивително хищен Heart Eyes В заклЮчение- филм, който се гледа със завидна доза търпение, но и носещ голяма естетическа наслада.

The Hi-Lo Country- красива и класически американска история, с каубои, фатални жени и голяма лЮбов.  Напомни ми на "Сестрите Абът", и то не само заради Били Кръдъп.Хареса ми много, препоръчвам, а и винаги е приятно да видим Уди Харелсън в лЮбимото му амплоа на магнетичен грубиян.

Mad Max- уудващо много ми хареса предвид колко не ми допадат постапокалиптични истории. Харди е изумително красив, Никълъс Холт- тоже, а дамите- прекрасни до една. Визия- 10 от 10 Heart Eyes

# 628
  • Belgium
Историите ги свързваше тънъкия косъм, на който се държи търпението ни.

А баш!  Mr. Green

# 629
The Bad Mother's Handbook (2007 http://www.imdb.com/title/tt0909010/?ref_=rvi_tt  - приятно филмче . Не съм фен на Робърт Патисън - прическата ми му беше дразнеща до края на филма и ролята му на глътнал бастун също  - някак пресилено ми беше.

Общи условия

Активация на акаунт