, от няколко години вече не се случва под хипноза, а в състояние на медитация. Това е специфично състояние на съзнанието и е лесно достъпно и за тези, които никога не са са се занимавали с подобни неща.
. Състоянието по време на регресия, е много подобно на медитация. Целта е активната работа на мозъка - по отношение на обективната реалност, в която сме в по-голямата част от времето
да "превключи" на друга честота. Казано най-общо, разбира се. М
, е че подобен сеанс е най-добре да бъде личен, а не групов. И задължително с терапевт, на когото имате доверие. Не за друго, а защото информацията, която се появява (чрез образи, звуци, миризми, цветове... ) е много специфична. И ще ви трябва насока, за да я "разчетете" коректно
... Иначе самият сеанс протича относително леко - и емоционално, и психически. Дори и да се случи да се разстроите от нещо, което "ще дойде" като спомен, то е по-скоро облекчаващо. В никакъв случай не е травмиращо или натоварващо. Както когато ви се плаче, за да облекчите напрежението
...
. Така се случи при мен.
. Което беше абсолютно нетипично за мен в онзи конкретен период от живота ми. Защото просто бях в състояние, в което не можех да отпусна напрежението по никакъв начин. Дори и насаме със себе си.
.
... И да го правиш
, защото така демонстрираш не само как работиш върху нещо, а и защото си принадлежен към определен кръг
... Факт. Моят личен съвет е, че това на което трябва да разчиташ най-вече в "превода" на информацията, която "идва" са вътрешните ти усещания. Твоите лични. Терапевтът е там, за да те насочва. Той би разчел информацията от гледна точка на настройката си - да
, на собствените си разбирания, на собствения си свят. А всщност те касаят теб , не него. Препоръчани теми