Регресия

• 162 021
  • 807
  •   2
Отговори
# 180
Да, аз съм била на индивидуална сесия. В София. Знам и за групови такива. Към което определено съм предубедена. Но това е лично мнение.
За да не правя реклама на никого, бих могла да дам координати и за двете на лични Simple Smile...
здравемй писах на лични но ми изписа че си забранил лични съобщения. Може ли да ми кажеш при кого ходи на регресия, имам нужда да се посюдложа заради страхове.

# 181
Да, аз съм била на индивидуална сесия. В София. Знам и за групови такива. Към което определено съм предубедена. Но това е лично мнение.
За да не правя реклама на никого, бих могла да дам координати и за двете на лични Simple Smile...
здравемй писах на лични но ми изписа че си забранил лични съобщения. Може ли да ми кажеш при кого ходи на регресия, имам нужда да се посюдложа заради страхове.
az съм ходила при Гери Доцева доволна съм,но нямам база за сравнение де,само там съм ходила

# 182
Здравейте на всички. Реших лично да споделя опита си в регресиите. Правила съм до момента две регресии, но това са медитативни регресии. Разликата с хипнотичните е, че под медитативна регресия си изцяло в съзнание, без хипноза. Едната е при Кирил Стоянов - лайф коуч в град София, а другата е при Магдалена Горанова - учител по рейки, регресия и медитация в град Стара Загора.  http://reikicentarharmonia.com/regresion.html
И от двете регресии установих много неща за себе си, осъзнах много мои страхове и притеснения. Разбрах, че когато вземам важни решения, имам някакви блокажи които ми пречат адекватно да осъзная доста неща. Ако имате някакви въпроси, насреща съм.

# 183
Здравейте на всички, поздравления за прекрасната тема .... а и малко да е побутна, че почти месец никой не е писал. И така нямам търпение да споделя, че вчера бях на групова регресия при Гери Дочева. Това ми е първото подобно посещение.
Естествено преди да отида изчетох цялата тема и почти бях запозната. Записах се на медитация и регресия. Определено нещо не ми допадна медитацията / може би защото до сега не съм проявявала някакъв интерес и потребност от нея/, но съм изключително впечатлена от регресията. Не знам как но при мен се получиха нещата, но не с картини, а като мисъл. Виждах различни картини, но пък пред очите ми беше черно, не ми беше като на кино. Стриктно се водих по напътствията на Гери. Аз лично за сега съм доволна от нея / а и нямам друга база на сравнение/ любезна е и обяснява като е попиташ нещо.
Дори се замислям да си запиша и лична регресия тази седмица отново при нея, за да може да ми разясни ситуациите, в които влизам и как да ги тълкувам.
Всъщност на мен това ми е трудно как да си разтълкувам знаците и сега тази регресия.
Защото за мен е по важно да разбирам посланията, от колкото самото събитие.
Преживяването е неописуемо, емоцията още ме държи, както и яснотата и спомена за видените картини.
Та, ще ми е полезно ако споделите как разбирате и тълкувате нещата от предишен живот в сегашния живот.

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 09:55 от maminnkata

# 184
Не се насилвай сега да тълкуваш. С времето ще ти стане ясно. Понеже регресията е ярка като изживяване, няма да я забравиш. Когато дойде времето, ще разбереш за какво ти е било показано всичко. Особено ако живееш осъзнато и наблюдаваш настоящия момент, нещата се навръзват и много лесно ще се ориентираш в правилната посока.

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 09:03 от Lightworker

# 185
  • UK
Звучи интригуващо. Със сигурност ще се престраша и аз вече  Laughing

# 186
Не се насилвай сега да тълкуваш. С времето ще ти стане ясно. Понеже регресията е ярка като изживяване, няма да я забравиш. Когато дойде времето, ще разбереш за какво ти е било показано всичко. Особено ако живееш осъзнато и наблюдаваш настоящия момент, нещата се навръзват и много лесно ще се ориентираш в правилната посока.

Жалкото е, че още не живея толкова осъзнато ... май на този етап само започнаха да ми правят впечатление знаците, но все още не мога и не знам защо ми привличат вниманието???

Ако някои е чел подобна книга или някъде материал, ще се радвам да сподели ... Аз четох "Знаците на Ангелите" на Дорийн Върчу, ама нещо още не ми помага ! Най- вероятно не ми е дошло времето да ги разчитам .. Когато попитах и Гери относно товаи тя сподели, че значи още ми е рано.

Звучи интригуващо. Със сигурност ще се престраша и аз вече  Laughing

kokona20 - когато си готова за регресия, тя ще ти се случи. Аз повече от 2 години чета, попадам на статии, на случаи ... и онзи ден просто се случи и то много странно. За тази регресия знаех от началото на януари, но си казах, че ако е писано и е нужно да отида ще отида, без предварителни заявки и очаквания. Така се стекоха обстоятелствата в последния момент, 1е отидох на мястото на една позната, която й се случи нещо не отложно и не можеше да присъства, а нямаше вече свободни места, та аз отидох на нейното място. Определено съм доволна, а ще съм и още по удовлетворена ако и разбера за себе си, защо видях това.
Остави се на времето то ще те отведе!

# 187
Някой чувал ли е за Кристина Христова ,знам само че е ученичка на Петър Петров ?

# 188

здравей, опитах се да се свържа с теб на лични за координати за регресионна терапия, но не успявам. може ли ти да ми напишеш?

# 189
  • SOFIA
Здравейте! Миналата сряда бяхме със съпруга ми на групова регресия в йога студио Мандала. За съжаление нищо не "видяхме". Някои от вас да е бил скоро и да има резултат, моля да сподели Simple Smile

# 190
И аз съм си правила регресия.Много ме разтърси,но после се успокоих след като проверих всички факти.Това,за което не бях подготвена е как ми "изскачаха" някакви неща,за които изобщо не съм се сещала и не ги знам.Например връзката с имената Амели,Емили,Анелия,Нели,че дори и Ема.И Познайте сега.Оказа се че рождения ми ден е имен ден на Емилия. Св.Емилия.

# 191
  • София
Здравейте! Не знам дали има общо с темата това, което ще разкажа, но все пак... Та, от малка още винаги съм имала афинитет към Втората Световна война и по-точно към Хитлер и управлението му. Никой в моето семейство не е бил свързан пряко с войната (дядовци и баби и т.н.).  Или поне аз нямам такава информация. В семейната библиотека имахме една дебела книга за управлението на Световни лидери. Най-интересно ми беше да чета за Адолф Хитлер. Била съм на 12г, когато започнах любопитно да се интересувам от Райха. Сякаш чувствах много близко всичко, което чета. Не като политически убеждения, а като че е нещо, което съм преживяла.  Освен това, още от училище, когато трябваше да си изберем втори чужд език, аз си избрах немски, но така и не се сформира група от желаещи. Обожавам този език, макар че така и не го научих от едни курсове. Знам само най-основните фрази... В общи линии има някаква притегателна сила Германия, езикът, Фюрера и т.н. Гледах една поредица по ТВ, свързана с Третия райх. И през цялото време чувствах някаква близост с бита на Хитлер и приближените му. Много е странно. Сякаш съм го познавала лично. И усещането ми не е като към студен тиранин, а като добър познат. Това не съм го споделяла с майка ми. Но един ден, преди 4-5 години тя ми каза, че ме е сънувала в много странен сън. Били сме аз, Хитлер и Ева Браун в нещо като бункер. Хитлер ни е сипвал вино от бутилка, а двете с нея сме били облечение по сходен начин, а на главите сме имали шапки с воалетки. Цялата сцена от съня била сходна на приятелско събиране на по чаша вино. И тогава аз разказах на майка ми моите усещания, при което тя вметна, че може да съм някоя преродена приятелка на Хитлер. Ще се радвам на някакви коментари и насоки. Не съм се вкарала в някакъв филм, просто ми е много любопитна цялата тази материя.

# 192
Здравейте, по предния пост - да, звучи много логично да сте били приятелка на Хитлер. Друг е въпросът кой нормален човек би споделял убежденията му. Сега струват ли ви се добри делата му, в този ви живот?
Някой може ли да препоръча групова регресия при добър и изпитан професионалист за София на прилични цени? Благодаря!Blush

# 193
  • Sofia
За мен лично Петър Петров си е най-добрият избор  Peace

П.П. Била съм му и на групови регресии, и на индивидуална.
Леля ми и майка ми също - всички сме останали доволни от него.

# 194
Шерона,освен да търсиш източници кои са били в бункера.Също ,майка ти да опише подробностите от външния ви вид .

Общи условия

Активация на акаунт