Регресия

• 161 171
  • 807
  •   1
Отговори
# 570
При мен не се получи груповата регресия при Петър, защото бях прекалено фиксирана в шумното хъркане на жената до мен. Joy Не можах да се отпусна добре, не ми се получиха визуализациите. Все пак видях три различни картини, които после обсъдих с Петър и той ми каза, че вероятно са били 3 различни живота, но имаха свързващо звено. В крайна сметка нищо не разбрах, нито защо ги видях тези неща, нито нищо, но аз нямах и конкретни въпроси, отидох само от любопитство. Все още се чудя дали си го изфантазирах или наистина са се случили тези неща... Но аз определено съм за индивидуална регресия.

# 571
  • София
Видя ли сте както е казал 3 различни живота пък защо вероятно, защото сте в регресия и се връщате в миналото.

# 572
  • Тра-ла-ла
Гери Доцева в кой град приема? Колко струва регресията? С колко време напред записва?

# 573
веднъж  слушах в youtube регресия на известна личност, и сега като го видя, само за това се сещам какъв е бил в предишния живот   и мисля ли мисля, опитвам се да го видя в сцените от онова време. И прогресия направиха,  ще се занимава и с политика. Да видим дали ще се сбъдне.

Някой може ли да разкаже, сбъдна ли му се картина от прогресия?

# 574
Видя ли сте както е казал 3 различни живота пък защо вероятно, защото сте в регресия и се връщате в миналото.
Въпросът е защо от всички животи и всички преживявания, видях точно тези сцени, още не мога да си отговоря. Обединяващото звено между трите сцени беше религията, а аз дори не съм някаква свръхрелигиозна личност. Нося си вяра в сърцето, но догми и някакви канони не спазвам.

# 575
Ако искаш сподели сцените, ще опитам да разтълкувам Simple Smile

# 576
Ако искаш сподели сцените, ще опитам да разтълкувам Simple Smile
Първата сцена беше Кръстът, мисля, че беше Разпятието на Исус. Почувствах като да беше много, много отдавна (реално така си е било, преди 2000 години, което значи ли, че може би съм стара душа?). Втората сцена беше с една черна, мрачна жена, облечена в нещо като черно расо, с много зли очи, от които направо тръпки ме побиха, усетих, че е много лоша и изпитваше омраза към мен, мислеше ми злото. Третата сцена беше една катедрала (нямам представа защо, но сякаш знаех, че е Нотр дам в Париж) и видях една фигура на ангели на фасадата отпред високо близо до покрива (по принцип обожавам такива фигурки и колекционирам ангелчета от малка). Това са трите сцени и все още връзка не откривам. С интерес ще прочета тълкуванията ви. Simple Smile

# 577
  • София
Гери Доцева в кой град приема? Колко струва регресията? С колко време напред записва?

Тя си е в София. В Младост 2 е ако не бъркам. Аз я намерих чрез Фейсбук, но тя там влиза рядко и докато се свържем една с друга си мина седмица. Мога да дам телефон и да си я питате.

АлисаВСтранатаНаЧудесата Ами това си била готова да видиш за момента.

# 578
АлисаВСтранатаНаЧудесата
защо пък непременно трите сцени трябва да имат връзка, може да искат да ти кажат 3 различни неща.

# 579
Ще ми е интересно да прочета тълкувание на тези сцени от трите различни живота.

Някой беше писал за 2d i 3d усещанията. При втората ми регресия и аз изпитвах и двете усещания но не едновременно, а в различните сцени различно.

За разпознаването на душите освен усещането, Петър ме беше питал дали мога да видя очите.

И при мен и при детето, която както казах излезе с много ярка регресия нямаше последици. Нито в положителна нито в отрицателна посока, а мина доста време. Ще дам за пример нея, защото посланието беше по-ясно: разбра защо в този живот я е страх от огън и пожар, но страхът си остана.

# 580
  • София
Останал е, защото регресията не лекува така да се каже. Трябва да се разбере как да се превъзмогне проблема и да се научи да го приема.

# 581
Останал е, защото регресията не лекува така да се каже. Трябва да се разбере как да се превъзмогне проблема и да се научи да го приема.
Ами друго ни беше казано Simple Smile . Че разбирайки откъде идва проблемът значението му се смалява и дори изчезва в настоящият живот.

# 582
  • София
Не, може да разберете много неща и да продължите да повтаряте една и съща грешка в следващи животи. Защо не пробвате и вие изчистване или съвет от някой как да се изчисти този страх?

# 583
Аз казвам какво ни казаха, а дали е така, и индивидуално ли е не знам.
Всяко нещо с времето си Simple Smile

# 584
Благодаря много на всички, които споделиха мнение за груповите и индивидуалните регресии. Иначе по-горе по никакъв начин не съм имала предвид, че хората, които се занимават с това не трябва да вземат пари. Според мен това е професия като всяка друга. Предлага се услуга, отделя се време, за което се заплаща. По-скоро се надявам, че не го правят единствено и само с такава цел.
Това, че се прави инструктаж предварително не го знаех, но звучи разумно да е така.
Най-вероятно и на груповите сесии може да се постигне някакъв резултат или поне да се види какво представлява процесът на живо, ако отиваш от любопитство.
Аз по-скоро бих пробвала индивидуално. Ще помисля още малко при кого и кога.
Относно решаването на проблеми в настоящия живот и справянето с фобии, преди време бях попаднала на една много интересна книга. Бях малка, като я четох, но ми направи впечатление. Авторката беше жена и се занимаваше с хипноза. Беше описала няколко случая на различни хора с определени страхове и ирационални фобии. Спомням си, че една жена имаше силен страх от акули, а живееше в щат, близо до който нямаше никакви големи водни басейни, където да се срещнат тези животни. След регресия се установи, че в минал живот е била нападната, може и да е била изядена, не си спомням цялата история. Но като цяло поне описаните случаи бяха разплетени: кой какво е преживял и защо сега изпитва определени  неща.
От друга страна, преди време бях чела, че душите един вид сами избират през какви изпитания да преминат през настоящия си живот. И че не са длъжни да ги завършат, ако почустват, че не могат или не искат. А че имат три врати или изхода, определени във времето и ако пожелаят и чувстват, че не искат да живеят повече, могат да излязат през някоя от тях. Като много често това всъщност са опасни и животозастрашаващи ситуации. Тоест, до определена степен се заключаваше, че ако си имал такава ситуация и си я преживял, най-вероятно сам си избрал да продължиш още в този живот.
За съжаление не си спомням имената на авторите и книгите, но определено даваха идеи за размисъл.

Общи условия

Активация на акаунт