Регресия

• 161 160
  • 807
  •   1
Отговори
# 585
rumirl, много интересно е това за различните врати и изходи от животозастрашаващи ситуации. Отварям скоба. Аз преди години имах нещо като пророчески сън по Коледа. Сънувах една жена, която отвори книгата на съдбата и ми каза, че ще умра при раждането... Тогава дори не планирах бременност, но ми остави отпечатък този сън, просто знаех, че не е като останалите, някаква измишльотина. Години след това още го помнех. Забременях, имах много тежка бременност, родих преждевременно, в много ранни седмици, като имаше опасност и за живота на бебето, и за моя (повече за моя). Едва оцелях след тежки дни и нощи в реанимация и си мисля, че до голяма степен това е било и заради моето желание да не оставям детето си без майка, мъжът си без съпруга, родителите си без дъщеря, просто желание за живот, желание да продължа житейския си път на Земята. И да, явно плановете за нас се променят в движение или поне е възможно, каквото и да сме си "избрали" сами горе или да ни е било предначертано. Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 17:29 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 586
Не знам как точно е станало, може би невероятна сила на волята, което най-вероятно е свързано, но слава богу, че сте се справили и всичко се е развило благополучно Simple Smile

rumirl, много интересно е това за различните врати и изходи от животозастрашаващи ситуации. Отварям скоба. Аз преди години имах нещо като пророчески сън по Коледа. Сънувах една жена, която отвори книгата на съдбата и ми каза, че ще умра при раждането... Тогава дори не планирах бременност, но ми остави отпечатък този сън, просто знаех, че не е като останалите, някаква измишльотина. Години след това още го помнех. Забременях, имах много тежка бременност, родих преждевременно, в много ранни седмици, като имаше опасност и за живота на бебето, и за моя (повече за моя). Едва оцелях след тежки дни и нощи в реанимация и си мисля, че до голяма степен това е било и заради моето желание да не оставям детето си без майка, мъжът си без съпруга, родителите си без дъщеря, просто желание за живот, желание да продължа житейския си път на Земята. И да, явно плановете за нас се променят в движение или поне е възможно, каквото и да сме си "избрали" сами горе или да ни е било предначертано. Simple Smile

# 587
Ако искаш сподели сцените, ще опитам да разтълкувам Simple Smile
Първата сцена беше Кръстът, мисля, че беше Разпятието на Исус. Почувствах като да беше много, много отдавна (реално така си е било, преди 2000 години, което значи ли, че може би съм стара душа?). Втората сцена беше с една черна, мрачна жена, облечена в нещо като черно расо, с много зли очи, от които направо тръпки ме побиха, усетих, че е много лоша и изпитваше омраза към мен, мислеше ми злото. Третата сцена беше една катедрала (нямам представа защо, но сякаш знаех, че е Нотр дам в Париж) и видях една фигура на ангели на фасадата отпред високо близо до покрива (по принцип обожавам такива фигурки и колекционирам ангелчета от малка). Това са трите сцени и все още връзка не откривам. С интерес ще прочета тълкуванията ви. Simple Smile

Алиса, интересно. Предполагам какво са искали да ти кажат.
В момента света и човечеството са в преход. Той ще продължи около 8-12 години.
Преход към да кажем духовното. Връзката с душата, работа със себе си.
Който не успее да се свърже със себе си и с душата и да вибрира на честотата на земята, за съжаление умира/ще умре.
Вече всички сме свидетели на това.

Това, което ти се е дало, е че ти имаш съществена роля в този преход. Вероятно имаш "дарба" и ако започнеш да работиш със себе си, животът ти тук на земята ще се промени. Ще започнеш все повече информация да получаваш и ще откриеш каква точно е ролята ти.
Катедралата е основата. Заради нея са тези ми предположения. Определени хора я виждат.
Съветвам те да започнеш да работиш със себе си.
Моят ментор е Гери Доцева и силно я препоръчвам Simple Smile

Дано не звуча налудничаво, но това са моето мнение, усещане и най-вече - опит.

Ако искаш ми пиши на ЛС да ти разкажа за мои преживявания и неща, които научих Simple Smile

# 588
  • София
Аз знам същото от нея. Каза, че може да тълкуваш и ми стана интересно дали знаеш змията на какво е символ?

# 589
Да, може да се каже, че имам дарба, защото принципно съм свръхсензитивна от дете, а от много години насам имам пророчески сънища като видения, понякога виждам в миналото, вкл. някакви исторически събития, големи катаклизми с много хора и страдания, имала съм и други преживявания, свързани с отвъдния свят... Никога не съм работила сериозно върху себе си и не знам как да го контролирам, просто ми се "дава" на определен период от време, не е всеки ден... А и не съм сигурна, че искам да се задълбоча и това да ми стане ежедневие...
Всичко това за дарбата само от катедралата ли го разбрахте?

# 590
КРР, казваш "В момента света и човечеството са в преход. Той ще продължи около 8-12 години."
Би ли казала коя година е започнал този преходен период, моля те?

# 591
I.R., не толкова че мога да тълкувам, а по-скоро преценявам това, което на даден човек му се е дало да види, какво е и защо е дадено.
В този смисъл - за змията зависи от контекста. Може да означава мъдрост, знание, а може и лъжа/болест. Може и просто да е страх на егото, който то само си проектира в сън.

Алиса, при мен също нещата бяха както при теб. Винаги още от дете съм усещане, че има нещо, че знам и ако поискам мога да знам повече. Имала съм пророчески сънища, сънищата за катаклизмите, за които ти говориш, общувам с починали близки насън и са ми давали информация, усещам енергията на хората и понякога  дори знаех какво мислят. Беше странно, майка ми винаги се е плашела.
Всички тези неща се засилваха с времето , но аз не знаех какво е. Усещанията вече се певърнаха и в в физически симптоми - усещане за силна топлина отвътре, усещане за вибрации и т.н. Всичко това ми донесе паник атаки, тревожност, хипохондрия. Не знаех какво става с мен и ме беше много страх. Именно паник атаките ме заведоха при Гери. Отидох при нея да лекувам тях, а то се оказа нещо огромно. В последствие с Гери разбрахме, че това не са били паник атаки, не съм болна или луда, а просто сенситивна и трябва да се науча да го контролирам и използвам.
Минах през много, видях много, разбрах много. Но все още ме е страх да го разработя. Знам, че започна ли сериозно, ще ме далеч като лавина, ще науча и ще мога още повече,  но някак не съм готова.
За момента си използвам "дабрата", за да се поддържам на вибрациите на земята, като се чистя редовно, а иначе "пророческите" неща (което всъщност е достъп до информационния канал, който определени хора могат да осъществят (Алиса и ти си сред тях)) си вървят и без да го искам. Овреме навреме "чистя/лекувам" близки хора. Имам това познание, но ме е страх да го развия по-сериозно. Прилагам го най-вече при приятелят ми, когато има главоболие или е смазан от умора. Той е много праволинеен и изобщо не вярваше в тези неща. Но вече ме нарича на шега вещица, защото докато го чистя и усеща как от ръцете ми.излиза топлина (а иначе при допир за студени) и естествено всичко му минава Simple Smile
Няма да разказвам повече, защото се страхувам да не бъда разбрана погрешно и заклеймява като откачена. Но само тези от вас, които са се сблъсквали,  знаят за какво говоря.
Алис, разказах ти малка част от моите преживявания, за да помислиш дали са ти познати или за да разбереш докъде можеш да стигнеш.
Това, че имаш дарба разбрах по катедралата, да. Тя е основен символ на прехода и се "дава" на хора, които имат роля в него. Ако поработиш дори и малко със себе си, ще разбереш какво символизира и какви неща следва да се случат със света.
Имаш достъп до информационния канал също така.
А сънуваш ли често природни бедствия с вода или вода?

Nova nadejda преходът е стартирал на духовно ниво през 2012 (да, краят на света Simple Smile било е краят, но на света, който познаваме) и от края на 2019 вече започна да се изразява във физическо ниво - природни бедствия, болести, много смърт на тези, които не успяват да вибрира с честотата на земята.
Много е важно да загърбим емоциите с ниски честоти (гняв, омраза, страх, тъга и т.н.) и да ги заменим с такива с високи (любов, споделяне, усмивка).
Някой нагоре беше питал какво е чистене и какво чистиш.
Чистиш именно повредите, направени от ниските емоции, чистиш такива емоции, които са се загнездили в теб и не можеш сам да замениш/премахнеш. После се зареждаш с високи емоции и разбира се - енергия от земята и вселената.
I.R. знае какъв е ефектът след такова чистене Simple Smile

# 592
  • София
Как го чистиш? Мен Гери ми каза, че нямам право да чистя никой друг освен дъщеря си, защото за нея не трябва да искам позволение. Може ли да разкажеш (може и на лично как го правиш)?

# 593
КРР, абсолютно същите неща, които ти си описала за себе си, са ми се случвали и на мен. Телепатия, общуване с починали близки и по-далечни насън и даване на информация (примери безброй мога да дам), катаклизми - и с вода съм имала, но най-често със самолети... Сънувам самолетни катастрофи много често, разбиващи се и падащи самолети, близо до жилищни сгради и т.н. Преди години на един 20 декември ни в клин, ни в ръкав, докато се радвах на предстоящите Коледни празници, сънувах толкова реален сън, че все едно се случваше наистина: война, криещи се и бягащи хора, апокалипсис, бомби, ужасен страх и паника. Като се събудих, прочетох, че на 20.12.1943 са били едни от най-ужасяващите бомбардировки над София, а идея дори не съм имала за това... Друг път сънувах самолет, пълен с хора, които бяха буквално ужасени и пищяха... И като се събудих, казаха по новините, че тази нощ пътнически самолет е изчезнал над Тихия океан... Сънувах много пъти починалия ми любим дядо, имали сме безброй разговори, които са били съвсем реални... Сънувала съм и един колега, не бяхме особено близки и се чудех защо, при положение, че не сме се виждали отдавна - в съня ми беше гневен, изплашен, объркан, изключително ядосан,  мрачен, като в безпътица и безизходица, без надежда. После разбрах от общи познати, че се е самоубил преди няколко месеца... Веднъж сънувах и че дядото на един приятел е починал преди 40 дни, каза ми се насън. С неудобство и след дълго колебание го попитах същия ден дали има наскоро починал дядо и той ми каза, че преди точно 40 дни го е загубил и беше меко казано втрещен, като му разказах за съня си. Сънувала съм и минали прераждания - мои и веднъж на близка приятелка. Много мога да говоря, примери и случки наистина безброй, но определено не искам да се задълбоча много, защото и тези непоискани информации ми стигат... Грях ли е човек с такава дарба да не я развие? Очевидно сме нещо като медиуми, а бях чела, че един ден всички на Земята ще бъдат с толкова развити сетива, че и повече...

# 594
  • София
Хора не ви ли страх от тая дарба? Мен местно ме е страх да я развия и Гери знае...

# 595
Хора не ви ли страх от тая дарба? Мен местно ме е страх да я развия и Гери знае...
Да, нали това казах и аз.. Не ми се ще да я развивам... А най-бруталните неща запазих за себе си, това, което разказах, е най-обикновеното...

# 596
  • София
... Мисля че човек трябва да приема вселенските дарове...
Дадено ти е, приеми го! 🕊️🕊️Срещнала си и Учител!
... На едни им се дава, на други не... Дадено ти е! 🍀🍀
Излез от матрицата на страха.

# 597
  • София
При мен не е толкова лесно, защото предният път си имаше последствия. Абе не е толкова лесно Simple Smile Може да споделите при вас имаше ли някакви последствия ?

# 598
Момичета, изпращам ви прегръдка Hug Аз не мога да се „похваля” с дарба на медиум. Имам силна интуиция и си я следвам, но в последните години нещо забих. Започнаха психо атаки, първо на ниво страх, после и аз не знам, пак от страх. Започнах, по мое мнение, дано не се самозаблуждавам, да усещам негативните емоции на близки и познати и започна едно вътрешно треперене. Има моменти, съм като включена в тока и ми се гади често.
В момента не пия антидепресанти, започнах да ходя на психотерапевт, но вътрешното ми убеждение е, че освен травми и грешки, които ме депресират и си влача от млади години сякаш нямам добра защита около себе си и безпрепятствено ме събарят негативните емоции и енергии. От друга страна, хем търся помощ, хем ме е страх от хора със способности и се въртя в омагьосан кръг.
Не знам колко е редно тук да споделям подобни неща но разговора тръгна в тази посока.
Има ли информация за тази Гери в нета с какво се занимава или?

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 21:46 от NOVA NADEJDA

# 599
При мен не е толкова лесно, защото предният път си имаше последствия. Абе не е толкова лесно Simple Smile Може да споделите при вас имаше ли някакви последствия ?
I.R., за какъв тип последствия говориш? Психически ли се изтощаваш, напрягаш, травмираш?
Моята първа среща с нематериалния свят беше, когато бях на 9. Няколко години ми трябваха да го превъзмогна. Сега по-спокойно ги приемам тези неща, но пак всяко такова събитие ме държи с дни и честно казано се радвам, че не е толкова често. Simple Smile
Аз имам друг въпрос - някой срещал ли е някъде в литературата информация колко човешки години са равни на 10 в отвъдното? Знам, че там времето тече по-бързо, тук по-бавно, но нищо конкретно не съм чела.

Общи условия

Активация на акаунт