Математически турнири - 31

• 92 782
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
здравейте, интересуваме как става записването за великденския математически турнир, когато училището в което учи моето дете не го предлага. тази година е на 18.04.? Предварително благодаря.
А за кой град става дума?

# 106
В СМГ ще се провежда ли ЕК тази година?

# 107
  • София
здравейте, интересуваме как става записването за великденския математически турнир, когато училището в което учи моето дете не го предлага. тази година е на 18.04.? Предварително благодаря.
Ако питането е за София: избирате си едно от трите училища в което се провежда състезанието 125-то, 119-то и 2-ро и се записвате и се явявате в него.

# 108
# 109
  • София
В СМГ ще се провежда ли ЕК тази година?

Да,  но не знам дали в стая # 1 вече приемат таксата.

# 110
  • София
Кенгуруто с каква продължителност е?

# 111
Състезателните теми съдържат тестови задачи с избираем отговор (5 възможни, но само един верен) или свободен отговор за 75 минути.

http://mathforyou2014.blogspot.com/2014/11/matematichesko-systez … e-evropeisko.html
Само датата на провеждане вече е 22 март 2015 (не 21).

# 112
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Състезателните теми съдържат тестови задачи с избираем отговор (5 възможни, но само един верен) или свободен отговор за 75 минути.

На областния кръг въпросите са само избираеми  от пет възможности, няма такива със свободен отговор.

# 113
Да, за България са с избираем отговор.
За Франция последните 2 задачи са със свободен. И точкуването е друго.

# 114
  • София
Благодаря,  lorenca

# 115
Здравейте, бихте ли ми казали кога и къде в Пловдив ще се проведат състезанията "Математика без граници" и "Европейско кенгуру". Интересувам се конкретно за дете в 1 клас . Мисля , че за ЕК прочетох, че ще е на 22.03, но никаква допълнителна информация .....

# 116
Благодаря. За София ставаше дума.

# 117
  • София
Ако питането е за София: избирате си едно от трите училища в което се провежда състезанието 125-то, 119-то и 2-ро и се записвате и се явявате в него.
На сайта на 119-то е качена новина с регламента на ВМС и за първи път (поне за последните 3 г., преди не съм следила) пише, че освен в 119-то, 2-ро, 125-то, състезанието ще се проведе и в 20то училище в София.

# 118
  • София

Става като запишеш детето в училище, в което се провежда. Не разбрах от кой град си, може би би получила по-конкретна информация ако това беше ясно... нямам предвид само от мен - по-скоро от хора от твоя град, който и да е той, и знаят училища, в които ще се провежда.

# 119
Започнаха ли да записват за'' Кенгурото'' във Варна?

Общи условия

Активация на акаунт