Математически турнири - 31

• 92 748
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Много благодаря!!!

# 91
katiABV, броят се триъгълниците и правоъгълниците.

# 92
  • Варна
Мамчета, а къде се записваме за Кенгуруто във Варна?

# 93
  • Варна

По принцип записването е в МГ , поне минали години. Тези дни трябва да излезе съобщение на сайта им.

# 94
  • Варна
Благодаря!

# 95
  • Варна

По принцип записването е в МГ , поне минали години. Тези дни трябва да излезе съобщение на сайта им.
Интересно, че на сайта на "Славейков" има информация на коя дата и в колко часа ще се проведе състезанието. Предни години не е било така. Дали няма да си поделят домакинството с МГ  newsm78 ?!

# 96

Интересно, че на сайта на "Славейков" има информация на коя дата и в колко часа ще се проведе състезанието. Предни години не е било така. Дали няма да си поделят домакинството с МГ  newsm78 ?!
Мисля, че в МГ се явяват четвъртокласниците, тъй като състезанието е част от приема там. Не съм от Варна, но си мисля, че Кенгуруто се е провеждало в Славейков през предходни години. Може и да греша.

# 97

Интересно, че на сайта на "Славейков" има информация на коя дата и в колко часа ще се проведе състезанието. Предни години не е било така. Дали няма да си поделят домакинството с МГ  newsm78 ?!

Миналата година детето се явява в ОУ "Славейков" (но за записването нямам спомен), но после не предоставиха възможност за преглед на работата, затова тази година, ако имаме право на избор, ще я запиша в МГ - там можеше да се видят бланките, но само на явилите се при тях. Иначе наградите ги раздаваха само в МГ.

# 98
  • Варна
Моето дете на ЕК винаги се е явявало в МГ. Изобщо имаме ли избор го предпочитаме ,организацията е в пъти по-добра !  Peace

# 99
  • Deutschland/HE
Моето дете на ЕК винаги се е явявало в МГ. Изобщо имаме ли избор го предпочитаме ,организацията е в пъти по-добра !  Peace

записването е в Славейков, като само четвърти клас се явяват задължително в МГ, за другите е след като се запълни капацитета на Славейков.

# 100
  • Варна
Моето дете на ЕК винаги се е явявало в МГ. Изобщо имаме ли избор го предпочитаме ,организацията е в пъти по-добра !  Peace

записването е в Славейков, като само четвърти клас се явяват задължително в МГ, за другите е след като се запълни капацитета на Славейков.

Миналата година ме попитаха къде искам да се явим .

Ето съобщението от сайта на МГ за миналата година.  Wink

"На 22 март 2014г.(събота) от 11:00ч. в МГ "Д-р Петър Берон" и ОУ"П. Р. Славейков" ще се проведе областния кръг на математическото състезание "Европейско кенгуру" за ученици от I до XII клас. В сградата на МГ ще се състезават ученици от всички възрастови групи, с изключение на I клас, а в ОУ"П.Р.Славейков" - от всички възрастови групи, с изключение на учениците от IV клас.
    Записването е от 8 до 20 март 2014г. в "ОФИС МГ" в МГ с работно време:
         - в делнични дни: от 8:30 до 12:00ч. и от 13:00 до 17:30ч.;
         - в събота: от 8:30 до 13:00ч."

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 17:32 от Деска

# 101
Не мога да намеря задачите от МТ"Румен Грозданов" - 3 клас. Публикували са само отговорите, а задачите ги няма Rolling Eyes Някой да ме ориентира къде да ги търся  newsm78

# 102
Не мога да намеря задачите от МТ"Румен Грозданов" - 3 клас. Публикували са само отговорите, а задачите ги няма Rolling Eyes Някой да ме ориентира къде да ги търся  newsm78
Не ги публикуват и аз съм ги търсила. От стари години има в сборниците издавани от ОМГ.

# 103
  • Пловдив
Детето не донесе ли задачите?

# 104
здравейте, интересуваме как става записването за великденския математически турнир, когато училището в което учи моето дете не го предлага. тази година е на 18.04.? Предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт