Математически турнири - 31

• 92 709
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София

И в 125-то ги разпределят по този начин.
Така ли?! И от кога това? Синът ми е бил там само на 2 състезания (не и на кенгуруто) но "разпределението" и за двете беше по азбучен ред - първите 20 в едната стая, следващите 20 в следващата и т.н.

# 616
  • sofia
В стаята на моето дете имаше деца от различни възрастови групи, включително 6,7 клас и докато още бяхме там, изрично попитаха всяко дете кой клас е и ако имаше две деца на еднаква възраст, които седят в две съседни редици от чинове  ги разместваха.

# 617
  • СОФИЯ
Знае ли някой какво става с резултатите от СМГ?

# 618
Във връзка с разпределението по стаи да споделя - на едно Коледно състезание се оказа, че моите деца (4 години разлика, а бяха и в различни училища по това време) са разпределени в една стая. И двамата веднага се сдушиха да сядат на един чин.
Аз, разбира се, бях много притеснена, че може да бъдат дисквалифицирани (дори да си кажат нещо дребно - от рода на "колко време има още?" или "дай гума"), ако видят че са брат и сестра, няма да питат какво точно са си говорили.
Едва след състезанието се успокоих, като разбрах, че все пак са ме послушали и са седнали на различни чинове.

# 619
# 620
  • София

И в 125-то ги разпределят по този начин.
Така ли?! И от кога това? Синът ми е бил там само на 2 състезания (не и на кенгуруто) но "разпределението" и за двете беше по азбучен ред - първите 20 в едната стая, следващите 20 в следващата и т.н.

Да, по азбучен ред, но имаше от 1, 2, 3 и 4ти клас в стаята. Иначе все от едната страна на азбуката.

# 621

Hug, ала и те се борят за приза, най-безумна класация Simple Smile

# 622
Точно това идвах да напиша. Simple Smile))

# 623
синът ми е с 70т. ,първи клас.От 9 деца е 3-ти.Доволна съм и той е доволен и е надъхан другия път да е по-добър Hug

# 624
СМГ - Европейско кенгуру - резултати сортирани по класове и в низходящ ред
Конвертирах таблицата и сортирах резултатите. Дано всичко е наред.

# 625
# 626
вчера и на деца от МГ Варна са казвали резултати, ама няма как да развалят традицията все да са последни; както и да е, до 8-ми има още само около 170ч.  Joy

# 627
според мен Смолян са решили да победят Варна.... а и броят на участниците е просто несравним.... а и никой нищо не казва....

# 628
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Ето и резултати от Търговище http://smt.ovo.bg/tablica_EK_2015-2.xls

# 629
  • София
Дидева
много благодаря  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт