Математически турнири - 31

• 92 490
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Не се ли очакваше днес генералното класиране на кенгуруто или съм се объркала? Нещо ми се върти в главата 10 дена след състезанието.

# 646
Няма официално награждаване в 125. Отиваш и ти отпечатват грамотата, това е.

# 647
  • София
Barbabelle въпросът е на кои деца ще я отпечатват, на всички явили се на Кенгуруто и според генералното класиране ако има такова или само на явилите се в 125-то.
Вчера са пратили на явилите се в събота на МБГ деца в Академията точките, ако още не са качени би трябвало да стане съвсем скоро.

# 648
  • sofia
Момичета, тази грамота за определен брой точки ли се дава и ако отговорът е "да" колко е прага за получаване на грамотата в ЕК. Embarassed

# 649
  • София, ж.к. Стрелбище
В Детската академия на науките, изкуствата и спорта са получили резултатите от Математика без граници - пролетен кръг. Обадих им се и ми казаха точките и на коя задача е дал грешен отговор. Бяха изключително мили.

# 650
  • София
Да и аз писах по-горе, че имаме резултати от МБГ. Не знаех, че казват и коя е грешната задача. Ще взема да звънна, тъй като едната има 19 точки  и е убедена, че грешната задача и е първата  Joy

# 651
  • гр.Варна
голямо чакане пада!
Дано скоро дадат малко повече светлина Simple Smile

# 652
Обобщени резултати  Бургас - http://smbburgas.com/PMS2015/kenguru2015.pdf

# 653
Кога ще са готови с резултатите във Варна?

# 654
Има ли някъде задачи от Преглед на знанията по математика за Варна..Трябват ми за втори клас

# 655
Не се ли очакваше днес генералното класиране на кенгуруто или съм се объркала? Нещо ми се върти в главата 10 дена след състезанието.

Правилно ли разбирам, че ще има генерално класиране за София? Ако да- и аз се интересувам. 

# 656
  • Deutschland/HE
Има ли някъде задачи от Преглед на знанията по математика за Варна..Трябват ми за втори клас

в офиса в МГ продават книжка със задачите от минали години

# 657
  • гр.Варна
Във Варна резултати ще има сигурно след Великден!

# 658
Варна както винаги, другите вече раздадоха и наградите и забравиха за състезанието, а във Варна още чакаме резултати

# 659
Защо след Великден, за 8.04 пишеше, че ще са готови и не можах да разбера защо не разделиха състезанията за 4-класниците .. така или иначе ще имат резултат от ЕК и от Талантите ..
 Twisted Evil
Цяла Варна тръпне за резултати, детето на още 2 състезания ходи след това и вече тотално забрави задачите ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт