Математически турнири - 31

• 93 269
  • 741
  •   1
Отговори
# 225

Много благодаря, идеално е

# 226
Моля, ако някой все пак успее да намери условията на задачите за 3-4 клас на ЕК да ми пише на лични или на rachi_ivanova@abv.bg.

Ако може и на мен за 3-4 клас,моля пишете на ninamus@abv.bg
 Praynig

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 15:20 от ninamus

# 227
  • Резерват "Северозапад"
За две задачи има съмнения дъщеря ми. Едната била за някакви квадрати, не могла да разбере условието Thinking, чела го е 5-6 пъти. Каквото - такова Wink,
За 3-4 клас става въпрос.

# 228
Дъщеря ми (1ви клас) също на 2задачи не е разбрала съвсем условието.
Каквото е направила, това ще е. Не гоним някакви висоти, за мен е по-важно да ходи на такъв тип състезания и да натрупа опит.

Аз не разбирам каква е тази драма и напиране за задачите. Като ги получите днес, какво точно ще промените в това, което са направили децата ви?
Дали ще е сега или след 1-2седмици или месец както е по регламент...все едно и също.

# 229
  • София
Аз не разбирам каква е тази драма и напиране за задачите. Като ги получите днес, какво точно ще промените в това, което са направили децата ви?

Няма драма в това, че не разбираш каква е драмата с нетърпението на родителите да разберат резултатите на децата си. Разбира се, че никой няма да се втурне да преправя посочените отговори, но пък не виждам защо да не се търси начин да се получи повече информация още сега, докато "желязото е горещо", дето се вика.

Според моята дъщеря (3 клас) задачите са били лесни и средни. Очаквам с нетърпение (и аз  Mr. Green) да се публикуват отговорите, защото тя си е записала посочените от нея.  Peace

# 230
Естествено е нетърпението днес. След месец ефекта е нулев! Всички вече ще са на друга вълна и ЕК ще е забравено в миналото.

# 231
  • София
Ако някой с дете 5-6 клас има желание, може да сверим отговори на лични.
Получих доста отговори за 5-6 клас на ЛС и общо взето съм наясно какви са верните.
Ако някой се интересува, да ми пише ЛС, ще му ги пратя.

# 232
уф.... тази година явно ще спазваме  правилата и купон няма да има.... Sad

# 233
  • София
Дъщеря ми (1ви клас) също на 2задачи не е разбрала съвсем условието.
Каквото е направила, това ще е. Не гоним някакви висоти, за мен е по-важно да ходи на такъв тип състезания и да натрупа опит.

Дали ще е сега или след 1-2седмици или месец както е по регламент...все едно и също.

След месец - или дори след седмица - две - малките няма да помнят какво са правили, нито защо са мислили по някакъв начин - няма да стане ясно кое са объркали и защо, какво ги затруднява и как... С други думи, по-голямата част от ползата от явяването - за малките става дума - ще е изгубена.

# 234
Ако някой с дете 5-6 клас има желание, може да сверим отговори на лични.
Получих доста отговори за 5-6 клас на ЛС и общо взето съм наясно какви са верните.
Ако някой се интересува, да ми пише ЛС, ще му ги пратя.
А защо не ги напишете тук?

# 235
  • София
А резултатите и тях ли да ги чакаме след месец?

# 236
Моля за отговори на задачите за Кенгуруто -7 клас на liliapz@abv.bg.Предварително благодаря!

# 237
Аз търся за първи клас. Ако някой ги има и не иска да публикува, може ли да ми прати на лични? Ще съм много благодарна. Обикновено, ако не обсъдим, до ден или два, после няма смисъл да питам. Не че в момента си спомня нещо да обясни.  ooooh!

Защо до месец няма да има условия? В нашето училище каза, че до 10 дена ще дадат резултатите и след това може да си вземем работите даже? Поне аз така разбрах госпожата.
Praynig Praynig Praynig и аз моля!
Мен не ме пуснаха горе в стаята и никой никаква информация не даде за отговори и т.н.Охраната го взе от долу още и го отведоха
Синът ми излезе в 11:22ч. и аз го намрънках яко,че за 20мин. няма как да реши  всички „лесни„ задачи,а той след това милия каза,че са започнали още в 10:30ч.
.Беше в СМГ в 106 стая (1кл.)
Запомнил е само 2 задачи и не е писал на чернова.

# 238
Ползата от явяването не смятам, че ще е изгубена. За 1месец малко дете не си сменя коренно мисленето. Там където е сбъркало е много вероятно отново да сбърка.  Със съответните обяснения това може да се коригира.  Обикновено става въпрос за тип задача, с която не се е справило, а те като цяло са логически в това състезание. 
Естествено е големите ученици да са запомнили повече задачи. ..инфото се разпространява както е видно.

# 239
Само на моя син ли не му е стигнало времето за последните 5 задачи?  Rolling Eyes
5 клас.
И на моя. 10 минути за 5 задачи му останали на човека и ги налучкал.

Общи условия

Активация на акаунт