Отговори
# 75
  • Драгоман
  Добре дошли на новите мамчета  Hug
Greteto и аз съм като теб, с едно голямо бебе. Само, че моето е на 1г и 6м. И аз много повръщам, но ми казаха максимално да не пия лекарства до 12 г. с. , аз обаче вече пих 2 пъти Деган.  Sick И днес ми е много зле. По-лесно е да повръщат само течности. Сутрин пия вода на гладно и гледам повърна, за да ми е по-лек деня. Като ми поолекне след повръщането, закусвам нещо и така Simple Smile
По въпроса за гинеколога мъж , това хич не ме притеснява, даже като се замисля май много повече са ме преглеждали мъже.  newsm78 Те са лекари, това им е работата.

# 76
Мина прегледа, всичко е наред, бебчо подскочи докато го гледахме.  hahaha

# 77
  • Драгоман
ама днес много се ядосах на мъжа ми-да сме били съгласували когато казваме на родителите, че сакън едните да не останат после обидени че са разбрали втори... Наистина много се ядосах!
Напълно те разбирам! Аз казах на моята майка в деня, в който си направих теста. Даже на мъжа ми не бях казала още!
Та това е майка ми, защо да не ѝ кажа. На свеки обаче не бързам да съобщавам. Искам да ми минат всички важни изследвания и тогава. И без това много ми е пилила на главата колко е вредно да се раждат деца на късна възраст, как ги обричаш да имат здравословни проблеми и все коментира в негативна светлина някоя позната като роди на 30+. Изобщо нямам нерви за подобни дебати.

Според мен няма причина свекърва ти да ти пили на главата при положение, че ще ви бъде 2ро дете.

# 78
Според мен няма причина свекърва ти да ти пили на главата при положение, че ще ви бъде 2ро дете.
Обаче го е правила  ooooh! Явно с цел да не взема да си помисля да забременявам с второ  Laughing
Всички познати, родили на 30+ бяха коментирани и критикувани колко безотговорно са постъпили и колко е лошо това за здравето на децата им и че трябва да се ражда на млада възраст.
В тази връзка естествено, че ще споделя новината с майка си, за която знам, че адски ще се зарадва и че с нетърпение чакаше да имаме второ дете. А не с хора, които ще ми образуват нерви.

# 79
Съвет за силно главоболие?Парацетамола не помага,знам,че е най-добре да не се пие нищо,но не се трае,в 10г.с съм.Помагайте момичета!

# 80
Панадол?

# 81
Сън, ако можеш да си го позволиш , ходи си подремни

# 82
Благодаря,момичета!
Сън-звучи добре,но съм на работа и........ няма как.
За панадола,незнам дали може при положение,че на обяд пих парацетамол.

# 83
Обаче го е правила  ooooh! Явно с цел да не взема да си помисля да забременявам с второ  Laughing
Всички познати, родили на 30+ бяха коментирани и критикувани колко безотговорно са постъпили и колко е лошо това за здравето на децата им и че трябва да се ражда на млада възраст.
В тази връзка естествено, че ще споделя новината с майка си, за която знам, че адски ще се зарадва и че с нетърпение чакаше да имаме второ дете. А не с хора, които ще ми образуват нерви.
А няма ли кой да и обясни, че теорията й не е вярна. Все пак вече всяка втора жена ражда над 30 г. Моите наблюдения са, че над 30 бременността е по-тежка и възстановяването е по-бавно, но бебетата са си същите  Peace

# 84
Преди две седмици и аз бях с адско главоболие и тези дни от време на време пак се появява. Един път си позволих половин парацетамол, но после изчетох сума ти глупости в интернет, че не бивало и бил много вреден и сега се въздържам да пия. При мен минава от тишина, спокойствие и сън, както и ако има кой да ми направи лек масаж на главата и косата-така ме отпуска главоболието. Чувала съм, че в по-напреднала бременност може да се пие и чай от маточина, но в начална не знам как стои въпроса с това  Peace
Дано скоро да ти поотмине, че е много неприятно  Hug

# 85
На мен и личната и гинеколожката са ми казали, че може да се пие чист парацетамол или панадол при нужда.

# 86
Allana,и аз мисля че момичето си е в правото да каже 1-во на своята майка,кой каквото ще да ми разправя,момичетата са по-привързани към родителите си,особено към майките...на свекърва ми бих предпочела на по-късен етап да и кажа,това е Crossing Arms!

# 87
Първо казах на майка ми, чак след известно време на баща ми и на свекърите.

# 88
И аз казах първо на майка ми. На свекърите, мъжа ми не искаше да казва докато не минем първия преглед. И така и направихме. Той си имаше някои притеснения, аз нямам. Но да ми обяснява на кого да кажа първо или някой да тръгне да се сърди, струва ми се абсурдно. Аз много ясно съм дала да се разбере, че моите родители са преди свекърите. И няма как това да се промени...

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 17:41 от Капризче

# 89
  • Драгоман
А няма ли кой да и обясни, че теорията й не е вярна. Все пак вече всяка втора жена ражда над 30 г. Моите наблюдения са, че над 30 бременността е по-тежка и възстановяването е по-бавно, но бебетата са си същите  Peace
   Е, принципно има някаква вероятна опасност за бебето, но нали затова са всички тези изследвания, за които даваме луди пари!
   Относно казването, аз изчаках 10тина дни след закъснението на цикъла ми и казах на родителите си  и при двете бременности, а ММ при първата доста поизчака понеже техните май не бяха много съгласни с идеята той да стане баща, защото го мислеха все още за дете. Тогава беше на 24г.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт