Отговори
# 510
  • Драгоман
 Добре дошли на новите!!!   Hug
Днес мисля, че съм по-добре! Не съм повръщала, но се наспах, понеже ММ стана сутринта с детето и ме остави да си поспя до когато искам  Simple Smile А снощи ми беше купил страхотна пица и я изядох с такова удоволствие, скоро не ми се е услаждало нещо толкова  Hug Аз за момента не се съобразявам какво ям и по колко понеже ми е лошо и нищо почти не ми харесва. Хапвам насила, колкото да не съм гладна и да не ми се гади. Проблема ми е с водата  Confused Принципно пия доста вода - около 3 -4 л на ден, но сега не мога и 1 л да изпия, понеже от нея ми драйфа  Sick Даже понякога изобщо не пия и накрая ме заболява главата  ooooh!

# 511
Благодаря за милото посрещане!   bouquet

# 512
Пий поне сок, фреш, компот.

# 513
Как можем да се включим и във фейсбук групата? Simple Smile

# 514
  • Драгоман
Как можем да се включим и във фейсбук групата? Simple Smile
   Пиши на Vanina и тя ще те включи!  Simple Smile

# 515
Здравейте, бременелки! Включвам се и аз при вас Simple Smile За протокола - 30г., термин 27 септември, втора бременност.  Heart Eyes

# 516
 Добре дошли на новите ни попълнения! Ще ви добавя на първа стр.в понеделник,тъй като ви чета през телефона и ми е трудно да ви добавя така.
Хубава вечер на всички!

# 517
Честит празник, мили дами! Бъдете живи, здрави и много обичани!   bouquet  Hug

С пожелание за една лека бременност и много щастливи спомени:

# 518
  • Драгоман
  Здравейте милички и добре дошли на новите в групата!!!  Hug
Честит празник на всички!!!   bouquet Бъдете винаги обичани, красиви и силни жени и майки!!!   bouquet

# 519
Честит Празник, момичета! Бъдете много щастливи и много обичани! Лека  бременност на всички и здрави бебчета на финала!

# 520
Честит празник на всички! Бъдете желани и обичани, успешни и възхитителни и много обаятелни   bouquet  bouquet  bouquet

# 521
Честит празник, мили (бъдещи) мами Simple Smile Още не го чувствам като празник това, винаги съм си мислела, че само мамите трябва да празнуват. Май имам проблем с осъзнаването какво точно ме чака Simple Smile
Добре дошли и на новите Simple Smile
При мен май няма нищо ново, освен че вече 3ти ден съм на работа по повече от 12 часа и се чудя кога ще заспя тук... Адски изморена се чувствам постоянно, няма ли това да отминава вече?
Не съм виждала бебо от 3 седмици и ще го видя чак на ФМ в събота. Вече ми е много притеснено, адски много е един месец без никаква информация Sad
Мисля, че ми се гади по-малко, макар че тази нощ ми беше толкова зле, че дори сънувах как повръщам  Shocked
Елза, един ден нищо не е, а и си е комплимент, че искаш да си при нас Simple Smile

# 522
  • Ботевград
Мили момичета Честит Празник!   bouquet
При мен новото е че вече усещам бебока Heart Eyes Иии съм сигурна,че е бебчето Simple Smile За сега само вечер като легна по гръб или като съм седнала свита,нооо го има Blush

# 523
честит празник,мили бъдещи майчета! newsm51

# 524
Честит празник и от мен, момичета! Да сме живи и здрави и много да ни слушат!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт