Нони?

• 51 897
  • 92
  •   1
Отговори
# 15
Някой знае ли от къде може да се купи този сок? Виждам, че сте посочили аптеки Фрамар,но тези аптеки мисля,че ги има само в Стара Загора. Интересуваме в Пловдив от къде може да се купи]

Здравейте,току що си го купих от аптека в Пловдив.Струва 13.13лв

# 16
Някой знае ли от къде може да се купи този сок? Виждам, че сте посочили аптеки Фрамар,но тези аптеки мисля,че ги има само в Стара Загора. Интересуваме в Пловдив от къде може да се купи.

Аз съм от нова Загора и си го поръчах в кварталната аптека. Следобед ще ми го доставят, около 14 лв. Grinning

# 17
  • София
ето от тук
Скрит текст:

# 18
  • София
Някой знае ли от къде може да се купи този сок? Виждам, че сте посочили аптеки Фрамар,но тези аптеки мисля,че ги има само в Стара Загора. Интересуваме в Пловдив от къде може да се купи.
Аз си купих Сока онлайн от официалния им сайт:http://www.zdravemarket.com/bg/ezine/show/-10366.php

Иначе гледах предаването на Гала - беше страхотно.
Има цял сайт за НОНИ - www.nonibio.bg там имат пълната информация за плода, съставките, как да се приема, какво съдържа и за направените проучвания. Видях, че има и често задавани въпроси - доста подробно е отговорено.

В момента са пуснали и промоция - http://www.zdravemarket.com/bg/ezine/show/-10448.php

# 19
Благодаря ти, Leiny, аз ходих до близката аптека, но ми отговориха цитирам:"Всички са полудели днес по Нони - имахме 12бр,но ги продадохме и очакваме ново зареждане по-късно." Ама кой да ти чака. Виждам,че в сайта им имат даже и промоция за 6 бр получаваш едно подарък. Парички накуп са си,ама е добра оферта - май, добре че нямаха в аптеката налични. При Гала казаха,че помага и за стомашно-чревен тракт, а и за регилиране на кръвното. Аз има проблем и с двете - ще видим дали при мен ще подейства така. Simple Smile newsm78

# 20
Здравейте момичета,
преди няколко месеца и аз започнах да пия сок от Нони.
 Поръчах си го онлайн от сайта www.zdravemarket.bg. Най-лесно така можете да го закупите, а и цената в него е добра. Доколкото знам се разпространява и по аптеките, но е по-скъпо оттам ако го вземете.
Сокът трябва да се пие поне три месеца за да има ефект. 3 шишенца стигат за месец и една седмица, ако се пие по указанията.
Аз го взех за подсилване на имунитета и съм много доволна от резултатите. Жизнена съм и изобщо не съм се разболявала оттогава..много мои познати също са го пробвали и са с добри отзиви.

# 21
А някой отслабнал с Нони няма ли? Чудя се дали няма да са поредните пари хвърлени на вятъра?

# 22
Едната жена ,която гостуваше при Гала еотслабнала драстично.

Аз поръчах от сайта на Zoya.

# 23
Едната жена ,която гостуваше при Гала еотслабнала драстично.

Аз поръчах от сайта на Zoya.

Е така де, то от нея тръгна всичко Simple Smile На мен ми се иска някой тук да каже, че е отслабнал. Гледам, че при кърмене няма забрана, мисля да пробвам и тя глупост  Mr. Green

# 24
  • София
Присъединявам се за отзиви.  Peace

# 25
  • София
Едната жена ,която гостуваше при Гала е отслабнала драстично.

Да и аз гледах, обаче жената каза, че първо е свалила 6кг и е продължила да го пие. В сайта пише, че за да се получат добри резултати трябва да се приема поне 3 месеца. Какво пък ще го пробваме и ще видим. Определено ще е страхотно, ако се свалят по 6 кг на месец.  Grinning baby_neutral

# 26
Аз да си призная , в началото си помислих ,че правят реклама на Нони. Загледах се , заслушах се и ми се стори резонно да има ефект от него. Поръчах го за ММ, за пречистване на черен дроб . След време ще дам отзиви.

# 27
Здравейте,и аз днес си купих от сока също взех и за майка ми едно шише. Но,искам да кажа че на вкус ми е направо ужасно чак ми се догади  Shocked  дано да свикна след още някой ден с вкуса и да не ми е така гадно,не го разреждам въпреки че пише че може да се разреди но ако не се приспособя към вкуса му май ще си капвам и по малко сокче или вода  ooooh!

# 28
  • София
Здравейте,и аз днес си купих от сока също взех и за майка ми едно шише. Но,искам да кажа че на вкус ми е направо ужасно чак ми се догади  Shocked  дано да свикна след още някой ден с вкуса и да не ми е така гадно,не го разреждам въпреки че пише че може да се разреди но ако не се приспособя към вкуса му май ще си капвам и по малко сокче или вода  ooooh!

Да, така е на вкус е гаден, но пък си заслужава.  Много съм нахъсана - дано издържа. Аз лично си го разреждам с вода или сок. По лесно ми е да го пия.

# 29
От 2 дни го пия вечер по 30 милилитра.Вкусът му наистина е много гаден,но ако има ефект си заслужава пиенето.

Общи условия

Активация на акаунт