Нони?

• 51 899
  • 92
  •   1
Отговори
# 30
Ще споделят ли последните две потребителки в какво се състои ефекта?

# 31
  • София
Ще споделят ли последните две потребителки в какво се състои ефекта?

Аз лично го пия, защото имам наднормено тегло и проблеми със жлъчката. В предавенето жената имаше същите проблеми и това веднага ми привлече вниманието. За трите дни от които го пия забелязах, че киселините, които обичайно имам от жлъчния сок сутрин намаляха - почти ги нямам. Не съм променила храната, така че трябва да е от сока. Отделно нямам толкова силен апетит, просто не изпитвам глад. Разбира се, ще пиша като мине повече време.

# 32
Благодаря! Питах, т. като още се колебая дали да го пробвам и ми трябват неутрални мнения, а не тези от телевизията!  Wink

# 33
Аз си купих освен от аптека и от промоцията, защото така или иначе трябва да се пие поне 3 месеца.  При мен проблема е най вече кожен, затова не мога да преценя как ми влияе пък и го пия едва от 6 дни Mr. Green

# 34
Ето ме пак  Simple Smile да  кажа само,че започнах да свиквам с вкуса му и не ми е чак толкова неприятен както първите два,три дни. Аз го пия главно за подсилване на имунитета,защото от най малкото нещо се разболявах.Имах и ужасно главоболие което не винаги се повлияваше от лекарства в седмицата доста често се случваше да ме боли глава почти всеки ден.За сега не знам дали от сока но главоболието го няма да чукна на дърво,дано и занапред е така. Също и поликистозни са ми яйчниците,да видим на тях как ще се отрази сока.

# 35
  • Варна
Има ли някой, който да го пие на хапчета? Дали са толкова ефективни като сиропа?

# 36
Аз лично пих повече от година този който се продава по аптеките ( мисля около 13 лева) . Наподобаваше ми някакъв зеленчук и честно казано ми харесваше, но ...... не бих казала, че имах някаква полза newsm78

# 37
Пия сиропа отскоро. Гадничък е на вкус, но се свиква. Не знам дали си внушавам, но сякаш ми дойде някакъв прилив на енергия. Хич не си падам по спорта и физическите упражнения, и както съм се отпуснала, всеки ден се гласях да си правя упражненията и все ме домързяваше. Последните дни започнах да се чувствам по-енергична и сама изпитвам нуждата да тренирам, да се движа, да върша нещо.
Иначе се надявам да ми помогне за теглото, че качих доста кг. последната година и за имунната система.

# 38
Чувала съм за Нони отдавна,но сега разбрах какво било-плодове от черница(древният аcпирин).Индиййци и китайци много ги тачат.И в Бг има много черничеви насаждания,спормен от развитието на бубарството,чак е чудно що не се произвежда роден сок.Всъшност не е чудно Simple Smile.
Особено силно впечетление ми направи,че имат въздействие върху епифизата-шишарковидната жлеза,която е издигната в култ от древните.

https://kafeganoderma.wordpress.com/noni-ubiec-na-bolkata-kralicata-na-plodovete/

# 39
  • Sofia
Приличат на черница,но с огромни размери,като круша ...

и вътрешно е по-различно

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 23:10 от Doli

# 40
Казват им индийска черница,но и бг са полезни, сaмо дето им липсва реклама да ги обявят като суперхрана.

# 41
  • Sofia
тези май не могат да се ядат директно....

# 42
Различни видове са,всяко за себе си полезно-земята е разпределила видовете според климата,оттам и нуждите на хората.

# 43
Аз си купих освен от аптека и от промоцията, защото така или иначе трябва да се пие поне 3 месеца.  При мен проблема е най вече кожен, затова не мога да преценя как ми влияе пък и го пия едва от 6 дни Mr. Green

И аз си взех отново от промоцията в сайта zdravemarket.,bg. 6 сока и един безплатен. Едно шише отива за около 10 дни, така че нека да има..Ефекта идва след 3 месеца за добри резултати.
Като чета този сок помага на практика при всякакви здравословни проблеми-кофти вкус, но много полезен за тялото. Заслужава си да се опита.

# 44
Моля тези, които пият сока от повече да споделят, наистина ли се отслабва от него?

Общи условия

Активация на акаунт