Детската градина- всичко, което ни вълнува-12

• 43 173
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Ами сега ,да ,утре ще видим.

# 646
  • shumen
Лисе,утре кои иска да ги събира?Майката ли,защото е почивен ден.Според мен,ако можеш избягвай този момент щом децата се чувстват добре.

# 647
Да,едната майка иска да ги съберем  за да ги "разпита" , тъй като говорела с госпожите и след разговор с детето й ,каза,че нещата не стояли точно така.
За мен темата беше приключила още,когато тормозеното детенце е казало,че не иска да се връща в другата група при У ... ,но уви ...

# 648
  • shumen
А тя ще повярва на децата,а не на учителките?За мен това е абсурдно.

# 649
Просто я познавам и по гръб няма да падне ... накрая ние ще сме виновни.

# 650
  • shumen
Леле,ама такива как ги обичам дето децата им не са виновни за нищо.Тази бих я направила на 2 стотинки и въобще не бих и се съгласила да събирам децата след като те не искат.

# 651
И на мен не ми се иска ,ще видим , време до утре има.
Свекито е миналата днес през градината , децата са си играли спокойно на двора,никакви проблеми нямаме от понеделник насам , т.е. откакто ги разделиха.

# 652
  • София
Просто я познавам и по гръб няма да падне ... накрая ние ще сме виновни.
На твое място не бих се съгласила въпросната майка да ме привиква с детето ми и да го подлага на партизански разпит.  Peace

# 653
Тонка  ,и аз се замислям дали да ходим въобще ...

# 654
  • София
лисичке, не се забърквай в глупости. След като неразбирателствата са на градинска почва, нека госпожите да решат как да се действа. А както виждам, добре са разрешили проблема и няма нужда от задълбаване кой крив и кой прав. Ако на онази майка нещо не й изнася, да говори с учителките, та ако ще и с директорката.  Peace

# 655
Всъщност, защо така се обърках, че инициативата може да е по линия на градината?  Laughing

# 656
Тонка ,права си ,само че в градината не правят нищо по въпроса.Няма да се занимавам повече наистина.
Има още цяла година ,да видим как ще изкараме ... #Crazy

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 15:58 от малката лисичка

# 657
  • shumen
Лисе,и според мен въобще не се забърквай.Нека се вземат в ръце персонала в градината и да решат как да действат.

# 658
Ние отидохме на срещата.
Всичко мина нормално ,тормозеното детенце проговори и си каза всичко.
После играха ,пак се скараха и така , детска работа Wink

# 659
  • shumen
Лисе,така е.Деца са и все ще намерят за какво да се скарат.

Общи условия

Активация на акаунт