Детската градина- всичко, което ни вълнува-12

• 43 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Да,вече се убедих Simple Smile

Сега поне всичко е наред  Hug

# 661
Лисе, в крайна сметка реши ли се проблема и как точно? Rolling Eyes

# 662
Лисе, в крайна сметка реши ли се проблема и как точно? Rolling Eyes
Ами говорехме ,изслушахме тормозеното детенце ,тя обясни всичко и така.
После им обяснихме ,че са приятелки ,че не трябват да се карат помежду си,а и не само ..
И в общи линии е това.

# 663
А това, което е упражнявало тормоза, какво каза?
Щото то хубаво, че тормозеното си е казало как го тормозят, но какво от това...дали няма да продължи тормоза е въпросът...

# 664
Каза ,че не била виновна в някои от случаите ,и я нарекла :пълна",защото я бутнала.

Не знам и от утре ще са разделени пак.
Аз за моята не знам ще я пускам ли утре.

# 665
  • shumen
Лисе,защо да не я пускаш утре Габи на детска?Притесняваш се да не я тормозят ли?

# 666
Дани,не заради това,те ще са отделени и тази седмица.
Знам ли и аз ,ще си я пусна утре.

# 667
  • shumen
Лисе,според мен си я пускай щом ще са си отделени.

# 668
Да,пуснах си я  Peace

# 669
  • сред маслини и портокалов цвят
Нас днес ни върнаха от градина, има варицела. Дъщеря ми миналата седмица беше на градина само в понеделник, карантината е от четвъртък. Госпожата брои някакви дни и каза, че не може да я допусне, защото не е била контактна. На момента се съгласих и си я върнах, но сега нещо не мога да схвана логиката. Все пак в понеделник болното детенце си е било вече заразно, значи щерката все пак е била в контакт.

# 670
  • София
Хм, не знаех, че е забранено дете, което не е било контактно, да отиде на градина по преценка на мед.сестрата. Много се радвам, че дъщеря ми изкара варицела, дори нарочно я събирах с болно детенце, че не искам след години да се мъчи.

# 671
И аз моята я пуснах миналата година по това време да хване шарка ,нищо че и аз се ошарих  Mr. Green

# 672
  • Mediterraneo
Децата ми са минали стотици карантини за варицела през годините. Никога не са ни връщали, ако не са били контактни преди това. Аз и много искам да изкарат варицелата, докато са малки.

# 673
  • shumen
И аз не знаех,че връщат деца,който не са били контактни.Аз също искам да я изкара сега малкия,че да не го мисля.

# 674
  • София
Нас днес ни върнаха от градина, има варицела. Дъщеря ми миналата седмица беше на градина само в понеделник, карантината е от четвъртък. Госпожата брои някакви дни и каза, че не може да я допусне, защото не е била контактна. На момента се съгласих и си я върнах, но сега нещо не мога да схвана логиката. Все пак в понеделник болното детенце си е било вече заразно, значи щерката все пак е била в контакт.

Абсурдно е това - да не е станала грешка? При нас варицелите вървят с месеци, сега и на батко, и на момата са в карантина... Таман да свърши и почва ново дете. Или изкара няколко без карантина и хоп...
Контактно дете може да ходи само в група с карантина, но обратното..?

Общи условия

Активация на акаунт