С какво ви дразнят мъжете?

• 235 049
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 155
Да. Разбрах, че го защитаваш. Явно е било грешно. Това не значи, че не можем да говорим нормално и да уточним какво сме искали да кажем без да ползваме подобен тон.

Той казва също и че този мъж се прибира и само пред лаптопа, а след това излизал постоянно по купони, риба с преспиване и т.н. Абсолютно преиначава нещата, даже не е постоянна в изказа си.
Прочети пак. Тя казва, че той се чуди, че на приятелите му вече не им се ходи сами.

# 1 156
  • Deutschland
И ние сме заедно и пред тв, когато има мач и на риболов и т.н но пък и на него сам не му се ходи де Simple Smile

# 1 157
  • София
Мен пък ме дразни, че иска навсякъде да ходи с мен, вместо като нормалните мъже да си има мъжки срещи. Аз пък обичам да излизам сама. В такива случаи той си стои вкъщи.

# 1 158
Да. Разбрах, че го защитаваш. Явно е било грешно. Това не значи, че не можем да говорим нормално и да уточним какво сме искали да кажем без да ползваме подобен тон.
Извинявай де.
Но в този форум всеки си пише свободни съчинения и се засегнах този път лично, като ме сравняват с "лош" човек Simple Smile

# 1 159
Мен пък ме дразни, че иска навсякъде да ходи с мен, вместо като нормалните мъже да си има мъжки срещи. Аз пък обичам да излизам сама. В такива случаи той си стои вкъщи.
+1
или иска да ме тътри с него си  ooooh!

# 1 160
...вместо като нормалните мъже да си има мъжки срещи...
Какво значи нормален и ненормален? Не ми е интересно в еднополови компании, допускам, че не съм единствена.
Просто имате разминавания в предпочитанията, не че човекът е ненормален  Simple Smile много трябва да се внимава в началото на връзката, че после е мъка голяма, независимо дали става дума за това или обратното...

# 1 161
  • София
...вместо като нормалните мъже да си има мъжки срещи...
Какво значи нормален и ненормален? Не ми е интересно в еднополови компании, допускам, че не съм единствена.
Просто имате разминавания в предпочитанията, не че човекът е ненормален  Simple Smile много трябва да се внимава в началото на връзката, че после е мъка голяма, независимо дали става дума за това или обратното...

Трябваше да сложа някакъв емотикон, за да покажа, че "дразни" е преувеличено. Mr. Green
Шматка голяма е ММ, но обикновено му се смея на глупостите.

# 1 162
Дразни ме с наивността си. Цял живот му е вменявана вина, че е длъжен на родители, на сестра, на баба. Родителите му пестят всичко, което печелят от работа и пенсии, защото хем работят, хем получават пенсия. Моят им плаща чинно сметките, купува им се храна, купуват им се глезотии и т.н. В същото време имаме дете, за чието бъдеще трябва да се погрижим. Прекарваме с тях не повече от месец годишно, а това време ми вгорчава живота до следващото виждане. Капризи от сутрин до вечер. Защо сготвихте ориз със зеленчуци, ние не обичаме? Защо има малко кашкавал в пицата за закуска, ние обичаме кашкавал? Защо сте купили скъп сапун, ние можем и с по-евтин? Сякаш, че специално за тях се купува всичко. 
Тръгвам да готвя, постоянно се наднича във фурната, постоянно се дава акъл какво да се сложи и какво не, а  това  жестоко ме дразни. До следващата ни среща остават броени дни, а вече съм с високо кръвно и ужасно изнервена.
Последният път когато бяхме там, последната вечер спах сама, защото бях с висока температура. Сутринта с гръм и трясък в спалнята влиза баща му, аз само по бельо и пита - Къде е синът ми? И без никакъв срам ме огледа хубаво, след което излезе. Човек на 75 г.  TiredНе казах на моят, защото знам какво ще стане. След това обаче тати му казал и излязло, че аз съм виновна, понеже не съм заключила. ММ беше вдигнал страшен скандал, но на мен горчилката ми остана. Апропо вратата на спалнята не се заключва и това се знае от живущите там.
Оплаках се, не ми олекна. Мога много да напиша, но ще ме изядете с парцалите.

# 1 163
Цитат
"Жените могат повече неща от мъжете и децата са главната им грижа, не наша".
Честно, ако мъж, баща на децата ми, ми заяви нещо подобно, ще направя всичко възможно, ама наистина всичко възможно, и законно и незаконно, той никога повече да не си види децата.
Предполагам, че няма да се трогне особено.....едва ли ще му липсват, след като не ги и поглежда.
А аз ще си намеря кадърен психолог и упорито ще ходя, та дано ме светне що съм била такава идиотка да се забъркам с подобен плазмодий и как никога повече да не допускам такива навлеци в живота си.
Боже, къде ги намирате такива?!    Shocked

# 1 164
Това с "голотата" не го разбирам. Значи на плажа може да ходиш по бански, който едва едва покрива и те гледа абсолютно всеки. А дедо те видял по сутиен и стана голям скандал. Разликата реално е в материала, като и банския и бельото по абсолучно еднакъв начин крият "прелестите".
Просто ми е чудно, защо толкова се прави на проблем подобно нещо.

# 1 165
Това с "голотата" не го разбирам. Значи на плажа може да ходиш по бански, който едва едва покрива и те гледа абсолютно всеки. А дедо те видял по сутиен и стана голям скандал. Разликата реално е в материала, като и банския и бельото по абсолучно еднакъв начин крият "прелестите".
Просто ми е чудно, защо толкова се прави на проблем подобно нещо.
Така зададеният от теб въпрос води логично до въпроса "Защо, след като ходим на плаж по бански, не ходим по улиците по гащи и сутиен?"

# 1 166
Извърташ го.  И тая твойта логика как я извади не знам. Как свърза ходенето по бански на плаж с ходенето по бельо на улицата?
По-скоро трябва да е, защо не  ходите с гащи и сутиен по плажа. Защото с банския по плажа ходиш, не се пускаш по "стъргалото". И отговора е, защото банския е направен от материя да съхне по-бързо примерно и да не се отпуска от водата Simple Smile

# 1 167
Банските обикновено са от материя, която не прозира, при бельото понякога всичко се вижда.
А и въпросът е в това, че нахълтва без да предупреди. Може да я уцели гола или да прави друго лично нещо. Недопустимо е подобно поведение.

# 1 168
Понякога ама не се говори за това в случая, била ли е с прозиращо или не.
А не го одобрявам да нахълтва това, но че я видял по сутиен..... ей чудо голямо станало. Хубаво я огледал, все едно по бански не изглежда по същия начин.

# 1 169
Извърташ го.  И тая твойта логика как я извади не знам. Как свърза ходенето по бански на плаж с ходенето по бельо на улицата?
Точно както ти свърза ходенето по бански на плажа с развяването по гащи и сутиен пред свекъра.

Общи условия

Активация на акаунт