С какво ви дразнят мъжете?

• 234 817
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Бургас
Ти знаеш ли колко хора живеят и на по-малко място и имат повече деца...При което  му отвърнах, че не само че знам, но и знам в кой квартал живеят Sunglasses
Това беше добро  hahaha

# 1 966
Явно всичките наистина са с вроден инстинкт за мрънкане и цупене Simple Smile. ММ много ме ядоса снощи. Често се дразним един друг нарочно и си ни е кеф. Така се закачаме. Обаче нали разбирате, че понякога просто не си в настроение и искаш да спре, защото наистина дразни. Е няма... Не се усеща. Помолих веднъж, помолих втори път... Няма. И накрая аз излязох виновна че съм крива и като било така изобщо нямало да си говорим. Айде сега върви обяснявай, че в главата ти има хиляда нерви, с които не искаш да го товариш. Аз си исках моите 10 мин спокойствие. И поради това ми желание излязох лоша и виновна, а човечеца отиде, тръшна се на дивана и заспа като заклан. А мен ме остави да ми е гузно и криво..  И аз се оплаках... Дано днес като стане вече не го държи, че ще има да ми мрънка....

# 1 967
Явно всичките наистина са с вроден инстинкт за мрънкане и цупене Simple Smile. ММ много ме ядоса снощи. Често се дразним един друг нарочно и си ни е кеф. Така се закачаме. Обаче нали разбирате, че понякога просто не си в настроение и искаш да спре, защото наистина дразни. Е няма... Не се усеща. Помолих веднъж, помолих втори път... Няма. И накрая аз излязох виновна че съм крива и като било така изобщо нямало да си говорим. Айде сега върви обяснявай, че в главата ти има хиляда нерви, с които не искаш да го товариш. Аз си исках моите 10 мин спокойствие. И поради това ми желание излязох лоша и виновна, а човечеца отиде, тръшна се на дивана и заспа като заклан. А мен ме остави да ми е гузно и криво..  И аз се оплаках... Дано днес като стане вече не го държи, че ще има да ми мрънка....

От какво ти е криво и гузно, след като си била права? А мъжа ти е проявил доста манипулативност, за да те изкара теб виновна. И резултатът е налице, ти се чувстваш кофти, а той спи сладко, сладко.

# 1 968
Ох, така е. Опита се. Добре че ми минава бързо. Честно казано, криво ми стана, защото и него разбирам. Седял цял ден сам вкъщи, скучно му е. Аз се прибирам и той има нужда да си каже две думи с някого. Но пък на мен ми трябваше само малко време да отдъхна. И в такива случаи ми е гузно заради това, че пренасям проблеми вкъщи, дето не им е там мястото. Ама пък той си е виновен като не чува Simple Smile абе луда работа тя наща...

# 1 969
От коя детска градина сте бе, хора? Мъжете се сърдят, защото има кой да им обръща внимание и същият този се чувства гузен, когато от нещо му в общуването му става неприятно и си го каже. Я се разсърдете вие, за да видят какво е Mr. Green Давам съвет, защото съм най-калената в тези отношения Peace Не обръщам внимание на настроението на отсрещния и съм крайно резервирана в общуването.

# 1 970
От коя детска градина сте бе, хора? Мъжете се сърдят, защото има кой да им обръща внимание и същият този се чувства гузен, когато от нещо му в общуването му става неприятно и си го каже. Я се разсърдете вие, за да видят какво е Mr. Green Давам съвет, защото съм най-калената в тези отношения Peace Не обръщам внимание на настроението на отсрещния и съм крайно резервирана в общуването.
И аз съм такава, никой не си позволява да ми се сърди за негов си кеф, защото си имам максима:«Цупи се, не ми пречиш».

# 1 971
  • София
И моя се нацупи от сутринта. Mr. Green

# 1 972
ЧНГ!!! Успешна и мирна нова година на всички!
Аз ,влизам за да се оплача от моя мъж. Бяхме се събрали да отпразнуваме на домашно, с още едно семейство и две момченца.Много неуважително се държа спрямо мен,излага ме ,повишаваше ми тон ,реши,че е подходящо на висок тон да обсъжда проблемите във връзката ни и защото ,той трябва да е "душата на компанията" на всяка цена и на мой гръб   Embarassed се поовлече и прекали (имитира ме ,иронизира и излага по този начин)   , Rolling Eyes върха беше ,когато допрях стола си до неговия ,избута го и каза ,че не му е приятно да съм толко близо до него ........
И за капак.....
Научих ,че залага по 100лв . ,уж на сигурно и познайте.... казах му къде на базик ,къде наистина ,ако има излишни пари ,ами да ми ги дава или да ми купува нещо с тях ,ами съгласете се , хем ще има нещо насреща ,хем аз ще съм доволнааа и щастлива. Така поне няма да са дадени на вятъра!!!Какво да кажа?! Нахвърли ми се ,с какво ме бил лишавал?! Риторичен въпрос ,за мен му се свиди ........ ако поискам за нещо се скатава ,за какво ти е ,нали имаш(яке имам ,но искам 2 примерно) ,нямам пари, занулен съм Shocked, даже !!!!  Rolling Eyes уж е човек с акъл,знаех че залага, но по 100 лв...... и многократно ,а тези пари могат да се влагат в нещо или просто да се спестят за общо бъдеще.......
  Shocked

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 09:46 от Анонимен

# 1 973
  • Пловдив
Момичета, Честита Нова 2017, много здраве, усмивки и по-малко ядове с мъжете.

Предния пост на потребителката с драмата със забременяването ли е? При нас и двамата работим, финансите са ни общи. Не ми се е налагало да искам от съпруга да ми купи нещо досега. Като искам ново яке, отивам и си купувам.

# 1 974
И моя мрънка за трето дете.Не искам и толкоз.Наближавам 40,печелим добре,децата ми поотраснаха,искам спокойствие,неща да се вкарвам пак в бременност и раждане.Не искам и не искам.Сърди се,ми да се сърди.Няма да става той на кит,с втората бременност 2 месеца спах почти седнала,защото бебето беше едро и като легнех имах чувството,че ми подпира диафрагмата и не дишам добре.Изобщо какви такива мисли само му идват.Децата ни са разнополови,та не е и от мерак за син/дъщеря.Искал още деца и тва е.Снощи пак подхвана темата и като пак отказах се цупи.Още е сърдит.Сега като станат децата и му вдигнат нервите,може да си промени мнението.

# 1 975
И моя се опитваше нещо да ме навива за бебе в началото.Мислех, че се бъзика, а той сериозен.Даже в компания се оплакваше каква съм била проклета и как не съм го обичала, щом не искам бебе.Обяснявах, обяснявах, пък накрая му залепих личната си карта откъм ЕГН- то, дано се освести.Абе какви бебета, какви 5 лева в залеза на 40- те.Било в знак на силни чувства ooooh!.За протокола аз съм с едно, той с две/разнополови/, та нямаме липси, ама ей така да си говорим и мечтаем.Променихме мечтите в посока внуци.
ЧНГ и от мен. bouquet

# 1 976
  • София
Вземете си куче. Mr. Green Като нас. ММ го е извел 1 път.

# 1 977
И моя мрънка за трето дете.Не искам и толкоз.Наближавам 40,печелим добре,децата ми поотраснаха,искам спокойствие,неща да се вкарвам пак в бременност и раждане.Не искам и не искам.Сърди се,ми да се сърди.Няма да става той на кит,с втората бременност 2 месеца спах почти седнала,защото бебето беше едро и като легнех имах чувството,че ми подпира диафрагмата и не дишам добре.Изобщо какви такива мисли само му идват.Децата ни са разнополови,та не е и от мерак за син/дъщеря.Искал още деца и тва е.Снощи пак подхвана темата и като пак отказах се цупи.Още е сърдит.Сега като станат децата и му вдигнат нервите,може да си промени мнението.

Ауу и при мен е същото за трето дете. Много иска. Абсолютно същата ситуация е и при нас. Едно към едно. Разнополови са и нашите деца.

# 1 978
  • Sofia
Късметлийки! Щастливки!  Heart Eyes

/аз моя мъж не мога да го навия и за второ дете, и така от години.../

А то вече и няма за кога де. Е, надеждата умира последна... Нова година - ново бебе на всички, които имат мерак за такова!

# 1 979
  • Бургас
Нашето още не се е родило, но вчера след ужасни болки в ребрата, му казах, че ако иска второ да си търси нова жена  Laughing То било голям зор да си бременна  Tired

Общи условия

Активация на акаунт