С какво ви дразнят мъжете?

• 236 195
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Предлагам, в темата да се изказват само хора с 7+ годишен опит Simple Smile в съвместното съжителство/брака.
Ами, сори, ама няма как да повярвам, че хора, които дълго време живеят заедно, отраснали в различни семейства, не се дразнят.
Не коментирам, ако току що сте се залюбили и всичко е рози, летим в облаците и човекът до нас е пИрфектен... Това е влюбване. Но любоФта е друга "боза". Там, има И сблъсък на характери, и нагаждане един към друг (егале, като се появят деца)... Тогава , нормално, идва и дразненето. Не става въпрос за непреодолими пречки и "недостатъци", а за съвсем нормално "напасване"...
Харесвам едно изказване на Алгафари. Прерафразирам: влюбването е, когато обичаш някого, заради това, което е. Любовта- когато обичаш някого, въпреки това, което е. Та, това "въпреки" е дразненето. Дребни нещица, които не са мерило за успеха на общия живот.

А това "забраванче", ако кажа на моето "коте", ще ме направи на "мече" (от ония, пандите)

# 661
  • София
Оплакването е , че ме дразни от няколко дни . Прибра се пиян в 5 часа сутринта ,след като се скарахме и не можеше да ходи. Опитва се да ми прави на пук . Простотия , след простотия.
От нова година насам направо ме подлудява.
Роналд , за това ли говориш?
Период в които имахме проблеми , минал и заминал .
Е , и?
Тук в сайта съм писала за 5 години назад, ако ще си гледаме минали коментари.  Времето минава и нещата се променят , за мен в положителна насока .
На вас това ако ви е чуждо е защото повечето семейни двойки ,при такива етапи не удържат и бързат да се развеждат . Затова и на днешно време има толкова разводи.
Аз съм от старомодните жени и съм готова на всичко за да задържа семейството си . Защото , като съм се женила и правила деца не съм спала!

Аз съм способна да променя човека до себе си и малко по малко го постигам, както и аз да се променя в името на доброто . На тези които това не им е по силите ,не могат да го разберат.
Моя мъж не е електроуред ,който да даде на късо и да изхвърля. Това е човек с който на първо време съм решила да градя семейство и винаги в трудни моменти се подсещам за това . Малко хора се чувстват така ,но за това трябва да имаш ценностна система . А това да се подиграваш на някого заради кофти период е жалка картинка.

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 11:14 от simona035

# 662
Всеки човек е различен, затова и все е със своите разсъждения, simona035, не приемай нещата лично  Hug

Ето за това, например:
Аз съм способна да променя човека до себе си и малко по малко го постигам, както и аз да се променя в името на доброто . На тези които това не им е по силите ,не могат да го разберат.

За мен това е една генералните грешки, която може да доведе до такова изпушване, че ми е бедна фантазията да опиша.
Никога не бих опитала да променям човека до мен, никога не бих приела някой да променя мен.
Ако сам човек иска да промени нещо - да, но тръгне ли друг да го променя, промяната е само привидна, колкото да замаже очите.
Ако човек не го пожелае сам, няма начин да изпитва комфорт във връзката и рано или късно слага край, защото не издържа на "стискането".

# 663
Па като не разбирате разликата в дразненето, що се потите да обяснявате, на хората, които я разбират, как дразнене няма даже в речника...  Mr. Green Joy Joy Joy Либоф, либоф, ма друго си е мръсния миризлив чорап под масата... hahaha hahaha hahaha Outta Joint

# 664
Че какво ти пречи чорапчето? Simple Smile

Скрит текст:
У нас аз пера основно аз (работя от вкъщи и пускам през деня, за да изсъхнат) и всички си знаят, че ако искат нещата им да са чисти, трябва да са в пералнята. Не ме дразни, ако са на друго място, ама и не минавам да събирам. Така че който иска да ходи с мръсни чорапи, да си ги складира под масата, няма проблем, добричка съм  Flutter детето изрева на няколко пъти, че му няма дрехите, вече и то си знае  Simple Smile

# 665
 Mr. Green Joy Joy Joy Либоф, либоф, ма друго си е мръсния миризлив чорап под масата... hahaha hahaha hahaha Outta Joint
Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха - това ме разсмя най-чистосърдечно Simple Smile

# 666
  • София

За мен това е една генералните грешки, която може да доведе до такова изпушване, че ми е бедна фантазията да опиша.
Никога не бих опитала да променям човека до мен, никога не бих приела някой да променя мен.
Ако сам човек иска да промени нещо - да, но тръгне ли друг да го променя, промяната е само привидна, колкото да замаже очите.
Ако човек не го пожелае сам, няма начин да изпитва комфорт във връзката и рано или късно слага край, защото не издържа на "стискането".

НСЧ , не ме разбираш , аз нищо на сила не правя . Ако човек обича ще пожелае сам да се промени , но няма как да знае какво, ако грешките му не са показани от партньора. Ние с моя мъж решихме да си казваме всичко право куме в очи и се стараем да се променим, без скандали и тормози . За да можем да постигнем хармонията за която говорите вие , това към днешна дата ! Да не тръгне Роналд пак да рови в архива! А някакви писанки тук далеч не могат да бъдат фактор за еднии отошения.

# 667
За кфо да се променяш, просто промени партнера с такъв с който няма да имаш нужда да се променяш. Чиста раота, не измъчена!!!

# 668
Колко зрели (като поведение), красиви, богати и възпитани партньори видя днес по улицата? Само питам Simple Smile

# 669
  • София
Айде лек ден ви пожелавам . Отивам в Южния парк с детето , пък вие не пишете много докато ме няма , за да не изпусна нещо интересно.

# 670
НСЧ , не ме разбираш , аз нищо на сила не правя . Ако човек обича ще пожелае сам да се промени , но няма как да знае какво, ако грешките му не са показани от партньора. Ние с моя мъж решихме да си казваме всичко право куме в очи и се стараем да се променим, без скандали и тормози . За да можем да постигнем хармонията за която говорите вие , това към днешна дата !

Добре де, ти като правиш нещо, не знаеш (или поне не подозираш) ли как изглежда в неговите очи?
И ок, нормално е да има някакви дребни неща, които да се уточнят в началото на съжителството, но това се казва и точка. Не се случва регулярно, за да има дразнене. Ако този човек нарочно продължава напук да прави същото, какъв друг извод да си направя, освен че за него това е по-важно от връзката ни. По-ясно не би могъл да го каже и с думи.

# 671
  • София
Оле, видя ли, че някой написал, че променя дрyгия, там някъде губя интерес за четене, писане, отговарян.... мммммайко мила! Мамма мия!  #Crazy

# 672
Оле, видя ли, че някой написал, че променя дрyгия, там някъде губя интерес за четене, писане, отговарян.... мммммайко мила! Мамма мия!  #Crazy
Мисля, че едва ли си даваш сметка, че е невъзможно поне малко да не промениш другия - дори несъзнателно. Взаимодействието между двама човека - дори напълно непознати, ако е често променя двамата - най-малкото си даваш сметка, че другият прави нещо в еди-си-колко часа (например си паркира колата на твоето място) и трябва да вземеш мерки по въпроса.

# 673
  • София
Мисля, че едва ли си даваш сметка, че е невъзможно поне малко да не промениш другия - дори несъзнателно. Взаимодействието между двама човека - дори напълно непознати, ако е често променя двамата - най-малкото си даваш сметка, че другият прави нещо в еди-си-колко часа (например си паркира колата на твоето място) и трябва да вземеш мерки по въпроса.
Говоря за съзнателно, има известна разлика, о гуру наш  Joy

# 674
Говоря за съзнателно, има известна разлика, о гуру наш  Joy
Пич я се вземи в ръце и спри със сарказма... Grinning

Въпроса с промяната е ясен - нямаш избор! Ще се променяш независимо дали ти допада или не. Просто факторите в промяната са много. Дали ще се променяш поради това, че правиш компромиси или заради това, че ти вдигат скандали - все ще си е промяна. Кое ще ти е по-удобно от двете?

Общи условия

Активация на акаунт