С какво ви дразнят мъжете?

• 234 773
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 15
Шо не си намерите мъже дето няма ви дрязнят?  newsm78

Присъединявам се към въпроса.
Риболова и скитосването не ги ли харесваха още от самото начало?

# 16
  • Tам през Атлантическия океан
Оплакването е , че ме дразни от няколко дни . Прибра се пиян в 5 часа сутринта ,след като се скарахме и не можеше да ходи. Опитва се да ми прави на пук . Простотия , след простотия.
От нова година насам направо ме подлудява.

Rolling Eyes Хмх , това за мен е лошо отношение , кофти държане   Rolling Eyes

Аз си мислех че за по веселки неща ще е темата , 'дреболийки'  Mr. Green
Например , моя ме дразни с това че след него сутрин в банята е потоп  Crazy не знам как се мие този човек  , СичКо е опръскано с вода  Crossing Arms
Като бърза ..... , понякога е тоалетната чиния е опръскана малко  Crazy  големият се същият  Crossing Arms
Мисля да сложа мерник да се прицелват Mr. Green
Заплаших го че ще науча малкия да пика седнал  Laughing

# 17
  • Бургас
То остана ли нещо, което да не ме дразни  Confused А най ме дразни това, че още успява да ме подразни Mr. Green

# 18
Еее,стига де,не забивайте в битовизми.На всеки се случва да се издразни за нещо на партньора си,важно е да не се смразявате за простотии.
И ние си имаме пиянска изцепка Grinning след едно коледно парти и после в бар.Аз изпих много малко за моите стандарти,но не помня нищо,ни-щич-ко!Вероятно е било някъв турбо-ментак.Та събуждам се на другия ден късния следобед,само по черни прашки.Мъжа ми спи върху мен почти и е с овързан дантелен силиконов мой чорап около врата Mr. Green ,направо шах с пешка!Сбутах го й питам-какво е ставало тука снощи?-той вдига рамене и вика".Не знам,не знам-не помня нищо!"От тогава си ни остана лаф,като някой сгафи и се почва-не знам,не знам,не помня нищо!
Интересно,че другия чорап не го открих,кой знай къде и около кой съм го вързала него!Луда работа Rolling Eyes

# 19
Като бърза ..... , понякога е тоалетната чиния е опръскана малко  Crazy  големият се същият  Crossing Arms
Мисля да сложа мерник да се прицелват Mr. Green
Заплаших го че ще науча малкия да пика седнал  Laughing

Не тичай да миеш след тях. Като засмърди и си го почистят, после много бързо се научават  Simple Smile виждала съм го приложено на практика. Действа. Докато тя прилежно ходеше да му мие "задника", нямаше промяна  Laughing

Рибозом, то като сте заедно е добре, ама ако бяхте излезе отделно, с друг щяхте да се окажете гушнати  Mr. Green

# 20
Тц,няма да стане НСЧ.Аз пия само като съм с мъжа си алкохол.Щото после да не се обяснявам какво-що Flutter

# 21
Ето това е послушна жена  Mr. Green

# 22
  • София
Шо не си намерите мъже дето няма ви дрязнят?  newsm78

Присъединявам се към въпроса.
Риболова и скитосването не ги ли харесваха още от самото начало?
Не .

# 23
Всъщност опитът ми от предишни връзки ме е научил, че дразненето и интензитета му, са определящ белег на болест в отношенията с Другия. Почне ли да  ме дразни някой как дъвче, как диша, хеле пък как издиша,  забележа ли косми на места, които някак  сляпо  сигурно не съм отразила преди (като във форума де) и въобще  глупотевини - тленни...значи  връзката ми е хипер болна. Симона, при теб сигурно е различно и  дразнението ви е  да си правите на пук, то си е като флирт това...ама си се обичате - все пак си носила "туловището" му от тоалетната до спалнята - а аз в предишна връзка видях, че човекът е заспал във ваната ( просто объркал стаите) и грам не се сетих да го мъкна на някъде, само гледах да не го събудя и се изнизах да си спя на спокойствие ...тогава съвсем си дадох  и сметка, че всъщност  си искам спокойствието неотложно и  малко след това прекратих отношенията...При вас не ми изглеждат така нещата и дано  се оправят бързо  Hug

# 24

А колко време след като заживяхте заедно се промени така драстично? Явно там някъде се крие причината.

# 25
Ами ти ме дразниш , но съм си намерила мъж който заслужава вниманието ми да ме дразни , ти още не го заслужаваш ... Защо се пениш?
Към toffi

# 26
  • София

А колко време след като заживяхте заедно се промени така драстично? Явно там някъде се крие причината.
Аз я знам причината и се опитвам да го излекувам , просто доста нерви ми коства и имам нужда от отдушник .
Риболова не ми е никакъв проблем, не го спирам да ходи ,даже лятото ходим заедно , проблем е като почне прекалено много да ме занимава и само за това да се говори ,гледат се рибешки програми и тнт.  Просто става досадно , а той има навика да забива на едно нещо.
Както и за излизането ,не ми е проблем ,но да не прекалява . .

# 27
Ами ти ме дразниш , но съм си намерила мъж който заслужава вниманието ми да ме дразни , ти още не го заслужаваш ... Защо се пениш?
Към toffi

Ко?  15

...и се опитвам да го излекувам...

Успех, досега никой който е отишъл в тази битка не се е върнал.  Laughing

# 28
simona035, колко време след като заживяхте заедно се промени?

# 29
  • София
simona035, колко време след като заживяхте заедно се промени?
Трия , че ме дебнат...

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 00:02 от simona035

Общи условия

Активация на акаунт