С какво ви дразнят мъжете?

• 234 750
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • София
Всъщност опитът ми от предишни връзки ме е научил, че дразненето и интензитета му, са определящ белег на болест в отношенията с Другия. Почне ли да  ме дразни някой как дъвче, как диша, хеле пък как издиша,  забележа ли косми на места, които някак  сляпо  сигурно не съм отразила преди (като във форума де) и въобще  глупотевини - тленни...значи  връзката ми е хипер болна. Симона, при теб сигурно е различно и  дразнението ви е  да си правите на пук, то си е като флирт това...ама си се обичате - все пак си носила "туловището" му от тоалетната до спалнята - а аз в предишна връзка видях, че човекът е заспал във ваната ( просто объркал стаите) и грам не се сетих да го мъкна на някъде, само гледах да не го събудя и се изнизах да си спя на спокойствие ...тогава съвсем си дадох  и сметка, че всъщност  си искам спокойствието неотложно и  малко след това прекратих отношенията...При вас не ми изглеждат така нещата и дано  се оправят бързо  Hug
Обичаме се . Нашите отношения са много особени,  много наши приятели се чудят и не могат да ни разберат , та  едва ли тук ще бъда разбрана .  Затова не желая да изпадам в подробности, просто да се оплача. Simple Smile

# 32
  • Tам през Атлантическия океан
Като бърза ..... , понякога е тоалетната чиния е опръскана малко  Crazy  големият се същият  Crossing Arms
Мисля да сложа мерник да се прицелват Mr. Green
Заплаших го че ще науча малкия да пика седнал  Laughing

Не тичай да миеш след тях. Като засмърди и си го почистят, после много бързо се научават  Simple Smile виждала съм го приложено на практика. Действа. Докато тя прилежно ходеше да му мие "задника", нямаше промяна  Laughing

Рибозом, то като сте заедно е добре, ама ако бяхте излезе отделно, с друг щяхте да се окажете гушнати  Mr. Green

а вЕ не тичам ама .....  , ти си с един мъж  Whistling
тъй че мерси за съвета  Laughing

Иначе на дтенце  съм му взела едно фъскало ако окапе  Laughing да си го бърше  Mr. Green
нашата баня също има  Laughing

# 33
Сега съм с един, ама съм живяла с няколко едновременно, запозната съм с особеностите  Mr. Green

# 34
  • Tам през Атлантическия океан
Да чакам да засмърди  Sick за да дам  на някой 'урок' , блЯк  Rolling Eyes
Тази позната с която даваш пример как ли е издянила да дочака , да ходи в смрад за да му светне на някой   Mr. Green
Няма ли друг начин/пример  да предложиш ?

При мен нещата не са трагични , но факт е че стават от време на време и се дразня  Wink
Чистат си мойте , понякога пропускат  Laughing и трябва да им се каже   Mr. Green да ги привикаш и да им го поажеш  Laughing  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 03:23 от Desss

# 35
И моят ме дразни с нищоправенето според мен. Но не било така - гледането нон стоп на мач или Хоби ТВ е изключително важно занимание. От половин година сме в отлични отношения - работи в друг град. Пътува в понеделник сутрин и се връща в петък вечер. Чуваме се по 10 пъти на ден. В събота и неделя нямаме време да си омръзнем. Или, ако нещо ме издразни, веднага си намирам работа навън.

# 36
За битката и изхода съм съгласна с Toffi. Но пък не сме видели всички двойки по света, може да има и други примери  Simple Smile

Защо да чистиш, като после пак ще стане мръсно?  hahaha

А къпеш ли се, след като пак ще се изцапаш. И ако да - защо  Mr. Green

С тези тоалетни се сетих - след като гледах един документален филм за огромна змия, изпълзяла през тоалетната чиния, вечер затварям капака, за да го чуя, ако изтропа, докато спим, голяма съм паника  Joy

Скрит текст:
Да чакам да засмърди  Sick за да дам  на някой 'урок' , блЯк  Rolling Eyes ...

Desss, споделих мнението си, нищо повече, разбира се, че ще си действаш според вашите си навици, нямам очаквания да споделяш моите схващания за лична хигиена, всеки човек различен и има право на свои :peace

Просто да подсещаш голям човек да си почисти тоалетната след себе си със сигурност ми е по-ненормално от това да идеш ти да му забършеш "урока". За друг пък е друго. Съгласна

И моят ме дразни с нищоправенето според мен. Но не било така - гледането нон стоп на мач или Хоби ТВ е изключително важно занимание...

Взимаш втори телевизор и се отдаваш на изключително важни занимания  Mr. Green

# 37
Според мен нещата не се получават с правене напук.Казваш си какво точно те дразни и молиш да се съобрази.Ако не ще,не му се връзваш повече,казваш си -ми такъв си е и толкоз.Как пък не се кося за простотии.

# 38
Според мен нещата не се получават с правене напук.

Може и да се получат някога, но за мен е неправилен подход по принцип.

# 39
  • София
И като ви дразнят що сте с тях?
Аз не знам с какви безделници сте се свързали - цял ден Телевизия...... де го има тва чудо бе?
Ако конкретните нямат деца - това обяснява някои неща....

# 40
  • Бургас
Добре, че не са се усетили за новите възможности, поне в това отношение половинките им да са спокойни, че "опасностите" дебнат отвсякъде-"пази боже сляпо да прогледа" Simple Smile 

# 41
  • София
И като ви дразнят що сте с тях?
Аз не знам с какви безделници сте се свързали - цял ден Телевизия...... де го има тва чудо бе?
Ако конкретните нямат деца - това обяснява някои неща....
Кой е казал цял ден телевизия?
Докато са в къщи това правят.
Пък и не е задължително мъжа да е безделник ,щом има повече свободно време.
Някои мъже имат такова ,защото си работят от вкъщи.
Вие с Тофи много перфектни ще ми дойдете .
Кои знае вашите жени по кой форум  реват .

# 42
Да се оплача и аз, като се приберем от работа аз трябва да сготвя, изчистя , пусна пералнята , а той тъй като е "работел" не прави нищо седи и си гледа коли на таблета, и си пуска тъпи предавания , аз нямам право да пипам дистанционното. Не го чакай да свърши някаква домашна работа, докато ножа не опре до кокала. Дай му партита на човека да си прави ама ти да му почистваш. ААА и не харесва всички яденета, все нещо по така специално и да не е безмесно.
Захвърлени дрехи и чорапи, нищо не се прибира или да се слага в коша за пране.
Абе много са нещата...

# 43
  • София
Да се оплача и аз, като се приберем от работа аз трябва да сготвя, изчистя , пусна пералнята , а той тъй като е "работел" не прави нищо седи и си гледа коли на таблета, и си пуска тъпи предавания , аз нямам право да пипам дистанционното. Не го чакай да свърши някаква домашна работа, докато ножа не опре до кокала. Дай му партита на човека да си прави ама ти да му почистваш. ААА и не харесва всички яденета, все нещо по така специално и да не е безмесно.
Захвърлени дрехи и чорапи, нищо не се прибира или да се слага в коша за пране.
Абе много са нещата...

Сърдѝ се на себе си.

# 44
  • Бургас
За мъжете гледането на ТВ къщи е начин за разтоварване или т.н. нищо-не-правене.Обаче имам чувство, че мъжете много лесно се пристрастяват към нищо-не-правенето и го използват за бягство от общуване с нас, защото им досаждаме доста често с нашите искания за внимание.Не, че ме радва тази констатация.

Скрит текст:
Гледайте Марк Гънгър.Хем ще се посмеете, хем ще си обясните някои неща.

Мен пък най-ми тежи това, че не може, не обича и отказва да говори и обсъжда нещата, които аз искам да разискваме.Само това, което е неангажиращо или свързано с работата му.

Общи условия

Активация на акаунт