С какво ви дразнят мъжете?

• 234 779
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И като ви дразнят що сте с тях?
Аз не знам с какви безделници сте се свързали - цял ден Телевизия...... де го има тва чудо бе?
Ако конкретните нямат деца - това обяснява някои неща....
Кой е казал цял ден телевизия?
Докато са в къщи това правят.
Пък и не е задължително мъжа да е безделник ,щом има повече свободно време.
Някои мъже имат такова ,защото си работят от вкъщи.
Вие с Тофи много перфектни ще ми дойдете .
Кои знае вашите жени по кой форум  реват .
A, перфектни пък ти...
Ми може и да реве, то няма лошо, но и двамата нямаме особено време вкъщи да се дразним един на друг: ))
Ти ли си на снимката на аватара ти?

# 46
  • София
Да се оплача и аз, като се приберем от работа аз трябва да сготвя, изчистя , пусна пералнята , а той тъй като е "работел" не прави нищо седи и си гледа коли на таблета, и си пуска тъпи предавания , аз нямам право да пипам дистанционното. Не го чакай да свърши някаква домашна работа, докато ножа не опре до кокала. Дай му партита на човека да си прави ама ти да му почистваш. ААА и не харесва всички яденета, все нещо по така специално и да не е безмесно.
Захвърлени дрехи и чорапи, нищо не се прибира или да се слага в коша за пране.
Абе много са нещата...
Айде бе, не думай?! Ти си много добричка била  Joy
Разбира се, че сама си си виновна.

# 47
Според мен нещата не се получават с правене напук.Казваш си какво точно те дразни и молиш да се съобрази.Ако не ще,не му се връзваш повече,казваш си -ми такъв си е и толкоз.Как пък не се кося за простотии.

Нищо ненормално няма човек да се излегне и да си почива вкъщи, напълно съм съгласна с мъжете ви. А защо го разглеждате като правене напук?
В такъв случай, значи и той й прави напук като си гледа тв или там нещо си друго.

Аз се чудех на майка ми защо ги гледа тези сериали всеки ден, но ми отговори, че преди все си е намирала какво да прави и все била уморена. Сега вечер баща ми си гледа новини/спорт, тя си легне в другата стая пред сериала, после може да изгледат и някой филм заедно, и всички са доволни. Не съм забелязала баща ми да го приема, че му прави напук и вижда, че й се отразява добре.
Просто има хора, които не знаят как да си почиват, все гледат да свършат нещо...

lyusie, ти работиш ли?

Галчудо, ами явно не им е интересно. Ако общуването с някого ми е скучно, и аз ще гледам да си правя нещо друго. И съвсем не са ми такива наблюденията за всички мъже.

Ти ли си на снимката на аватара ти?

ronaldd, долу ръцете от момичето  Mr. Green

# 48
  • София
Аз пък се чудя мъжете какво правят в тази тема  newsm78 Заглавието е достатъчно ясно и приемете че има всякакви хора, едни се дразня, други- не, това няма нищо общо с обичта.

И аз се дразня за яденето, голяма претенция е там, направо ме побърква. Любимата му храна са дюнери, бургери и всякакви такива ужасии. Способен е да не яде цял ден от мързел да измисли какво да яде, ако аз не готвя ще я кара само на фаст фуд. Обаче аз съм на работа и мога само вечер да готвя, а той не яде два пъти от едно ядене.
Друго- никога не мие чинии, вилици и т.н, за 7 години не е измил нищо и оправданието е страхотно- бил гледал по Дискавъри, че гъбата за миене съдържала много микроби и го ужасявала и за това не искал да я докосва  Joy

# 49
  • София
Е, перфектни няма

# 50
В адския студ - детето с шапка на върха на главата и зачервените му уши стърчат целите навън !!  #Cussing out
p.s. Шапката е голяма , трябва просто да се сложи като трябва по дяволите!

Или:" недей да храниш детето, то само да яде." При което малкото злоядо нещо това и чака - духва да играе..
Аз-  б я с н а.

# 51
  • София
Друго- никога не мие чинии, вилици и т.н, за 7 години не е измил нищо и оправданието е страхотно- бил гледал по Дискавъри, че гъбата за миене съдържала много микроби и го ужасявала и за това не искал да я докосва  Joy

Това оправдание ,страшно ме развесели Joy Joy Joy Joy

# 52
Дразни ме с това,че когато седнем на масата да се храним,и се започва едно говорене,яде и говори а аз мразя да ям и да говоря това за мен са две не съвместими неща,и на всичкото отгоре ми се сърди,че му мълча.И с това,че навсякъде има разхвърляни дрехи,чорапи и т.н.  #Crazy

# 53
Аз пък се чудя мъжете какво правят в тази тема  newsm78

Много нетактично! Ти откъде знаеш, че половинката им не е мъж? Както сама казваш, има всякакви хора   Peace

Toffi, ronaldd, шегувам се Hug

# 54
Мисля и в друга тема бях писала, че страшно се ядосвам, че не може да казва "НЕ" на роднини и приятелите си/ни, както и бясното му шофиране ooooh!

# 55
Да се оплача и аз, като се приберем от работа аз трябва да сготвя, изчистя , пусна пералнята , а той тъй като е "работел" не прави нищо седи и си гледа коли на таблета, и си пуска тъпи предавания , аз нямам право да пипам дистанционното. Не го чакай да свърши някаква домашна работа, докато ножа не опре до кокала. Дай му партита на човека да си прави ама ти да му почистваш. ААА и не харесва всички яденета, все нещо по така специално и да не е безмесно.
Захвърлени дрехи и чорапи, нищо не се прибира или да се слага в коша за пране.
Абе много са нещата...
Айде бе, не думай?! Ти си много добричка била  Joy
Разбира се, че сама си си виновна.
Ама верно сама съм си виновна  Sunglasses

# 56
Аз не го спирам да излиза, даже на против , но не и когато сме прясно скарани ,защото знам ,че ми прави на пук и се прибира по никое време . Дори веднъж не се прибра 2 дни  Thinking
Друг е въпроса ,че аз ако изляза , стават едни...

Промени нещата! Какви стават, ако излезеш? И защо трябва да продължава да ти пука?

# 57
  • Бургас
Надявам,че  се мъжете, които пишат са си мъже

Еми на, на някой му пречи, че говори, а аз се моля моя да проговори, че се натоварвам от липсата на събеседник roll:

# 58
Мъжете ме дразнят с реплики от сорта на: "Тук трябва да се изчисти. Трябва нещо да се сготви май. Трябва да подменим техниката, че и тази година нови неща има и нашата остаря. Къде си ми скрила чорапите, ключа, телефона...". Поне да ми се обясни как апартамент се самопочиства, вечеря се готви без човешка намеса, защо ми е да му крия чорапите и какви са ми ползите от новата техника, която заменя едногодишната престаряла такава.

# 59
  • Варна
И мен мм много дразни!Това нещо може да цъка 16 ч на компа без да отрази нищо и никой,стигало се е до там ,че 10 пъти да му задавам въпрос....без никаква реакция.......тогава вече почвам да крещя.

Общи условия

Активация на акаунт