С какво ви дразнят мъжете?

• 236 318
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia, Bulgaria
 Laughing Laughing Както винаги всеки иска каквото няма, аз давам мило и драго да не ми виси на главата да ми говори, защото той не оставя място някой да си каже неговото - кречетало, а аз искам да си седя на компютъра и никой да не ме занимава или като върша нещо да не ми се пречка никой  Whistling

Нека внимаваме какво си пожелаваме Simple Smile

# 481
 Дори вчера го замерих с един домат по този случай .

Joy Joy Joy
Чак си го представих. Поне успя ли да го уцелиш Joy Joy

# 482
Щом е било само домат Grinning

# 483
  • София
Ами уцелих го, но не успя да се пръсне , а мен това ми беше целта .  Но той е свикнал , после си го хапна даже   Smile оОбаче вчера много се нервира , понеже ме плясна много силно по гъза и аз за да си отмъстя "уж " на майтап всичко ,взех един пистолет на детето ,който е със стрелички ( но лепящи се ,а не остри ) и го праснах точно в челото по късмет, не знаех ,че е зареден. Лошото е ,че счупи от яд пистолета на детето . А хубавото е , че пак извъртях нещата така че той да е виновен .   Rolling Eyes

# 484
Ами уцелих го, но не успя да се пръсне , а мен това ми беше целта .  Но той е свикнал , после си го хапна даже   Smile оОбаче вчера много се нервира , понеже ме плясна много силно по гъза и аз за да си отмъстя "уж " на майтап всичко ,взех един пистолет на детето ,който е със стрелички ( но лепящи се ,а не остри ) и го праснах точно в челото по късмет, не знаех ,че е зареден. Лошото е ,че счупи от яд пистолета на детето . А хубавото е , че пак извъртях нещата така че той да е виновен .   Rolling Eyes
купон е при вас  Laughing Laughing

# 485
Скрит текст:
Бе и аз пляскам по дупето чат-пат, но до сега основно са ме целували - не са ме стреляли никога... Толкова силно ли беше?

P.S. играчките се купуват от магазина - изражението на другия в такива моменти е безценно Simple Smile

# 486
  • София
Вие, като хора спортисти, да бе да се и налагате? Чупите рутери, играчки на детето?
Ясно е, че сте на диети и специален режим, но какво така ви изнервя? Анаболи да не са?!

# 487
  • София
Според мен - страст  Peace

# 488
  • София
Ами уцелих го, но не успя да се пръсне , а мен това ми беше целта .  Но той е свикнал , после си го хапна даже   Smile оОбаче вчера много се нервира , понеже ме плясна много силно по гъза и аз за да си отмъстя "уж " на майтап всичко ,взех един пистолет на детето ,който е със стрелички ( но лепящи се ,а не остри ) и го праснах точно в челото по късмет, не знаех ,че е зареден. Лошото е ,че счупи от яд пистолета на детето . А хубавото е , че пак извъртях нещата така че той да е виновен .   Rolling Eyes
Вие, като хора спортисти, да бе да се и налагате? Чупите рутери, играчки на детето?
Ясно е, че сте на диети и специален режим, но какво така ви изнервя? Анаболи да не са?!
Ми не, просто се лигавим.
Според мен - страст  Peace
Да , и това .  Peace

Последна редакция: пн, 23 мар 2015, 17:44 от simona035

# 489
  • София
Laughing Laughing Както винаги всеки иска каквото няма, аз давам мило и драго да не ми виси на главата да ми говори, защото той не оставя място някой да си каже неговото - кречетало, а аз искам да си седя на компютъра и никой да не ме занимава или като върша нещо да не ми се пречка никой  Whistling

Нека внимаваме какво си пожелаваме Simple Smile
Бени , ти да не си мъж?

# 490
  • София
И аз искам да ме оставят сама, ама няма.

Днес пълня чушки и му казвам да включи фурната, за да започне да загрява. Час по-късно се оказа, че е включил само лампата на фурната #Cussing out

# 491
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Днес пълня чушки и му казвам да включи фурната, за да започне да загрява. Час по-късно се оказа, че е включил само лампата на фурната #Cussing out
Все пак е включил фурната. Аз като включа моята фурна и лампата в нея светва. Wink

# 492
  • София
Все пак е включил фурната. Аз като включа моята фурна и лампата в нея светва. Wink
Само като прочетох поста разбрах ,че си мъж . Не беше нужно да поглеждам в аватара .  Peace

# 493
Само като прочетох поста разбрах ,че си мъж . Не беше нужно да поглеждам в аватара .  Peace
Mr. Green Мъже, толкова си могат, не го правят нарочно...  Laughing

# 494
  • София

Mr. Green Мъже, толкова си могат, не го правят нарочно...  Laughing
Специално моя и толкова не може   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт