С какво ви дразнят мъжете?

• 236 249
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Като му дойде цикъла  и е чорлав    Laughing

# 556
  • София
Като му дойде цикъла  и е чорлав    Laughing
Абе така си помислих и аз, ама ме беше срам да питам директно.  Mr. Green

# 557
Оуу, аз с първата бременност изповръщах света и мира!Качих сигурно 2 кг.6-7 месец лекаря ми каза да спра да тренирам интензивно,защото не наддавам.А аз не тренирах,само повръщах.ПМС нямам.Домочадието е предупредено-сутрин преди да си изпия кафето да не разговаря с мен.Даже малкото последно каза-Ели ,не говори с майка ти преди да е пила кафе.Ставам затва в 6,30-за да пия кафе без да има хора наоколо и без да ми църка някой жизнерадостно.Не съм човек преди да пия кафе!

# 558
  • София
ПМС нямам. Домочадието е предупредено-сутрин преди да си изпия кафето да не разговаря с мен.Даже малкото последно каза-Ели ,не говори с майка ти преди да е пила кафе.Ставам затва в 6,30-за да пия кафе без да има хора наоколо и без да ми църка някой жизнерадостно.Не съм човек преди да пия кафе!
И аз съм така.
Нямам ПМС, но преди сутрешното кафе всички вкъщи минават на пръсти около мен...ако изобщо посмеят да ми се мернат.  newsm29 newsm66

# 559
Е, това е друго. И мен сутрин никой не смее да ме закача. Стават си двамата - закуска, гладене, приготвяне, каквото искат. От бебе си знае, че в тези часове мама спи. Само й се приготвя кафе и се оставя на кафемашината, иначе - балетни стъпки  Peace

# 560
  • София
Май свирепите сутрин сме повече от страдащите от ПМС. Laughing

# 561
  • София
Ще си кажете и вие ...

# 562

Не е задължително обаче това е черта, която дразни мъжете ни, аз поне не я имам за такава  Simple Smile

# 563
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Дразни  ме, не, не ме дразни, а  ме влудява  с  либидото   си Twisted Evil
Вкъщи ли е, аз съм под  обсада и  непрекъснато  отбивам атаки.
Уморих се ooooh!Все  едно  имам не мъж, а  похотлив  пубер...Че и  върви  кахърен и  мята  прозрачни   намеци. Иде ми  да го цапна с нещо  по- здраво Twisted Evil

# 564
Дразни  ме, не, не ме дразни, а  ме влудява  с  либидото   си Twisted Evil
Вкъщи ли е, аз съм под  обсада и  непрекъснато  отбивам атаки.

Ау и мен това ме влудява. Все едно аз съм го писала.

# 565
  • Sofia
Дразни  ме, не, не ме дразни, а  ме влудява  с  либидото   си Twisted Evil
Вкъщи ли е, аз съм под  обсада и  непрекъснато  отбивам атаки.
Уморих се ooooh!Все  едно  имам не мъж, а  похотлив  пубер...Че и  върви  кахърен и  мята  прозрачни   намеци. Иде ми  да го цапна с нещо  по- здраво Twisted Evil
И мен също моя, но точно в обратната посока.
Сякаш с времето, стреса, кризата става по-безполов...  Crazy
За мен пък е хубаво мъжът да има достатъчно тестостерон и често да си иска  bowuu

# 566
Дразни  ме, не, не ме дразни, а  ме влудява  с  либидото   си Twisted Evil
Вкъщи ли е, аз съм под  обсада и  непрекъснато  отбивам атаки.
Уморих се ooooh!Все  едно  имам не мъж, а  похотлив  пубер...Че и  върви  кахърен и  мята  прозрачни   намеци. Иде ми  да го цапна с нещо  по- здраво Twisted Evil
И мен също моя, но точно в обратната посока.
Сякаш с времето, стреса, кризата става по-безполов...  Crazy
За мен пък е хубаво мъжът да има достатъчно тестостерон и често да си иска  bowuu

Готова  съм да ги менкаме, щото   иначе  скоро  ще го убия бавно и  мъчително Twisted Evil
Размени мъж- спести  си  затвор!!! Laughing

# 567
Моят е същият с либидото...Аз обаче си го приемам нормално и понеже бавно си загрявам и не се сещам, че иска нещо, ми че си го прави ей така.... И си лягам и си заспивам, а той после ми се сърди, че нищо... Ми то се пита, аз като се не сещам  Mr. Green hahaha

# 568
Моят е същият с либидото...Аз обаче си го приемам нормално и понеже бавно си загрявам и не се сещам, че иска нещо, ми че си го прави ей така.... И си лягам и си заспивам, а той после ми се сърди, че нищо... Ми то се пита, аз като се не сещам  Mr. Green hahaha

Ми срам го е,човекът,  да си поиска...
Добре, че  не  те  награбва, докато  спиш hahaha

# 569

Ми срам го е,човекът,  да си поиска...
Добре, че  не  те  награбва, докато  спиш hahaha
Mr. Green Аааа, това вече е мой патент, като ми дойде музата.... Whistling Но откакто родих, музата не ме осенява нещо  Rolling Eyes Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт