С какво ви дразнят мъжете?

• 236 249
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Дразни  ме, не, не ме дразни, а  ме влудява  с  либидото   си Twisted Evil
Вкъщи ли е, аз съм под  обсада и  непрекъснато  отбивам атаки.
Уморих се ooooh!Все  едно  имам не мъж, а  похотлив  пубер...Че и  върви  кахърен и  мята  прозрачни   намеци. Иде ми  да го цапна с нещо  по- здраво Twisted Evil
И мен също моя, но точно в обратната посока.
Сякаш с времето, стреса, кризата става по-безполов...  Crazy
За мен пък е хубаво мъжът да има достатъчно тестостерон и често да си иска  bowuu

Готова  съм да ги менкаме, щото   иначе  скоро  ще го убия бавно и  мъчително Twisted Evil
Размени мъж- спести  си  затвор!!! Laughing
Бронте, на последното ти изречение много се смях  Laughing

# 571
  • Sofia, Bulgaria
Да се оплача и аз! През месец сме във военно положение: той прави нещо което ме вбесява, но си затварям устата защото няма смисъл  Crossing Arms и вследствие на лошото ми настроение се започва едно питане какво ми е? защо ми е? и аз неиздържам и избухвам и се почва лудия скандал по 2 дена.

Някоя отучила ли си е половинката от този тип досаждане? Немога вече, а и аз като ми размине кротко и спокойно обяснявам и се случва 100 пъти по-цивилизовано.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 572
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Да се оплача и аз! През месец сме във военно положение: той прави нещо което ме вбесява, но си затварям устата защото няма смисъл  Crossing Arms и вследствие на лошото ми настроение се започва едно питане какво ми е? защо ми е? и аз неиздържам и избухвам и се почва лудия скандал по 2 дена.

Някоя отучила ли си е половинката от този тип досаждане? Немога вече, а и аз като ми размине кротко и спокойно обяснявам и се случва 100 пъти по-цивилизовано.  #Crazy #Crazy #Crazy

Да, отучила  съм  го.
Ето моята  тайна: когато  ме вбеси  с някоя  тотална  глупост, вдигам  скандал  незабавно. После ходя и  пръхтя  наоколо, докато  ми спадне  адреналина, а  той   се  чувства  една  идея  по- добре  от  препикано  мушкато.
После два  дена  се   заяждам  с него, докато  ми мине  напълно гнева, а  той е кротък като  мушица. После   около  седмица  се  разбираме  перфектно- само от поглед, дето с е  казва.
Когато  се  почувства  спокоен, доволен и  щастлив, пак прави  някоя недомислица  и  ...сещаш  се  за  продължението Joy

Бронте, на последното ти изречение много се смях  Laughing

Ох, Вихрогонче, то смешно, смешно, ама...някой път  наистина  ще  го  цапна  и  като  нищо  ще ме осъдят  за домашно  насилие Party

# 573
Бронте, аз така си се държа по принцип. Все си пръхтя за нещо, ма лошото е, че моят е душица и после, като ми мине, се чувствам виновна и ми става жал, че не заслужава такова отношение, ма пуст характер!  Tired

# 574
  • София
Не си затваряй устата, казвай му на секундата с добър тон какво те дразни . Така ще избегнеш лошото ти настроение и скандалите. От всички съвети ,опит и наблюдения, накрая стигнах до заключението ,че с търпение и добър тон се постига повече ,отколкото със скандали и сърдене . Ако трябва 1000 пъти му повтори, но с добър тон, все накрая ще му влезе в главата .

# 575
  • София
Честно ви казвам - никога, ама никога не съм започвала скандал.
Ако ме издразни нещо, промърморвам еднократно или всеки ден по няколко пъти, но да вдигна тон и да устроя шоу - просто не мога и не искам. И с добър тон, или с майтап - все ще стане.

И затова много се дразня като той го прави. Не може ли да каже като хората какво точно го дразни. А не да мълчи, мълчи и изведнъж започва да вика и да обижда, да се връща назад и какви ли не още тъпотии, за които после съжалява.

# 576
L'Agent, хората са различни. Ти си кротка и спокойна, но явно приятелят ти - не! Понеже съм като него, а мъжът ми като теб, разбирам идеално, че няма как да се променят характерите!

# 577
  • София
Абе не съм от най кротките - викам на децата понякога. И не му оставам длъжна и на него като прекали!
Ама пак гледам да не влизам в самия спор, а му казвам да се успокои, да млъкне и да не ме занимава с глупости. А то верно са глупости - от мухата слон прави.

# 578
Все едно слушам моят мъж.  Laughing Joy Joy

# 579
Да се оплача и аз! През месец сме във военно положение: той прави нещо което ме вбесява, но си затварям устата защото няма смисъл  Crossing Arms

Какво значи - няма смисъл?
Защо директно не му го кажеш на момента, но без викане, сърдене и скандали?

# 580
  • София
Да ви кажа в нашата връзка и двамата сме избухливи и никой не си мълчи (особено аз) .
Но в последно време го закъсах със здравето и реших да я карам по - спокойно.
В моменти в които е нервен и се заяде ,той очаква от мен да му върна със същото и да се стигне до скандал. Но аз почнах да му отговарям мило и спокойно и той почна да се чувства гузен . Сега виждам ,че и той е почнал да смекчава гадния си характер и все по - спокойно разрешаваме проблемите си . Скандалите драстично намаляха.
Естествено при всеки е различно .

# 581
Да ви кажа в нашата връзка и двамата сме избухливи и никой не си мълчи (особено аз) .
Но в последно време го закъсах със здравето и реших да я карам по - спокойно.
В моменти в които е нервен и се заяде ,той очаква от мен да му върна със същото и да се стигне до скандал. Но аз почнах да му отговарям мило и спокойно и той почна да се чувства гузен . Сега виждам ,че и той е почнал да смекчава гадния си характер и все по - спокойно разрешаваме проблемите си . Скандалите драстично намаляха.
Естествено при всеки е различно .

Лошото  е, че  у  нас  аз съм тази  с гадния  характер. Как ли  не  се  опитвам  да броя  до  десет, но  не сполучвам.
Паля от четвърт. И  много  често- за  абсолютни  дреболии. Големите  проблеми  ги  посрещам  стоически  и   се втурвам презглава  да  предотвратявам  последици.
Характер. Или характеропатия. И  аз не знам.

# 582
Това с броенето до 10 наистина не работи!  Mr. Green Heart Eyes

# 583
Това с броенето до 10 наистина не работи!  Mr. Green Heart Eyes

Нали Simple SmileЗначи повредата не е  в моя  телевизор Flutter

# 584
  • Sofia, Bulgaria
Не си казвам на момента, защото предимно забележките ми са от ревност или заради ултра мега високите му очаквания към мен в дадени ситуации, които трябва да задоволя.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт