С какво ви дразнят мъжете?

• 236 225
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 600
Тц тц тц. Тея мъже ... 
Моя мъж един ден се изказа докато вечеряхме ,че го сваляла една от работата му (явно за да провокира ревност) Но не очакваше ,че ще го приема на сериозно.

И моя мъж наскоро се изцепи как някаква го сваляла.Влязъл в някакво кафе и тя го прегърнала през кръста,и си поискала целувка по бузата.Виждаш ли какъв желан мъж съм, пък ти не ме желаеш всеки ден  newsm78 обърнах го на майтап и в крайна сметка си призна, че въпросната свалячка е била дъртичка и доста по-едричка от него, едвам се измъкнал от задушаващата прегръдка  hahaha Посмяхме се доста.
Иначе през годините страшно много неща са ме дразнили в него, но с течение на времето вече не се паля толкова и не обръщам внимание на дреболии,дразнят ме само по-големите прегрешения, които пък намаляха с годините. Това, което в момента най-много ме дразни е, че прекарва повече време с приятелите си, отколкото с децата ни.През седмицата излиза от 3  до 6 дена с приятели,съответно се прибира ,когато децата вече спят.Не ме бърка да не прекарва свободното си време с мен, но децата порастват неусетно и имам чувството, че изпуска ценни моменти от развитието им, в повечето случаи аз му разказвам.

# 601
Намери си някакво занимание по това време - фитнес, приятелки, нещо от сорта и му кажи, че вече той поема грижите в тези часове.
Явно някои мъже насила трябва да ги накараш да са бащи.

Скрит текст:
За мен това е много сериозно нещо. А действията ми биха били доста крайни.

# 602
  • София

За шамарите... не са хубави тез неща...
Човече , често ми партнира в тренировките и за това яде шамари . Да не си помислите ,че го бия в нас. Joy box smile3557

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 19:59 от simona035

# 603
  • София
Много мразя, като каже някой: какво е виновна жената?... То е ясно, че мъжът трябва да я постави на мястото натрапницата, но и що за нахалство е изобщо да се задяваш с чужд мъж  при толкова свободни???
И аз им се чудя много . Някои жени си ги влече просто ..

# 604
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Много мразя, като каже някой: какво е виновна жената?... То е ясно, че мъжът трябва да я постави на мястото натрапницата, но и що за нахалство е изобщо да се задяваш с чужд мъж  при толкова свободни???

Моят   днес  така  ме  вбеси,  че в момента  направо  съм яхнала  метлата.  Излъга   абсолютно    безпричинно   за  това, къде  са  ходили  с детето. Поне  като  лъже, да  лъже  така, че  да не го хвана. А той не стига, че  не го бива, на всичкото  отгоре   ми обяснява, че  аз не съм била  доразбрала Twisted Evil Освен  това, нямаше  никаква  причина  да  го  прави.
Едно от нещата, които  органически  ме отвращават, е  лъжата.
Айде  да  му  се  не  види  и  пубертета  40- годишен!!! Twisted Evil

# 605
  • София
Не мисля, че има безпричинна лъжа.

# 606
Не мисля, че има безпричинна лъжа.

Има, когато  си патологичен  лъжец Whistling

Накратко: каза , че отиват  да прекарат  следобеда  при  негов приятел, който живеел  в  къща   и който  имал  момченце  на същата  възраст  като  дъщеря  ни . Щели  да си правят барбекю. Аз се  зарадвах, изпратих  ги   и  седнах да поработя.
После разбрах,че  наистина   са    си правили  барбекю,  но  са  ходили  извън града, в дома  на  съвсем  друг  човек,  който  също има  дете   на  възрастта  на  нашата.  Дъщеря ми  беше  грейнала от радост, когато  се прибраха- изкарали са чудесно.
И ума  ми  не  побира  защо  ме  излъга ooooh!

# 607

Моят   днес  така  ме  вбеси,  че в момента  направо  съм яхнала  метлата.  Излъга   абсолютно    безпричинно   за  това, къде  са  ходили  с детето. Поне  като  лъже, да  лъже  така, че  да не го хвана. А той не стига, че  не го бива, на всичкото  отгоре   ми обяснява, че  аз не съм била  доразбрала Twisted Evil Освен  това, нямаше  никаква  причина  да  го  прави.
Едно от нещата, които  органически  ме отвращават, е  лъжата.
Айде  да  му  се  не  види  и  пубертета  40- годишен!!! Twisted Evil
Ама той не те лъже, че да го хванеш... То че ние сме си хрътки е друг въпроса. Мъжете не винаги лъжат с причина. Те просто си лъжат, щото видиш ли, де да зная  Mr. Green Tired Аз не смятам, че причина има. Колкото те ще ни разберат един ден, толкова и ние. Тъпото е, че има хора, които като лъжат, направо почват да си вярват. Имам един такъв шантав брат. Лъже, маже, ма накрая така се сърди, че му не вярваш на "достоверната" история. Понякога си мисля дори, че само той си вярва на лъжите, ма дори истински си вярва... Mr. Green Joy Joy Joy ooooh!

# 608
Имам един такъв шантав брат. Лъже, маже, ма накрая така се сърди, че му не вярваш на "достоверната" история. Понякога си мисля дори, че само той си вярва на лъжите, ма дори истински си вярва... Mr. Green Joy Joy Joy ooooh!

Говори ми, говори hahaha

Един от най- добрите  ми приятели от  юношеските  години  е  точно такъв   / затова  и  вече  ми   е  просто  добър познат/. Той ,че си вярва, вярва си, обаче  и   жена му  му вярва  и  той постоянно  я води  за  носа. Outta Joint

# 609
[]Мъжете не винаги лъжат с причина. Те просто си лъжат, щото видиш ли, де да зная  Mr. Green Tired
По-полека с обобщенията от типа "мъжете", "жените", "негрите" и т.н. Всеки е различен. Най-малкото звучи глупаво отстрани...

# 610
...Отидох там и го накарах да я извика за да и обясня ,че следващия път ще и разбия устата и зъбите. Защото много добре знае за мен и ме е виждала там с детето!
...

Shocked

# 611
  • В един копнеж!
Понякога е толкова безперспективен, тутав, безпланов, тутав, неориентиран, тутав...Когато се захвана с нещо, гледам да се свършва по-бързо, за да не го мисля. ООООО! При него няма зор!  Twisted Evil Днес малко, утре малко...и като ми се зададе въпроса"Време гониме ли?" започвам да крещя вътрешно!  Laughing Интересното е, че не за всичко е така! За някой работи е другата крайност- върви го настигни!  Rolling Eyes

# 612
[]Мъжете не винаги лъжат с причина. Те просто си лъжат, щото видиш ли, де да зная  Mr. Green Tired
По-полека с обобщенията от типа "мъжете", "жените", "негрите" и т.н. Всеки е различен. Най-малкото звучи глупаво отстрани...
Щом толкова се връзваш, значи не си от изключенията... Mr. Green Joy Joy

# 613
Щом толкова се връзваш, значи не си от изключенията... Mr. Green Joy Joy
Не, че се връзвам и не че съм от изключенията. Просто в живота ситуацията е, че всеки е различен и това е... Дори негрите не са всички черни.

# 614
Малко глупаво ми се вижда всеки път, когато слагам нещо на калъп, да обяснявам, че изключения има. Няма да повярваш, но и моят мъж не лъже, та го зная. Не се хващай за всяка дума, говоря в широк диапазон, защото обхващам масовостта.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт