Моя мъж един ден се изказа докато вечеряхме ,че го сваляла една от работата му (явно за да провокира ревност) Но не очакваше ,че ще го приема на сериозно.
И моя мъж наскоро се изцепи как някаква го сваляла.Влязъл в някакво кафе и тя го прегърнала през кръста,и си поискала целувка по бузата.Виждаш ли какъв желан мъж съм, пък ти не ме желаеш всеки ден
обърнах го на майтап и в крайна сметка си призна, че въпросната свалячка е била дъртичка и доста по-едричка от него, едвам се измъкнал от задушаващата прегръдка
Посмяхме се доста.Иначе през годините страшно много неща са ме дразнили в него, но с течение на времето вече не се паля толкова и не обръщам внимание на дреболии,дразнят ме само по-големите прегрешения, които пък намаляха с годините. Това, което в момента най-много ме дразни е, че прекарва повече време с приятелите си, отколкото с децата ни.През седмицата излиза от 3 до 6 дена с приятели,съответно се прибира ,когато децата вече спят.Не ме бърка да не прекарва свободното си време с мен, но децата порастват неусетно и имам чувството, че изпуска ценни моменти от развитието им, в повечето случаи аз му разказвам.

Аз не смятам, че причина има. Колкото те ще ни разберат един ден, толкова и ние. Тъпото е, че има хора, които като лъжат, направо почват да си вярват. Имам един такъв шантав брат. Лъже, маже, ма накрая така се сърди, че му не вярваш на "достоверната" история. Понякога си мисля дори, че само той си вярва на лъжите, ма дори истински си вярва...