С какво ви дразнят мъжете?

• 236 188
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Както и да е, но цитираш, значи не е точно както и да е, а?  Mr. Green
хихихи, наблюдателна, както винаги: )) Да, за да сложим точка, въпреки че пичагата е свободен да слага запетая и да продължава да твори.
Ти с какво ще ни се похвалиш тази събота сутрин, на девети май, ден победъй?

# 691
  • София
Случаят, който споменаваш, е нещо много по-сериозно и неприемливо. Сигурно от едната паста до раздяла няма да се стигне, но изцепки, като споменатата от теб, вече е много по-сериозно.
Какво ви казах за електроуредите ..  Laughing
И ти ако живееш с един мъж 10 години и имате дете , на него му се случи нещо лошо (например : Губи си работата и задлъжнява с 20 000 ) изживява го тежко , не е на себе си , прибира се пиян .. Искаш да ми кажеш , че ще го зарежеш ли?? Ти си безсилна , човека страда и има нужда от време.
Колко лесно на днешно време може да залепим релето?
КОе му е много по- сериозното ? Абсолютно човешка постъпка .

# 692
  • Tам през Атлантическия океан
Случаят, който споменаваш, е нещо много по-сериозно и неприемливо. Сигурно от едната паста до раздяла няма да се стигне, но изцепки, като споменатата от теб, вече е много по-сериозно.
Какво ви казах за електроуредите ..  Laughing
И ти ако живееш с един мъж 10 години и имате дете , на него му се случи нещо лошо (например : Губи си работата и задлъжнява с 20 000 ) изживява го тежко , не е на себе си , прибира се пиян .. Искаш да ми кажеш , че ще го зарежеш ли?? Ти си безсилна , човека страда и има нужда от време.
Колко лесно на днешно време може да залепим релето?
КОе му е много по- сериозното ? Абсолютно човешка постъпка .

Стига бе , колко трябва да продължи това да се прибира пиян  Crazy
Бих приела подобно нещо  ако е инцидентно един , два пъти.
Напиването с ково ще му помогне да си намери по-бързо работа ли или по-бързо 20 000  ooooh!
Ако така се оставят нещата могат да се откарат до откат  Mr. Green

# 693

Стига бе , колко трябва да продължи това да се прибира пиян  Crazy
Бих приела подобно нещо  ако е инцидентно един , два пъти.
Напиването с ково ще му помогне да си намери по-бързо работа ли или по-бързо 20 000  ooooh!
Ако така се оставят нещата могат да се откарат до откат  Mr. Green

Ще върне бутилките от бира (уиски) и ще си изплати заема.  Mr. Green

# 694
Абсолютно човешка постъпка .

Така описано звучи като инцидентна постъпка, аз коментирах нещата теоретично, в духа на темата, а именно навици (т.е. повтарящи се действия) и правене напук. Поне на 1 страница така е зададено.
Инцидентна ще преглътна, но ще ми светне една голяма лампа в главата, че след 10 г. заедно при проблем (който засяга мен, него и детето) тича при някакви чужди хора, за да се напие.
А пък, ако почне и напук да го прави, изводът е само един.

П.П. Да не говорим, че 20000 заем са със смешни вноски, та чак такива драми да разиграва.

# 695
  • София
Аз също дадох пример . А 20 000 лева не са със смешка вноска ,защото понякога само лихвите са непосилни за човек, особено ако си е изгубил работата човека.  Simple Smile Казвам ,че всеки човек може да има лош период и да го изживее по - начин ,който на нас не ни харесва, това значи ли ,че трябва да го зарежем или по - скоро да му помогнем ?! То е ясно ,че ще излезе ще се напие и после ще му премине .. Сега тук не говорим за някакви битови алкохолици , комарджии или сякакви такива! Десс ,не говорим той как си лекува проблемите, говорим как жената приема различно поведение от това което е свикнала.

# 696
Ами не, не намирам за нормално като има проблем да побегне като детенце, за да се скрие и напие с някакви чужди хора, нормалното е да седнем двамата да се напием, защото това касае и мен все пак. Да се спасява сам го намирам за детинско.

И все пак - това е инцидент, не навик или правене напук, за каквито казвате, че е темата.

# 697
Ай стига вее, верно ли чак за това къде била стискана пастата за зъбаци сте писали тука, на тва му се викат бели кахъри, божее хората кви проблеми имат, бедна е фантазията на тия, които считат за проблем няква тубичка къде била стисната.

Винаги ме е учудвало това човешко качество, да се концентрираш върху това което нямаш, а не върху това което имаш.
Това с пастата е просто някакъв пример. Дали е пастата или чорапите по пода, дали е чинията в мивката или бъркотията в хола-все едно е. Аз лично не се дразня от навиците на ММ, защото са ни еднакви.

# 698
  • Tам през Атлантическия океан
  Simple Smile Казвам ,че всеки човек може да има лош период и да го изживее по - начин ,който на нас не ни харесва, това значи ли ,че трябва да го зарежем или по - скоро да му помогнем ?! То е ясно ,че ще излезе ще се напие и после ще му премине ..
Така , така някои душици бледни могат да боледуват периода си с друга кака  Mr. Green
да го изчакаме да му мине м ? да му помогнем , като оставим да го  излекуват   Laughing

# 699
  • София
Да си кажа нещо!
Много ме дразни, че много се раздава за близки и приятели!
Преди 2 години направи ремонт на баща си и цялата му отпуска отиде.
В момента, боядисва при един свой приятел.
И знам, че един лев няма да си поиска, а сме толкова закъсали, че няма накъде!
И въобще като е за услуги на приятели е първа писта, независимо че това го ощетява откъм време или финанси!

# 700
  • София
  Simple Smile Казвам ,че всеки човек може да има лош период и да го изживее по - начин ,който на нас не ни харесва, това значи ли ,че трябва да го зарежем или по - скоро да му помогнем ?! То е ясно ,че ще излезе ще се напие и после ще му премине ..
Така , така някои душици бледни могат да боледуват периода си с друга кака  Mr. Green
да го изчакаме да му мине м ? да му помогнем , като оставим да го  излекуват   Laughing
Върни се и изчети целия ми коментар и тогава пиши, не пиши само за спора.

НСЧ
Всеки има нужда от пространство , аз пък много мразя , като се случи нещо и някой да ми диша във врата с думите ( какво става , дай да решим проблема ,какво , какво ,какво.. . Преди да почна да решавам проблема искам да остана известно време сама и да си го преживея , когато съм готова ходя и говоря вече за това! Предполагам ,че има и други хора като мен . А относно до правенето на пук и то е временно , правиш ,правиш и в един момент виждаш , че смисъл няма . Или се влошават нещата или промяна няма. С моя мъж влязохме супер не опитни във връзка и минахме през всякакви периоди , буквално се учихме от грешките си. Това много обременява , но пък и много сближава.
И пак казвам , всички хора сме различни , не може да лепим етикети ,кое е нормално и кое не е.
А пък и в крайна сметка аз ти зададох конкретен въпрос и ти пак бягаш от отговор с това ти как го приемаш. Нали не говорим за твоя мъж ,а по принцип..

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 09:11 от simona035

# 701
Никой не лепи етикети, споделя нещата според своето виждане, логика, а вече всеки си преценява какво да прави в собствената си връзка.
Не става дума за дишане във врата, а за напиване заедно. Когато имаме проблем касаещ нас и само нас, ако ме зареже сама и иде да пие с други за моята връзка това ще е много сериозен срив.
Правенето напук също, без никакво, ама никакво значение временно или не.

...
А пък и в крайна сметка аз ти зададох конкретен въпрос и ти пак бягаш от отговор с това ти как го приемаш. Нали не говорим за твоя мъж ,а по принцип..

Пропуснала съм, не е нарочно, върнах назад, но не знам кое точно имаш предвид, пусни цитат, за да кажа.
Но все пак не мисля, че човек може да говори от името на всички връзки. Всяка е различна, както и хората в нея. Има такива, които и бой търпят и всякакви гадости и го считат за допустим компромис и смятат, че са обичани. Всеки си има някакви разбирания и отговаря спрямо тях Peace

# 702
  • София
Казвам ,че всеки човек може да има лош период и да го изживее по - начин ,който на нас не ни харесва, това значи ли ,че трябва да го зарежем или по - скоро да му помогнем ?
Ето го въпроса.

Това за напиването при мен няма как да стане . Аз алкохол не пия и имам голям проблем ,като цяло с алкохола ,както съм ти казвала ако си спомняш. В нас не позволявам да се пие и всеки път  в който си сипе да пие ми става отвратително и гадно. За това и моя мъж излиза да пие с приятели , но това е много рядко . А когато ми го направи на пук , видях ,че след това се чувстваше ужасно и изяснихме случката .
Дайте да не говорим за биячи , пиячи и коцкари ,ами за по - приемливи неща в отношенията .
Права си ,че има много жени които го понасят ,но и за мен вече това не е нормално. Нали не си помислихте ,че съм някаква мазохистка ,че ми давате за пример тези неща ! Далеч съм от там .  Peace

# 703
  • София
Казвам ,че всеки човек може да има лош период и да го изживее по - начин ,който на нас не ни харесва, това значи ли ,че трябва да го зарежем или по - скоро да му помогнем ?
Ето го въпроса.

Това за напиването при мен няма как да стане . Аз алкохол не пия и имам голям проблем ,като цяло с алкохола ,както съм ти казвала ако си спомняш. В нас не позволявам да се пие и всеки път  в който си сипе да пие ми става отвратително и гадно. За това и моя мъж излиза да пие с приятели , но това е много рядко . А когато ми го направи на пук , видях ,че след това се чувстваше ужасно и изяснихме случката .
Дайте да не говорим за биячи , пиячи и коцкари ,ами за по - приемливи неща в отношенията .
Права си ,че има много жени които го понасят ,но и за мен вече това не е нормално. Нали не си помислихте ,че съм някаква мазохистка ,че ми давате за пример тези неща ! Далеч съм от там .  Peace
Само не разбрахме, защо "като цяло" имаш голям проблем с алкохола? Няма ли да по-добремъжа ти да пие от време на време у вас по едни 50-100 гр. вместо да излиза да се натрясква като свиня с приятели един път на две седмици?? С какво се обяснява тази твоя "непоносимост"? Или въпросът ми е твърде личен..., ако е така - извини ме.

# 704

Отговорила съм още, когато даде примера:

Така описано звучи като инцидентна постъпка, аз коментирах нещата теоретично, в духа на темата, а именно навици (т.е. повтарящи се действия) и правене напук. Поне на 1 страница така е зададено.
Инцидентна ще преглътна, но ще ми светне една голяма лампа в главата, че след 10 г. заедно при проблем (който засяга мен, него и детето) тича при някакви чужди хора, за да се напие.
А пък, ако почне и напук да го прави, изводът е само един.

Общи условия

Активация на акаунт