С какво ви дразнят мъжете?

• 236 137
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 720
Най силно усетих различията като бях бременна в 9 ти месец с голямата ми дъщеря .
Все давам шанс на семейството и се боря за него но се чудя има ли смисъл изобщо да полагам усилия ?

# 721
Познавах такова семейство. Мъжът се занимаваше с търговия на коли и разни други не съвсем чисти неща. Не помагаше на жена си с нищо. И тя ми се е оплаквала, че е водила детето на инжекция (с пневмония) с такси, а той си стои вкъщи, въпреки че има кола. От детска никога не го е вземал, въпреки че не работи на нормирано работно време. Тя тичаше след работа. От него чуваше само "нали ти давам пари". Стана така, че преди две години загуби всичко и парите му се изпариха. Жена му си събра багажа, взе детето и му заяви "вече няма какво да ми даваш". Разведоха се, тя има нова връзка. Ако не беше фалирал, не знам колко щеше да го търпи. Личеше й, че е нещастна и поведението му я наранява. Подобни мъже си живеят под чадърчето на жена си и им е супер. Да не те занимават с нищо, да не си ангажиран с нищо и да нямаш никакви отговорности, това си е сбъдната мечта. Хората са го казала "като има машИ, защо да си горя ръцете"?
За мен подобно поведение и абдикиране от семейството е обидно. Показва само, че той не дава пет пари за теб и просто му е удобно да живее с теб. Но явно и на другият му е удобно с нещо та търпи.  Rolling Eyes

# 722
  • София
Чаровна, нещата наистина не са леки, особено това с лъжите. И това, че си си загубила работата. И случките, когато сте болни.
Нали трябва да имаме подкрепа от партньора си?

Бях решила да се оплача от моя, че нещо напоследък съвсем на пенсионерстване го избива - в смисъл мърмори и никъде не ходим. Но това са бели кахъри.

# 723

За мен подобно поведение и абдикиране от семейството е обидно. Показва само, че той не дава пет пари за теб и просто му е удобно да живее с теб. Но явно и на другият му е удобно с нещо та търпи.  Rolling Eyes
Mи не ми е удобно не изкарва луди пари ,не ми дава големи суми Grinning .Вчера не ми е дал за такси а за тролей 1 лв и 60 стотинки при условие ,че тролея струва 1 лев в едната посока .
Имах 40 стотинки останали от парите с които беше дал да отида до магазина за някои неща.За съжаление в момента съм зависима защото нямам работа . Но да ми дава много пари няма как да кажа.Ето днес ми е оставил 2 лева  Joy едва ли съм с него заради парите ?Просто се опитвам да запазя семейството си и децата ми да растат заедно с баща си .

# 724
Мен попринцип не ме дразнят мъжете, но понякога моя прекалява със своето изтъкване. Не пропуска момент да се похвали какво бил направил, колко пари бил спечелил, какво може да направи и така нататък. Като че ли самочувствието му идва в повече, но когато му направя забележка се сърди.

# 725
Аз не пишех конкретно за теб, а като цяло за случаи като твоя. При моята позната бяха парите, след тях вече нищо не я задържаше. Ти си знаеш защо стоиш. Ето, в момента си без работа и сигурно се страхуваш, че сама с децата няма как да се справиш. А той поема сметките и малко дава и на теб, но пак дава. Ти си знаеш най-добре кое те задържа. Само ми е интересно каква е ползата за децата? Да стоят и да гледат, че дори и като са болни, баща им не си помръдва задника за тях и оставя теб да тичаш за всичко? Да, вероятно и те ще приемат този модел на поведение за нормален и ще го прилагат в собствените си семейства. Само си коментирам и споделям лично мнение.  Hug
Като прочета нещо подобно, ми иде моят да го целуна отзад. От кеф.

# 726
Просто се опитвам да запазя семейството си и децата ми да растат заедно с баща си .
      Извинявай Чаровна, ще задам нетактични въпроси, не отговаряй, за себе си осмисли отговора. Какво ще видят две момичета от баща си и в какъв модел семейни отношения ще бъдат възпитани?  Няма ли да останат с усещането, че когато съпругата (мама) е безработна, разполага не със семейния бюджет, а със стотинки като за закуска в училище? Няма ли у тях да се наслои усещането, че жената във връзката е нещо като обслужващ персонал, който трябва да бъде надзираван и санкциониран за елементарните си човешки желания?

# 727
Просто се опитвам да запазя семейството си и децата ми да растат заедно с баща си .
      Извинявай Чаровна, ще задам нетактични въпроси, не отговаряй, за себе си осмисли отговора. Какво ще видят две момичета от баща си и в какъв модел семейни отношения ще бъдат възпитани?  Няма ли да останат с усещането, че когато съпругата (мама) е безработна, разполага не със семейния бюджет, а със стотинки като за закуска в училище? Няма ли у тях да се наслои усещането, че жената във връзката е нещо като обслужващ персонал, който трябва да бъде надзираван и санкциониран за елементарните си човешки желания?
Това си го задавам много отдавна Simple Smile И все мисля и премислям

# 728
     Успех и дано стигнеш до най-доброто разрешение.  Hug

# 729
DqVoLsKi_ChArOvNa, да не би да споделяме един и същи мъж  Laughing? Ох, някой път като имам повече време ще пиша по темата, но те нещата са толкова много, че поне час ще ми отнеме.

ЕДИТ: пропуснала съм последната страница с коментари. Значи моят е подобен, без частта с парите.

# 730
  • София
В началото на връзката ми ме излъга ,че сестра му има епилепсия .Родих голямата си дъщеря която играейки един ден в тях с някакви листи щеше да ги скъса и видях ,че това епикриза на сестра му в която пишеше ,че всъщност е болна от шизофриния параноидна/лежала е в лудница ,биела е майка си и т.н / .Настръхнаха ми косите.Попитах го защо ме е излъгал отговор не получих .
Били решили с майка му да не научавам за това  newsm78 #Crazy .Не мога да ги разбера.
Аз се досещам защо го крият. Счита се, че предразположенията към тази болест се онаследяват. Едва ли има връзка между сестра му и децата му, но е можело да се стреснеш.

# 731
  • София
Ма... Е това вече е ... Е нямам думи! Шизофренията е наследствена и още как и да те излъже за такова нещо е ...

# 732
Аз се досещам защо го крият. Счита се, че предразположенията към тази болест се онаследяват...

Именно това го прави още по-лошо.

# 733
  • София
Ох, просто не мога да приема лъжата. още повече от човека до мен.
Ние преди да подпишем, си бяхме признали всичко.
Аз бях оплела едни неща, ама заедно ги оправихме и това е първото, което ни сплоти.
Знам, че има кожен проблем и малкия го наследи, но го знаех.
И все още смятам честността на мъжа ми за едно от най-ценните му качества.
Даже понякога ме дразни с нея.

# 734
  • София
Аз се досещам защо го крият. Счита се, че предразположенията към тази болест се онаследяват...
Именно това го прави още по-лошо.
Точно така. Много кофти.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт